Targul CARIEREdeSUCCES – 22-23 octombrie 2008 Academia de Studii Economice din Bucuresti

BUCURESTI - 25 septembrie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Senatul Studentesc si Asociatia Tinerilor Economisti din Romania in parteneriat cu Project Events organizeaza in 22-23 octombrie 2008 – Targul CARIEREdeSUCCES in Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Targul CARIEREdeSUCCES reprezinta o noua abordare a targurilor de joburi HR@Multinational, organizate in Academia de Studii Economice din Bucuresti (mai 2007, octombrie 2007, martie 2008 si mai 2008), Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti (mai 2008) si Universitatea din Bucuresti (mai 2008).

Evenimentul va aduce peste 40 de companii din diverse domenii de activitate, cu oferte pentru studenti si absolventi, companii de training si coaching precum si companii cu oferte pentru tinerii antreprenori.

Targul CARIEREdeSUCCES va beneficia, in premiera pentru Romania, de 3 zone de cariera: Zona standurilor, Zona de educatie, training si dezvoltare in cariera si Zona antreprenoriala.

De ce CARIEREdeSUCCES?

In fiecare zi zeci de studenti si absolventi isi urmaresc visul spre o cariera de succes. A avea o cariera de succes reprezinta pentru majoritatea, energia zilnica pentru a invata, a studia sau a munci.

Conceptul CARIERE de SUCCES reprezinta o abordare dinamica, apropiata studentilor prin care site-ul carieredesucces.ro isi doreste oferirea unor oportunitati de cariera in companii multinationale, studentilor si absolventilor.

O cariera de succes, inseamna si modalitati de dezvoltare, traininguri, iar in cazul oamenilor de afaceri, noi instrumente si noi tehnici ce pot sa le adauge valoare afacerii fondate.Deaceea, conceptul este in permanenta dezvoltare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-interactive/targul-carieredesucces-22-23-octombrie-2008-academia-de-studii-economice-din-bucuresti