Lansare Ziarul cu joburi

BUCURESTI - 27 octombrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Ziarul cu joburi este distribuit gratuit studentilor si absolventilor din Academia de Studii Economice din Bucuresti, Universitatea din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Tehnica de Construcţii, Universitatea Agronomica, precum si in alte centre universitare publice sau private din Bucuresti.

Lansare Ziarul cu joburi

Ziarul cu joburi se va distribui periodic, o data pe luna, in prima parte a lunii.
Primul numar a fost lansat pe de 20 octombrie 2008.

Ziarul cu joburi este structurat in 24 de pagini color, si din acestea 4 vor conţine articole de cariera, interviuri, sfaturi utile in cariera, precum si studii sau stiri de pe piaţa forţei de munca. Restul paginilor contin anunţuri de joburi, imparţite pe domenii de activitate.

Tirajul Ziarul cu joburi este de 10.000 de exemplare.

Ziarul cu joburi reprezinta un proiect adresat celor ce isi doresc un loc de munca.
Prin intermediul acestui ziar ne dorim ca joburile sa ajunga la persoane interesate de obţinerea unui loc de munca, in special studenţii sau absolvenţii.

Ziarul cu joburi este editat de compania Project Events specializata in evenimente de cariera (CARIEREdeSUCCES.ro, Targul CARIEREdeSUCCES, Revista CARIEREdeSUCCES), evenimente de afaceri (TopSpeakers) si evenimente muzicale (musicevents.ro).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/lansare-ziarul-cu-joburi