Aluplast Romania - o noua implementare de succes a Senior.ERP Suite

BUCURESTI - 24 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Aluplast Romania si Senior Software anunta finalizarea cu success a implementarii solutiei integrate Senior.ERP Suite, un pachet de aplicatii pentru gestiunea afacerilor dezvoltat de Senior Software.

Aluplast Romania isi desfasoara activitatea pe plan national printr-o puternica retea de parteneri si distribuitori. In calitate de reprezentant al concernului Aluplast din Germania, compania a avut si are ca si tinta cresterea volumului de business dar si nevoia de diferentiere in piata prin produse si solutii de calitate ridicata. Acesta este unul din motivele care a condus la decizia de a folosi un sistem integrat de gestionare a afacerii.

Senior.ERP Suite este o solutie tip ERP Bussines & Management, adaptata analizelor economico-financiare complexe si compatibila cu facilitati de e-commerce. Sistemul permite o urmarire in timp real a activitatii companiei, în regim multi-user (acces pe baza de parole pe multiple nivele) si multi-valuta (reevaluari multiple). Solutia standard contine module de gestiune, facturare, contabilitate si trezorerie si ofera posibilitatea efectuarii de analize pe bugete si centre de cost, rapoarte specifice de gestiune, unelte speciale de analiza si rapoarte precum si facilitati de export a datelor catre diverse formate larg raspandite.

Ce criterii au stat la baza achizitiei solutiei oferite de Senior Software? O tehnologie robusta pe termen mediu-lung, usurinta in derularea operatiunilor zilnice, implementarea in timp record pentru a nu perturba fluxul activitatii si, nu in ultimul rand, referintele de la clientii din domeniu.

“Aluplast Romania este clientul perfect pentru Senior Suite. Datorita faptului ca are puncte de lucru in tara foloseste din plin avantajele tehnologiei web service, bazata pe Internet. Fluxul de lucru este perfect unitar, cu un server de aplicatie central care gestioneaza toate operatiunile clientilor. Suntem alaturi pentru a oferi suportul necesar la implementarea de noi locatii, pe masura ce afacerea Aluplast se dezvolta”, declara Lori Haiducescu, Director de Operatiuni al Senior Software.

Senior.ERP Suite este dezvoltata pe platforma .NET si MS SQL Server si foloseste tehnologii XML Web Services, considerate a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. Solutia a fost testata si functioneaza cu succes pe SQL Server 2005 - noua solutie de management al bazelor de date lansata de Microsoft in toamna acestui an. Acest lucru se traduce in cresterea performantei, a nivelului de securitate si de scalabilitate in procesarea si utilizarea informatiei.

Mai multe detalii despre recomandarile facute de Microsoft pentru utilizarea solutiei Senior.ERP Suite pot fi regasite pe website-ul Microsoft (www.microsoft.com), sectiunea Microsoft Certified Partners.


Senior.ERP Suite - solutia pentru o afacere de succes
Senior Suite este o solutie ERP integrata, perfect adaptata legislatiei romane. Aplicatia este localizata in prezent in limbile romana si engleza si poate fi adaptata pentru orice alta limba de circulatie.

Functional, aplicatia este structurata in jurul modulului de gestiune (achizitii-vanzari, gestiune stocuri, facturare) cu care se integreaza modulele de contabilitate, personal, mijloace fixe, rate, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service.

Aplicatia este construita pe o arhitectura multi-tier (client - server aplicatie - server baze date) fiind optimizata pentru interconectare prin Internet. Datorita sistemului de compresie a datelor aplicatia poate rula si pe conexiuni putin performante (tip dial-up sau GPRS), posibile a fi folosite de sucursale mici sau agenti mobili din teritoriu.

Senior.ERP Suite lucreaza cu bugete si permite analize specifice pe centre de cost, control in timp real al gestiunii pentru un numar nelimitat de depozite si genereaza toate documentele standard cerute de legislatie. De asemenea, solutia asigura controlul si managementul vanzarilor/achizitiilor, rapoarte si analize specifice gestiunii, vanzarilor si distributiei, analiza costului marfurilor si totodata poate evidentia si optimiza nivelul stocurilor.

Despre Senior Software

Despre Senior Software
Senior Software este o companie specializata pe servicii de dezvoltare software de tip ERP/CRM si construire de identitate web.

Solutia proprietara Senior.ERP Suite include module de gestiune, contabilitate, personal, mijloace fixe, rate, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service. Senior Software detine certificare Microsoft pentru Senior.ERP Suite in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, Web Services. si NET Framework.

In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services) cat si dezvoltare de software in mediu open-source (PHP/mySQL in mediu Linux).

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: B.Braun Medical, Brau Union Romania - Heineken, Centreville Bucharest, Consumer Product Network - Sensident, Dohler Romania, Eurocleaner, Immergas Romania, Koelner Romania, Opel diBas, Point Distribution Group, Regency Co, Romsoft - Depozitul de Calculatoare, RTC Holding, S&D Pharma Romania, Solvay Pharmaceuticals, StanleyBet Romania, Stryker Corporation, Viroti.

Senior Software
Bd Unirii 45, ap 42-68
Sector 3, Bucuresti
Tel: (021) 326 7588 / 7448
Fax: (021) 326 7512
office@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/aluplast-romania-o-noua-implementare-de-succes-a-senior-erp-suite2