Angajatori de TOP – 101 de companii care investesc in carierele tinerilor

BUCURESTI - 13 aprilie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Vineri, 13 aprilie si sambata 14 aprilie, 101 dintre cele mai mari companii din Romania vin la Sala Palatului pentru a recruta studenti si tineri profesionisti in cadrul celui mai mare targ de cariera – Angajatori de TOP.

Angajatori de TOP – 101 de companii care investesc in carierele tinerilor

Evenimentul se diferentiaza de alte evenimente de profil prin:
•calitatea companiilor participante (sunt prezenti lideri de piata din cele mai importante industrii din Romania),
•calitatea joburilor prezentate atat din punct de vedere al companiilor care ofera aceste oportunitati, dar si al nivelului de experienta cerut,
•multe dintre companii au ales participarea in exclusivitate la Angajatori de TOP,
•numarul mare de vizitatori din segmentul de tineri profesionisti, persoane cu experienta de pana la cinci ani.

Angajatorii prezenti sunt companii lider de piata care inteleg valoarea capitalului uman si care asteapta sa intalneasca in cele doua zile ale evenimentului, atat studenti cat si tineri cu experienta pentru cele peste 2,000 de joburi oferite.

'Oamenii sunt cel mai important atu al nostru. Cultura companiei noastre, mediul de lucru profesionist si motivant, fac din Romstal unul din angajatorii preferati atat pentru tinerii absolventi, cat si pentru profesionistii in domeniu. Prin participarea la acest targ, Romstal ofera oportunitatea construirii unei cariere de succes in oricare din departamentele companiei,scotand la concurs peste 30 de job-uri ' a declarat Valentin Bestea, Director Resurse Umane Romstal.

Domeniile care conosc o dezvolatare accelerata in Romania sunt pternic reprezentate in cadrul evenimentului: IT (Oracle, IBM, Adobe, S&T, Lyngsoe Systems, Route 66, Ericsson, Avira, IXIA, Gecad, Sun Microsystems, Senior Software), Telecom (ZAPP, Romtelecom, Cosmote, Vodafone, UPC, RCS&RCS), FMCG (Heineken, Coca-Cola HBC, Kraft Foods, Unilever, Interbrew, British American Tobacco, Colgate Palmolive, Interbrands), Bancar/Servicii financiare (BRD, Raiffeisen Bank, ING Bank, Credit Europe Bank, ING Asigurari de viata), Consultanta (Deloitte, Accenture, PriceWaterhouseCoopers, ABS), Servicii si BPO (Genpact, HP, TMF), Retail (Romstal, Metro Cash&Carry, Real Hypermarket, Bricostore, Carrefour, Mega Image), Auto (Dacia groupe Renault, Porsche Romania, Renault), Farma (Pfizer, City Pharma), Constructii si consultanta imobiliara (IMPACT, Bouygues Construction).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/angajatori-de-top-101-de-companii-care-investesc-in-carierele-tinerilor