Biochefarm gestioneaza importul si distributia cu solutia Senior.ERP Suite dezvoltata de Senior Software

BUCURESTI - 18 ianuarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Compania Biochefarm International, unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori de produse parafarmaceutice pe piata romaneasca, a ales aplicatia Senior.ERP Suite dezvoltata de Senior Software pentru gestionarea proceselor strategice de afaceri ale companiei. Biochefarm este importator unic in Romania al produselor Nuk, Tigex si Frezyderm, avand o vasta retea de distributie la nivelul national si clienti importanti dintre principalele lanturi de farmacii, hypermarketuri sau magazine specializate din Romania.

Biochefarm gestioneaza importul si distributia cu solutia Senior.ERP Suite dezvoltata de Senior Software

Senior.ERP Suite este o soluţie informatică integrată, de tip Enterprise Resource Planning, specializată pentru companiile care activează în domeniile: Import, Distribuţie, Logistică şi Servicii. Aplicaţia a fost proiectată şi dezvoltată astfel încât să funcţioneze on line pentru business–urile distribuite geografic. Senior.ERP Suite este optimizat pentru lucrul prin Internet, sistemul asigurând accesarea server-ului de aplicaţie în mod securizat, iar informaţiile necesare diferitelor puncte de lucru ale unei companii sunt cunoscute în timp real. Datorită sistemului de compresie a datelor transmise, aplicaţia poate rula şi pe conexiuni de Internet mai puţin performante.

Senior.ERP Suite permite optimizarea tuturor fluxurilor de intrare şi ieşire printr-un management eficient al aprovizionării, al stocurilor şi al depozitării, pe de o parte, dar şi printr-o gestiune eficientă a transporturilor şi a distribuţiei, pe de alta parte, aceste activităţi având un impact puternic asupra profitabilităţii şi succesului companiei.

Senior Suite lucreaza cu bugete si permite analize specifice pe centre de cost, control in timp real al gestiunii pentru un numar nelimitat de depozite si genereaza toate documentele standard cerute de legislatie. Solutia asigura gestionarea resurselor strategice ale unei oraganizatii, printr-o arhitectura modulara, formata din: Modul Gestiune, Modul Contabilitate, Modul Mijloace Fixe, Modul Trezorerie, Modul Productie, Management Depozit, Modul Payroll, Modul Logistica, Modul Parc Auto, Modul SFA, Modul Abonamente, Modul Controlling, Modul Rate, Modul Raportare-Analize Manageriale, Modul BI-Analize complexe, Modul Portal Comenzi, Modul Administrare.

Aplicatia este construita pe o arhitectura multi-tier (client - server aplicatie - server baze date) fiind optimizata pentru interconectare prin Internet. Datorita sistemului de compresie a datelor aplicatia poate rula si pe conexiuni putin performante (tip dial-up sau GPRS), posibile a fi folosite de sucursale mici sau agenti mobili din teritoriu.

Procesul de analiza a datelor este fundamentat pe o arhitectura OLAP, utilizand Microsoft Analysis Services 2005. Aplicatia este construita pe o arhitectura multi-tier (client - server aplicatie - server baze date) fiind optimizata pentru interconectare prin Internet. Datorita sistemului de compresie a datelor aplicatia poate rula si pe conexiuni putin performante (tip dial-up sau GPRS), putand fi folosite de sucursale mici sau agenti mobili din teritoriu.

Senior.ERP Suite este dezvoltata pe platforma .NET si MS SQL Server si foloseste tehnologii XML Web Services, considerate a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. Mai multe detalii despre recomandarile facute de Microsoft pentru utilizarea solutiei Senior.ERP Suite pot fi regasite pe site-ul Microsoft Romania.

Despre Biochefarm International

Biochefarm International S.R.L, companie constituită iniţial in 1993 sub forma unei societăţi mixte româno - elveţiene, prin participarea majoritară a societăţii Biochefarm International Ltd., cu sediul în Elveţia este, in prezent, prin modificările intervenite în structura companiei, o societate cu participaţie integral românească. Obiectul de activitate al companiei este reprezentat de importul şi distribuţia de produse parafarmaceutice, cu abordare pe două segmente – produse pentru îngrijirea bebeluşilor şi produse dermo-cosmetice pentru copii şi adulţi.

Din 1994 compania este importatorul unic în România al produselor pentru îngrijirea bebeluşilor marca NUK – lider mondial în acest segment al pieţei (tetine, suzete, biberoane, produse pentru ajutorul alăptării, accesorii pentru menaj şi siguranţă), cu peste 50 de ani de activitate în domeniu. Din iunie 2005 Biochefarm este importator exclusiv Tigex, marcă pentru îngrijirea bebeluşilor, iar din iunie 2006, urmând strategia de dezvoltare continuă a portofoliului şi de lărgire a pieţei de distribuţie, Biochefarm International este importator al produselor dermo-cosmetice marca Frezyderm.

În prezent Biochefarm este unul dintre cei mai importanţi parteneri de pe piaţa produselor parafarmaceutice din România, cu o preocupare constantă pentru dezvoltarea si diversificarea serviciilor.

Despre Senior Software

Despre Senior Software

Senior.ERP Suite este o solutie pentru managementul afacerilor dezvoltata de Senior Software. Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor.

Senior Software este Microsoft Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru Senior.ERP Suite in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, XML Web Services si .NET Framework. In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services, implementand solutiile in Microsoft Visual Studio 2005 si Microsoft SQL 2005), cat si consultanta de afaceri in vederea implementarii de solutii ERP.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Air Trade Centre, Aluplast Romania, Bohemia Koh-I-Noor Romania, Civis Grup, Classic Dome, Consumer Product Network, Dohler Romania, Eurocleaner, Gazeta Sporturilor, Herbal Products Holding, Immergas Romania, Interactive Systems, Koelner Romania, Mediarom/Wunderbaum, Moldvin, Point Distribution Group, S&D Pharma Romania, Sarcomex, Sensident, Stryker Corporation, Trans Courier Service SRL - agent exclusiv UPS Romania V-Tarus/Remedia.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.seniorsoftware.ro

Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director

Senior Software
Str. Samuil Vulcan, nr. 8-10
051702, Bucharest
Phone: +40-21-410 24 40
+40-21-410 24 41
Fax: +40-21-410 24 42

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/biochefarm-gestioneaza-importul-si-distributia-cu-solutia-senior-erp-suite-dezvoltata-de-senior-software