Grabiti vs.. Tihniti

BUCURESTI - 4 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Senior Interactive nu discrimineaza. A creat o aplicatie buna si pentru grabiti si pentru tihniti , la fel ca iaurturile Napolact pe care le promoveaza – Numa’ bun, Iaurt de baut in tihna si Sana.

Napolact se adreseaza atat celor care au un regim de viata alert cat si celor carora le place sa-si ia timp pentru fiecare activitate in parte.

Asa au luat nastere satele Grabitii din Vale si Tihnitii din Deal in care oamenii isi duc zilele, fiecare cum ii vine mai la indemana. Pe vremuri, cele doua sate erau unite, asa spune legenda, numai ca firile diferite ale oamenilor i-au facut sa se separe.

Nu-i bai, caci Napolact vine cu intariri - mii de useri, gata sa-i inteleaga si pe unii si pe altii.

Miza activarii online ? Reunirea celor doua sate si multe, multe sanse in tragerea la sorti pentru biciclete Pegas.

Patru la numar si foarte frumoase, bicicletele vor fi castigate la sfarsitul fiecarei saptamani promotionale.

Sigur, userii vor putea pedala, dupa cum li-i vrerea, iute sau in tihna.

Insa pana atunci mai e niste treaba de facut, caci si in Tihnitii din Deal si in Grabitii din Vale is ceva treburi de rezolvat. De la acoperisuri de carpit, pana la gasit ulcelele care se aseamana intre ele si reparatul ciubarului cu lapte, fiecare proba rezolvata ofera o sansa in tragerea la sorti.

De-acuma mai asteptam numa’ ca cele doua sate sa se impace. Multimea de useri Napolact pare sa se descurce destul de bine pana acum si speram ca pana la sfarsitul campaniei, cele doua sate sa se reuneasca, asa cum era odinioara.

Din partea Senior Interactive au lucrat:

Director de Creatie: Vasile Alboiu

Senior Copywriter: Andreea Ghenoiu

Copywriter: Miruna Dumitrescu

Art Director: Catalin Ghinescu

Art Director: Alin Badiu

3D Artist: Daniel Oprea

Account Manager: Irina Ivan

Account Executive: Gabriela Stanca

Social Media Manager: Dana Cucos

Director of operations: Ionut Ciubotariu

Action Script Web Developer: Valentine Vasilescu

Php-mysql Web Developer: Stefan Zibilianu

Din partea clientului:

Marian Chiraches – Marketing Manager

Gina Miu – Brand manager

Elena Oancea – Brand Manager

Mircea Badiu - Assistant Brand Manager

Napolact este unul din cei mai importanti producători de lactate din tara. Traditia Napolact reprezinta inspiratia pentru toate produsele sale, o continuare a produselor traditionale din gospodariile taranesti. Napolact aduce în fiecare zi retetele vechi mai aproape de tine, la fel de constiincios si pasionat ca predecesorii sai.

Si apoi, cand de ani intregi esti manat de pasiunea pentru lucrurile bine facute, e si normal ca tot ce faci, fie ca e iaurt, branza sau smantana, sa fie desavarsite cu experienta deprinsa timp de generatii intregi si inspirate de natura, dintr-o lume ca odinioara.

Senior Interactive este o agentie independenta si unul dintre liderii pietei locale de comunicare digitala. La noua ani de la infiintare, Senior ofera un mix unic de creatie si tehnologie, proiectele dezvoltate remarcandu-se prin eficienta si rezultate masurabile in business-ul clientilor.

Principalele competente sunt: interactive advertising (strategie, creatie, social media), productie digitala (project management, development digital - online, aplicatii mobile, augumented reality, implementare mecanici de promotie si integrare de sisteme) si consultanta eBusiness.

Printre clientii nostri activi se numara: Abbott Pharmaceuticals Romania (Societatea Romana de Cardiologie), Altex Romania (Media Galaxy), British American Tobacco (Kent, Vogue, Dunhill), FrieslandCampina Romania (Milli, Napolact, Dots), Henkel Romania (Schwarzkopf, Fa, Gliss, Palette), Hewlett Packard, ING Bank, Mars Romania, Orange Romania, Roche Romania, Wrigley Balkan East (Orbit, Airwaves, 5 Gum).

Senior Interactive crede in puterea educativa a advertising-ului, dovada fiind proiectele dezvoltate in parteneriat cu: Scoala de Valori, SOS Satele Copiilor, Anim’est, TIFF, IICMER, Fundatia Soros Romania si TechSoup Romania.

Senior a obtinut premii si nominalizari la: Mobile WebAward 2012, WebAward 2012, Gala SocietatiiCivile 2012, Best Ads 2011, Internetics 2011, Golden Drum 2011, Webstock 2011, WebAward 2010, Internetics 2010, WebAward 2009.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/grabiti-vs-tihniti