Intra si tu in DEBATE cu Richard Scase!

BUCURESTI - 15 aprilie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Raspunde la intrebarea “Carei publicatii i-a acordat profesorul britanic Richard Scase un interviu in exclusivitate?” si ai sansa sa castigi o invitatie gratuita la primul Forum Business Debate, The Fight for Competitive Advantage din 17 aprilie, Hilton.

Profesorul Richard Scase spune despre sine ca se bucura de un dublu avantaj – nu doar „preda”, ci si „face” afaceri. Este o pasiune pe care i-a insuflat-o tatal sau, in copilarie, cind adesea, la masa, vorbeau despre perspectivele micii lor afaceri de familie. Astazi, Scase s-a mutat la „masa” greilor din business, fermecind audiente din lumea intreaga cu mecanismele sale de gandire si pasiunea pentru analiza. „O expunere inspirata, incredibil de energica”, „o perspectiva foarte diferita”, „ne-a intrecut asteptarile”, „pasionant”, „impresionant”, „un extraordinar speaker pe care l-am vazut pana acum” – sunt cuvinte pe care le rostesc adesea participantii la prelegerile sale.

Repere profesionale
Autorul a peste 20 de carti, profesorul Richard Scase este unul dintre cei mai importanti vizionari ai mediul de afaceri international.
Cea mai recenta lucrare a sa, Global Remix, analizeaza impactul tendintelor globale din punct de vedere tehnologic, economic, demografic, cultural, politic si social, atit la nivelul afacerilor, cit si individual.
Revista britanica Personnel Today l-a inclus, recent, in topul primelor zece personalitati care au avut cea mai mare influenta asupra managementului de personal si resurse umane.
Detinatar al unui premiu European Business Speaker of the Year, Scase a sustinut in cariera sa peste 800 de prezentari in intreaga lume. Audienta sa a inclus oficiali din organizatiile GE, Accenture, Motorola, CitiGroup, PricewaterhouseCoopers, BT, Unisys, BP, Hewlett Packard, IBM, The Leadership Trust, the Royal Bank of Scotland, Royal Mail, BBC, Trinity Mirror. Pe plan international, profesorul Richard Scase a tinut prelegeri la diverse evenimente din Australia, China, Statele Unite, Canada, Argentina, India, precum si din Europa Continentala.
Referintele sale academice includ titluri precum Emeritus Professor of Organisational Change (Universitatea din Kent), precum si catedre la Universitatea din Londra, Universitatea din Beijing, Auckland (Noua Zeelanda), Universitatea Monash (Australia), Universitatea Tilburg (Olanda) si Universitatea din Essex.