Farmaceutica Remedia si Baxter sprijina copiii bolnavi de hemofilie

BUCURESTI - 29 iunie 2006

Comunicat tip General in Sanatate

FARMACEUTICA REMEDIA S.A. – member of TARUS Group - companie specializata in distributia de produse farmaceutice ofera, in parteneriat cu firma Baxter, cadouri unui numar de 40 de copii bolnavi de hemofilie, care vor fi sarbatoriti vineri, 30 iunie 2006, in cadrul festivitatii de inchidere a Taberei de Vara, desfasurata in perioada 24 iunie – 1 iulie a.c., in statiunea Venus. Serbarea va avea loc la Hotel Carmen, cu incepere de la ora 12:00.

Cadourile oferite copiilor cu hemofilie constau in echipamente de plaja compuse din: rucsacuri, mingi de plaja, prosoape, ochelari de inot, portofele impermeabile si dispozitive de protectie a urechii la inot.

Tabara de vara pentru copiii hemofilici are drept obiective: educarea si instruirea copiilor bolnavi si parintilor acestora in ceea ce priveste etapele si beneficiile tratamentului care trebuie urmat; integrarea in viata sociala a acestor copii si stabilirea de relatii cu reprezentanti ai asociatilor si firmelor de medicamente care se implica in sprijinirea cercetarii si tratarii hemofiliei.

Organizatia FARMACEUTICA REMEDIA S.A. – member of TARUS Group este preocupata de integrarea sociala a copiilor cu hemofilie pentru ca acesti pacienti sa se poata intalni intr-un ambient placut, sa se relaxeze, sa discute despre problemele lor cu specialisti de marca, sa se integreze in viata sociala.

Compania se implica activ in organizarea si a altor evenimente si manifestari (Ziua Internationala a Hemofiliei - 12 mai 2006 desfasurata la Palatul Parlamentului) care au ca tema imbunatatirea sanatatii si calitatii vietii persoanelor suferinde de hemofilie. De asemenea, compania ofera asistenta informationala medicilor si pacientilor si distribuie, pe piata de profil, produse de inalta calitate pentru tratamentul hemofiliei (produsele Baxter).

In prezent, in Romania sunt inregistrati aproximativ 1,585 pacienti cu hemofilie, boala manifestata prin sangerari intraarticulare si intramusculare, sangerari frecvente pe nas, echimoze usor aparute.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/farmaceutica-remedia-si-baxter-sprijina-copiii-bolnavi-de-hemofilie