Senal navigabil

Definitie Senal navigabil

In domeniul naval, portiune navigabila in lungul unui curs de apa, a unui canal sau pe suprafata unui lac. Constituie o cale continua, cu latime si cu adancime, suficienta pentru a asigura circulatia navelor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Senal navigabil? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Senal navigabil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Senal navigabil. Definitiile termenilor despre Senal navigabil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Senal navigabil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Senal navigabil.