BizCampus.Ro – Urmatorul Nivel al Evolutiei TALE

BUCURESTI - 27 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Generatia 2.0 nu este un simbol. Generatia 2.0 este pasul pe care il face fiecare tanar spre comunitatea tinerilor ce se reinventeaza permanent. Din acest motiv, pe data de 26 Ianuarie 2009, echipa BizCampus lanseaza oficial, in mediul online si la nivel national, noua versiune a Portalului BizCampus.Ro.

BizCampus.Ro – Urmatorul Nivel al Evolutiei TALE

Noua versiune a portalului BizCampus.Ro are ca forma principala de promovare in randul tinerilor Comunitatea Generatia 2.0 si, implicit, conceptul inovator de self-upgrading generation. Astfel, BizCampus.Ro evolueaza de la conceptul de platforma de comunicare la cel de retea de comunicare – comunitatea online de social & business networking fiind singulara in mediul online din Romania prin mix-ul de elemente de youth networking.

De asemenea, editorialele, cover story-urile, reportajele si analizele GENERATIEI 2.0 realizate de echipa redactionala a BizCampus.Ro alaturi de materialele de consiliere ale expertilor in CARIERA si povestile de succes ale modelelor din companiile de TOP vor contura un mediu in care tinerii vor intelege ca gandirea out of the box are rolul de a determina echilibrul intre spatiul virtual si cel real.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/bizcampus-ro-urmatorul-nivel-al-evolutiei-tale