Ziarul cu joburi

BUCURESTI - 2 septembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Ziarul cu joburi reprezinta un proiect targetat catre cei care isi doresc un loc de munca. Prin intermediul acestui ziar ne dorim ca joburile sa ajunga la persoane interesate de obţinerea unui loc de munca, in special studenţii sau absolvenţii.

Ziarul cu joburi

Ziarul cu joburi va fi distribuit gratuit in Academia de Studii Economice din Bucuresti, Universitatea din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Tehnica de Construcţii precum si in alte centre universitare publice sau private din Bucuresti.

Mai mult, Ziarul cu joburi va fi distribuit in camine, dar si direct studenţilor caministi ce isi doresc Ziarul cu joburi. Prin intermediul serviciului atasat “Ziarul cu joburi vine la tine in camin”, studenţii vor primi gratuit direct la camin oferta de locuri, astfel incat informaţia sa ajunga la candidaţi interesaţi de obţinerea unui job.

Prin distribuirea in doua metode: in centrele universitare si celor direct interesaţi, ne dorim un rezultat bun al anunţurilor, si anume candidaţii sa aplice si sa fie selectaţi la respectivele joburi.
Ziarul cu joburi se va distribui periodic, o data pe luna, in prima parte a lunii. Primul numar va iesi pe data de 10 octombrie 2008.

Ziarul cu joburi va fi structurat in 24 de pagini color, si din acestea 4 vor conţine articole de cariera, interviuri, sfaturi utile in cariera, precum si studii sau stiri de pe piaţa forţei de munca. 16 pagini vor fi anunţuri de joburi, imparţite pe domenii de activitate.
Tirajul Ziarul cu joburi va fi de 10.000 de exemplare.