Senior Software a lansat HR Budgeting - aplicatia de bugetare pentru HR

BUCURESTI - 10 decembrie 2020

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Finante / Contabilitate, Sanatate, Tehnologie, HR

Live site

Senior Software a lansat HR Budgeting, o aplicatie de bugetare pentru HR, care simplifica realizarea bugetelor, luand in calcul inclusiv costurile directe si indirecte, si ofera companiilor mai mult control asupra cheltuielilor si veniturilor. Cu ajutorul aplicatiei, crearea bugetului pentru 2021 si analizele asupra sumelor cheltuite cu resursa umana se pot face din cateva clickuri. Softul ofera vizibilitate asupra afacerii si sustine cresterea performantei departamentului de resurse umane.

Aplicatia HR Budgeting de la Senior Software permite optimizarea proceselor de bugetare si ofera companiilor control crescut asupra costurilor si veniturilor

Aplicatia HR Budgeting de la Senior Software permite optimizarea proceselor de bugetare si ofera companiilor control crescut asupra costurilor si veniturilor

 Primul lucru pe care l-am observat dupa implementare a fost interfata web intuitiva, dar si o mai mare coerenta in date, validari formale si consolidare a informatiilor. Totodata, procesul de bugetare s-a simplificat considerabil datorita capacitatii de initializare a bugetului companiei pe baza istoricului din anul anterior 

Daniela Petra, CFO Regina Maria

Senior Software lanseaza HR Budgeting – o aplicatie de bugetare pentru HR, unica in piata de sisteme software din Romania. Conceputa pentru a optimiza procesele de bugetare si pentru a creste performanta resurselor umane, solutia permite realizarea bugetelor de salarii si a altor costuri aferente (prime, sporuri s.a.m.d.) intr-un timp mult mai scurt. Companiile care utilizeaza softul pot genera previziuni si au posibilitatea de a valorifica la maxim potentialul angajatilor, realizand totodata monitorizarea si controlul eficient al costurilor de personal si operationale.

HR Budgeting de la Senior Software este un instrument all-in-one care combina generarea rapida si usoara a unor versiuni multiple de buget cu analiza variatiilor intre sumele bugetate versus cele realizate. Printre beneficiile majore pe care le aduce aplicatia se numara: consolidarea financiara, cresterea productivitatii si a acuratetii datelor, precum si reducerea timpului dedicat bugetarii si analizei.

Simplu de utilizat si cu o flexibilitate crescuta in bugetarea pe centre de cost, softul a fost implementat si este folosit cu succes in companii din diferite industrii precum: Alliance Healthcare Romania, Westgate Romania, Reteaua de sanatate Regina Maria.

”Primul lucru pe care l-am observat dupa implementare a fost interfata web intuitiva, dar si o mai mare coerenta in date, validari formale si consolidare a informatiilor. Totodata, procesul de bugetare s-a simplificat considerabil datorita capacitatii de initializare a bugetului companiei pe baza istoricului din anul anterior”, a declarat Daniela Petra, CFO Regina Maria.

Iata care sunt cateva dintre functionalitatile si caracteristicile aplicatiei de bugetare pentru resurse umane de la Senior Software:

Optiuni de realizare a bugetarii cheltuielilor salariale si de vizualizare a acestora la nivel de: functie unica, departament, filiala, luna, denumire cheltuiala salariala

Posibilitatea de a construi mai multe versiuni de buget in cadrul unui an si initializarea unei noi versiuni intr-un mod facil, pe baza datelor dintr-o versiune existenta

Importul datelor aferente costurilor salariale se realizeaza rapid si usor, direct din softurile de salarizare sau din alte surse externe (ex. Excel)

Posibilitatea de a bugeta inclusiv costurile directe si indirecte, pe langa salariul net

Impartirea costurilor in functie de specificul acestora si posibilitatea de a adauga cu usurinta noi tipuri de costuri

Calcularea automata a costurilor fixe pe baza unor driveri de cost introdusi in aplicatie

Calcularea automata a liniilor de Profit & Loss aferente costurilor salariale, pe baza unor formule speciale ce tin cont de valorile introduse in sistem

Dashboardurile cu variatiile de tip Realizat vs. Bugetat pot fi vizualizate la nivelul de detaliere dorit

Datele despre bugete pot fi afisate in tabele sau sub forma de grafice relevante, usor de urmarit si distribuit

”Alcatuirea anuala a unui buget de salarizare si a celorlalte costuri cu resursa umana presupune un proces complex si consumator de timp, in care trebuie sa tii cont de o multitudine de variabile si care implica toate departamentele organizatiei. Pentru a simplifica astfel de activitati si pentru a le oferi companiilor mai mult control asupra costurilor si veniturilor am lansat HR Budgeting – o aplicatie de bugetare pentru HR.

Programul face posibila planificarea si alinierea corecta a obiectivelor organizatiei in raport cu forta de munca si abilitatile fiecarui angajat in parte, simplificand si eficientizand la maxim procesele de bugetare. Aplicatia este un instrument esential pentru acele businessuri care se bazeaza pe capitalul uman pentru succes. Factorii de decizie din zona de HR primesc prin intermediul aplicatiei informatii utile, pentru a se asigura ca sunt luate deciziile corecte, la momentul potrivit”, a mentionat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Softul de bugetare pentru resurse umane face parte dintr-o suita de trei aplicatii pentru HR, esentiale pentru companiile care au inteles ca performanta in HR presupune un proces continuu de imbunatatire sustinut de automatizare:  

HR Budgeting – Bugetare pentru HR

HR Performance – Managementul performantei

HR Analytics – Analiza KPI


Despre Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, compania a realizat pana in prezent peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft, Tableau Software, Acumatica si Mantis Informatics. Senior Software a pornit businessul cu o singura divizie, iar in prezent dispune de 6 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din 160 de angajati.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software-agency/senior-software-a-lansat-hr-budgeting-aplicatia-de-bugetare-pentru-hr