CodulRutier.ro iti ofera zilnic amplasarea radarelor mobile prin SMS

BUCURESTI - 14 iunie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

CodulRutier.ro lanseaza in premiera in Romania un serviciu de alerte pentru soferii care doresc sa fie informati rapid despre amplasarea radarelor mobile in Bucuresti. Proiectul, aflat in versiunea beta, este oferit gratuit, in perioada 10 iunie – 10 iulie, primilor 100 de utilizatori inscrisi, in fiecare saptamana, avand doua optiuni de abonare: pe telefonul mobil prin SMS si prin email.

CodulRutier.ro iti ofera zilnic amplasarea radarelor mobile prin SMS

CodulRutier.ro ofera promotional, in perioada 10 iunie - 10 iulie, acces gratuit primilor 100 de utilizatori saptamanal. Acestia au posibilitatea de a primi zilnic alertele prin sms prin simpla activare a serviciului, urmand ca saptamanal sa-si poata reinnoi gratuit acest abonament. De asemenea, de primirea notificarilor prin email beneficiaza toti utilizatorii care au optat pentru serviciul de alerte. Ei vor primi gratuit prin intermediul postei electronice, zilnic, amplasarea radarelor.

Serviciul lansat de CodulRutier.ro vine in intampinarea tuturor soferilor din Romania, facilitand accesul la informatiile diverse de necesitate pentru soferi. Un alt avantaj in urma imbunatatirii site-ului este ca, odata inscrisi, utilizatorii vor primi cu acordul lor newsletter informativ de la Codulrutier.ro pentru a fii la curent cu orice noutate legata de site si de legislatia in vigoare.

“Codulrutier.ro este o platforma de comunicare si educatie rutiera. Ne straduim prin mijloacele noastre sa contribuim la imbunatatirea conditiilor de trafic, in primul rand prin educarea participantilor. Credem ca nu suntem singurii care isi doresc mai putina isterie, mai mult bun simt in trafic, sau un Bucuresti in care circulatia sa se faca intr-un mod mai civilizat. Serviciul de alerte radare prin sms pe telefonul mobil nu este o incercare de a pacali legea, ci un avertisment la prudenta si o invitatie la o abordare atenta a traficului. Folosim experienta populara conform careia intotdeauna frica pazeste bostanii”, a declarat Florin Secanu – Managing Director, Senior Interactive.

Despre Codulrutier.ro
Serviciul www.codulrutier.ro vine in ajutorul tuturor soferilor din Romania, oferind informatii utile si continutul noului cod rutier, intr-o modalitate usor de accesat, pe teme de interes. La aproximativ 3 luni de la lansare, www.codulrutier.ro are un trafic de peste 15.000 de vizitatori unici pe luna. Codulrutier.ro este un portal dezvoltat de Senior Interactive.

Avantajele oferite de portal constau in oferirea modificarilor si diferentelor dintre vechiul si noul cod rutier si despre noile puncte de penalizare. Codulrutier.ro ofera de asemenea date despre amplasarea radarelor mobile in Bucuresti pe zile, stiri si noutati avand ca sursa oficiala - Politia Romana.

Continutul site-ului mai include si informatii despre modificari ale examenului pentru obtinerea carnetului de conducere, comunicate de presa din domeniul auto, informatii actualizate permanent . Un sistem de recomandare intuitiv ofera posibilitatea impartasirii cu prietenii a informatiilor utile gasita pe o anumita pagina. Accesul la informatie din portal se face gratuit. Codulrutier.ro ofera posibilitatea soferilor sa interactioneze si sa isi exprime parerea despre noua legislatie sau despre povestui din trafic pe un forum de discutii libere. Pentru gasirea informatiei dorite, utilizatorii au la dispozitie un motor de cautare avansat care cauta in sectiuni diferite ale codului rutier. Gasirea informatiei corecte din noul cod rutier a reprezentat o problema odata cu schimbarea legislatiei. Informatia oferita de www.codulrutier.ro e organizata pe sectiuni si subsectiuni, iar motorul de cautare conduce la gasirea rapida a informatiei dorite.

Despre Senior Software

Despre Senior Interactive
Senior Interactive este o agentie full-service de publicitate online. Ritmul constant de crestere, cifra de afaceri si amploarea proiectelor desfasurate, recomanda Senior Interactive ca unul dintre principalii jucatori pe piata romaneasca de consultanta, design si dezvoltare de campanii de marketing si comunicare online.

Principalele servicii oferite sunt: consultanta si strategie de comunicare online, web design si web development, mecanisme de campanii online, integrare cu campanii si promotii offline, search engine optimisation, dezvoltarea de advergames, online media planning si oferirea de servicii de adserver ondemand.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Interactive se numara: Automobile Bavaria – MAN, Axe - Unilever SCE, Danone PDPA Romania, B. Braun Medical Romania, Dom Automobile, Gazeta Sporturilor (Convergent Media), Heineken - Brau Union Romania, HR Consultanta - RTC Group, HTP Medical, Innovatics, Integrine, ISG PM, Koh-I-Noor Romania, Kinder Bueno by Ferrero, Leadership Development Solutions, Media Rom - Wunderbaum, Opel DiBas, Parliament - Philip Morris, PharmaVita, Romconstruct, Smart Management Agency, Solvay Pharmaceuticals, StanleyBet Romania, Stryker Corporation, Sunsilk - Unilever SCE, Vitan Towers, Zehnder Group Romania

Senior Interactive a dezvoltat diverse proiecte de comunicare interactiva online si offline, impreuna cu agentii de publicitate ca: Draft Romania (Lowe Worldwide), Grey Worldwide, new media Agency, Propaganda, Publicis Romania, Violet Advertising.

In portofoliul de proiecte proprii lansate de Senior Interactive se numara: www.comunicatedepresa.ro (portal dedicat publicarii, distributiei si monitorizarii de comunicate de presa, in parteneriat cu new media Agency), www.jobbing.ro (portal de recrutare), www.profuderomana.ro (portal educational), www.studiidecaz.ro (portal dedicat publicarii si distributiei de studii de caz), www.codulrutier.ro (portal de informatie si legislatie auto), www.eBanker.ro , (portal dedicat serviciilor de e-banking din Romania), www.creditemasini.ro (portal informativ despre solutiile de creditare auto).

Pentru informatii suplimentare:
Senior Interactive
Eleodor Ghenoiu
Communication Director

Str. Samuil Vulcan, nr. 8-10
051702, Bucharest
GPS: N44.4183020 E26.0692288
Phone: +40-21-410 24 40
+40-21-410 24 41
Fax: +40-21-410 24 42

pr@seniorinteractive.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/codulrutier-ro-iti-ofera-zilnic-amplasarea-radarelor-mobile-prin-sms