Senior Software prezinta la targul Intek 2024 suita completa de sisteme integrate pentru productie

Brasov - 8 aprilie 2024

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Constructii, Industrie, IT&C, Tehnologie

Live site

Senior Software, furnizor, dezvoltator si integrator de solutii software pentru managementul afacerilor, va fi prezent la INTEK - Targul de Tehnologie pentru Transformarea Industriala, de la Brasov. In cadrul evenimentului, compania va prezenta solutiile software dedicate optimizarii proceselor de productie si va oferi informatii celor interesati sa-si creasca performanta in afaceri.

Senior Software va fi prezent la evenimentul Intek 2024 Brasov

Producatorii din Romania au ocazia sa descopere saptamana aceasta, la Brasov, cum sa-si optimizeze procesele din companie cu ajutorul unor programe informatice moderne.

In perioada 9 – 11 aprilie, Senior Software va fi prezent la Intek 2024 - Targul de Tehnologie pentru Transformarea Industriala, gazduit de Centrul de Evenimente si Conferinte Lux Divina din Brasov, unde va pezenta suita completa de sisteme integrate dedicate producatorilor. Reprezentantii Senior Software se vor afla in Sala Dacia, la standul 40, de unde vor oferi informatii despre optimizarea activitatilor de productie. In cadrul acestui eveniment, producatorii vor putea afla cum sa:

- Obtina un plan optim de productie, in cateva secunde

- Minimizeze cheltuielile, fara sa transfere costurile de productie asupra clientilor

- Reduca costurile de productie, fara sa fie afectata cantitatea si calitatea produselor fabricate

- Colecteze date in timp real prin comunicarea cu dispozitivele si utilajele din fabrica

- Echilibreze capacitatea de productie cu cererea

- Urmareasca indicatorii de productivitate in timp real, la nivel de masina, operator, echipa, sectie sau orice alt nivel

- Obtina trasabilitate si vizibilitate completa asupra operatiunilor si produselor

- Anticipeze anomalii, defectiuni si abateri posibile cu ajutorul tehnologiilor integrate de AI

De asemenea, la acest targ, companiile interesate de automatizarea fluxurilor de lucru au ocazia sa afle cum pot fi adaptate functionalitatile sistemelor pentru a corespunde nevoilor lor de business, dar si cum au reusit alti producatori din Romania sa obtina rezultate remarcabile cu aceste solutii integrate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software-agency/senior-software-prezinta-la-targul-intek-2024-suita-completa-de-sisteme-integrate-pentru-productie