Ai succes? Demonstreaza! Povesti de succes pe www.studiidecaz.ro

BUCURESTI - 20 septembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Divizia Web a Senior Software a lansat site-ul www.studiidecaz.ro, o platforma unica in internetul romanesc, ce se adreseaza tuturor organizatiilor care, atingand maturitatea reusitei, isi pot comunica propriile povesti de succes, sub forma de studii de caz.

Ai succes? Demonstreaza! Povesti de succes pe www.studiidecaz.ro

Studiidecaz.ro este un concept unic si original pentru piata romaneasca de internet. Companiile pot publica gratuit un numar nelimitat de studii de caz, accesul utilizatorilor (organizatii, jurnalisti si publicul larg) la toate serviciile site-ului, fiind de asemenea gratuit.

Plecand de la premiza ca exista un apetit firesc, in randul oricarei organizatii de a promova propriile succese, dar si nevoia de a invata din succesele sau greselile altora, de a fi la curent cu evolutiile pietelor de diverse profiluri, site-ul vine in intampinarea tuturor acelora care doresc concretete in informare si documentare si argumente pentru justificarea unui succes. Site-ul este conceput ca o biblioteca de studii de caz, din cele mai diverse domenii, care pot fi publicate chiar de utilizatori.

Odata cu publicarea unui studiu, platforma Studiidecaz.ro devine un adevarat for deschis dezbaterii. Utilizatorii vor avea posibilitatea sa comenteze studiile de caz, sa puna intrebari, sa admire sau sa se indoiasca de cele citite. Acest exercitiu aduce o contributie de valoare in ceea ce priveste dezbaterea publica pe marginea diverselor idei si proiecte, precum si un feedback al unui public de specialitate, care isi exprima liber parerea, avand posibilitatea sa contribuie la slefuirea ideilor si proiectelor viitoare ale unei organizatii.

„Studiidecaz.ro este un proiect pe care l-am lansat pornind de la o necesitate resimtita personal: am sesizat lipsa unui instrument similar, cautand pe net un astfel de site. Exista studii de caz, raspandite in diverse site-uri, dar nu exista o biblioteca online dedicata studiilor de caz. Am dezvoltat noi acest proiect, avand in primul rand in minte utilitatea acestei initiative. Asteptam ca si apetitul mediului organizational romanesc sa fie la fel de mare pentru informatii de calitate si povesti de succes din diverse domenii. Succesul e tonic, de aceea contactul cu el va avea un efect stimulant. Va invitam pe www.studiidecaz.ro, “ a declarat Mihai Tataru, Managing Partner la Senior Software.

Studiile de caz sunt publicate pe site chiar de catre utilizatorul reprezentant al companiei, prin intermediul unei proceduri foarte simple. Forma de publicare a unui studiu de caz este cea introdusa de utilizator, fara modificari si interpretari la nivel editorial. Fiecare studiu de caz publicat ramane in arhiva site-ului, pentru accesare permanenta, oferind avantajul unei arhive personale online. Studiidecaz.ro semnaleaza automat, prin email, aparitia pe site a studiilor de caz noi, pentru domeniile de interes selectate. Studiidecaz.ro asigura distributia studiilor de caz publicate pe site catre un public tinta ales pe criteriul interesului manifestat pentru un anumit domeniu, evitand distribuirea de mesaje nedorite.

Despre Senior Software

Despre Senior Software

Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare in domeniul managementului afacerilor si comunicarii online in mediile interactive.

Divizia Web Senior Software dezvolta si implementeaza strategii de marketing si comunicare online si aplicatii bazate pe internet. Avand o experienta larga si un portofoliu de clienti din cele mai diverse domenii, Senior Software sprijina companiile in construirea si sustinerea unor identitati web puternice si coerente.

In portofoliul de competente al diviziei Web a Senior Software se regasesc consultanta in construirea de strategii de comunicare online, dezvoltare web si online marketing. Divizia Web beneficiaza de un puternic suport tehnic, bazat pe noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services) si dezvoltare de software in mediu open-source (php/mySql pe platforma Linux).

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile diviziei Web Senior Software se numara: B.Braun Medical, Brainspotting, Brau Union Romania - Heineken, Centreville Bucharest, ISG PM Romania, Koh-I-Noor Romania, Leadership Development Solutions, MediaRom - Wunder Baum, Opel diBas, RTC Holding, Sensident, Softwin, Solvay Pharmaceuticals, StanleyBet Romania, Stryker Corporation.
Senior Software a dezvoltat diverse proiecte de comunicare interactiva online si offline, impreuna cu agentii de publicitate ca: Draft Romania (Lowe Worldwide), Grey Worldwide, Propaganda, Publicis Romania, Violet Advertising.

In portofoliul de proiecte proprii lansate de Senior Software se numara: www.comunicatedepresa.ro (portal dedicat publicarii, distributiei si monitorizarii de comunicate de presa), www.jobbing.ro (portal de recrutare), www.profuderomana.ro (portal educational), www.sincronhr.ro (solutie software pentru managementul procesului de recutare).

Divizia ERP a Senior Software este specializata in servicii de consultanta si dezvoltare software de tip Enterprise Resource Planning (ERP) pentru piata de import si distributie.

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati www.seniorsoftware.ro

Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director

Senior Software
Str Frunzei 41, etaj 2
Iridex Building
Sector 2, Bucuresti
Tel: (021) 326 05 46
Fax: (021) 326 05 48

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/ai-succes-demonstreaza-povesti-de-succes-pe-www-studiidecaz-ro