Apollo Mod Distribution a ales solutia SeniorERP pentru gestionarea operatiunilor din Romania

BUCURESTI - 25 martie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Apollo Mod Distribution, companie cu capital francez prezenta pe piata romaneasca din anul 2003, a ales solutia SeniorERP pentru gestionarea operatiunilor din Romania. Apollo Mod Distribution este unul din principalii importatori si distribuitori de produse de ingrijire personala si accesorii pentru marile lanturi de hypermarketuri din Romania (Carrefour, Kaufland, Cora, Real, Metro, Gima, Auchan, Selgros, etc).

Apollo Mod Distribution a ales  solutia SeniorERP pentru gestionarea operatiunilor din Romania

In urma unui proces riguros de selectie la care au participat principalele solutii de pe piata romaneasca, SeniorERP a fost solutia preferata de Apollo Mod pentru gestionarea proceselor proprii de afaceri, datorita raspunsului precis la nevoile specifice verticalei de Import si Distributie in FMCG, dar si raportului calitate pret. SeniorERP inlocuieste in cadrul implementarii vechea solutie ERP folosita, care nu mai raspundea nevoilor curente ale companiei si planurilor de dezvoltare pe termen mediu si lung.

Specificul activitatii Apollo Mod prespupune manipularea unui numar mare de produse de dimensiuni reduse si aspect asemanator, ceea ce face foarte dificil un control riguros al stocurilor, costuri mari cu personalul din depozit si posibilitatea generarii de erori in manipularea produselor sau livrari. Implementarea SeniorERP ofera posibilitatea integrarii unei solutii WMS care sa remodeleze modul de lucru, organizarea si optimizarea depozitului, cu avantaje majore in desfasurarea proceselor afacerii.

Principalele canale de vanzare ale companiei sunt distributia in pondere de 90% catre key accounts si cca 10% in lanturile de farmacii. Activitatea companiei este impartita pe divizii de vanzare, in prezent existand un punct central de lucru in Bucuresti si urmand ca operatiunile sa fie extinse prin deschiderea de noi puncte zonale pentru vanzare si merchandising. SeniorERP lucreaza online, integrand informatia dintre diversele puncte de lucru si depozite in timp real,fara pierderi de timp datorate lipsei de comunicare intre acestea.

Pentru o viziune de ansamblu asupra intregii activitati si flexibilitate sporita in generarea rapoartelor cerute de management, au fost implementata o puternica component de raportare de tip Business Intelligence. Principalele beneficii imediate urmarite prin implementarea SeniorERP sunt optimizarea costurilor de livrari prin folosirea facilitatilor oferite de solutie. De asemenea, se obtine un control mult mai fin al costurilor si urmarirea bugetelor prin folosirea modulului dedicat analizei centrelor de venit si cost.

Senior Software ridica la un nivel superior tehnologic gradul de interoperabilitate al sistemului SeniorERP, prin integrarea in aplicatie a platformei WCF (Windows Communication Foundation), parte a noului framework .NET 3.0. Integrarea WCF reprezinta o crestere a standardelor tehnologice si ofera avantaje majore in comunicare, flexibilitate, eficienta si scalabilitate pentru companiile care utilizeaza un sistem de tip ERP. Datorita tehnologiei ClickOnce, aplicatia se actualizeaza automat cu versiunile noi, printr-un simplu click, reducandu-se radical timpii si costurile de implementare si evitandu-se intreruperile in activitatea companiei datorate instalarii de noi versiuni.

Despre SeniorERP
SeniorERP este o solutie ce fluidizeaza procesele de afaceri prin integrarea acestora si oferirea de posibilitati extinse de control asupra diversilor indicatori critici ai afacerii.

SeniorERP este o aplicatie dezvoltata pe platforma .NET 3.0 si MS SQL Server 2005 si foloseste ca platforma de comunicare Windows Communication Foundation, considerata a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. SeniorERP este disponibil si in versiunea destinata platformei Windows Server 2008,cel mai avansat sistem de operare Windows Server de pana acum, conceput sa stea la baza urmatoarei generatii de retele, aplicatii si servicii web. Aplicatia integreaza de asemenea tehnologia ClickOnce dezvoltata de Microsoft, ce ofera beneficii extinse si costuri reduse pentru upgrade si deployment.

SeniorERP are o arhitectura modulara, formata din: Modul Contabilitate, Modul Mijloace Fixe, Modul WMS, Modul Logistica, Modul Parc Auto, Modul Controlling, Modul Aprovizionare, Modul Vanzari, Mosul SFA, Modul Preturi, Modul Stocuri, Modul Productie, Modul Trezorerie, Modul Abonamente, Modul Analize Manageriale, Modul Spatiu de Lucru, Modul Administrare.

Despre Senior Software
SeniorERP este o solutie ERP pentru managementul afacerilor dezvoltata de Senior Software. Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor. Senior Software este o companie membra a Senior Group.

Senior Software este Microsoft Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, XML Web Services si .NET Framework.Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Regency Company, Aluplast Romania, Koelner Romania, S&D Pharma, DianFlex, Sensident, Eurocleaner, Immergas Romania, V-Tarus / Farmaceutica Remedia, Mediarom / Wunderbaum, Bohemia / Koh-I-Noor, EuroGrawo, Pharma Vita / Plant Univers, Master Company, Convergent Media / Gazeta Sporturilor, Trans Courier Service SRL - agent exclusiv UPS Romania, Eximod / Pneumatinc, Hofigal, Biochefarm, VitaCare International, Mim Team, ComGex / Office Media, Mirano Internetional, KG Rulmenti, Grazy Price, IDC / Inter Distribution Company, Beauty Box, PetLine, Dinamic 92, Dispo Trading, CPN / Consumer Product Network, Felder Gruppe, Vitap, Accesoria, Sea Bell, General Beauty Supply, Ficosota, Electric Medsan, Apollo Mod, General Industry, Rosims.

Despre Senior Software

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.seniorERP.ro
Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director
Senior Software
Str. Samuil Vulcan, nr. 8-10
051702, Bucharest
GPS: N44.4183020 E26.0692288
Phone: +40-21-410 24 40
+40-21-410 24 41
Fax: +40-21-410 24 42

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/apollo-mod-distribution-a-ales-solutia-seniorerp-pentru-gestionarea-operatiunilor-din-romania