Cyrom Romania, distribuitor unic al produselor Pfanner, Monini si Voeslauer, alege SeniorERP

BUCURESTI - 10 aprilie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Cyrom Romania, membra a concernului austriac Cyrom Group, distribuitor exclusiv in Romania a brandurilor Pfanner, Monini sau Voeslauer, a ales solutia SeniorERP pentru gestionarea proceselor de import si distributie pe piata locala.

Cyrom Romania, distribuitor unic al produselor Pfanner, Monini si Voeslauer, alege SeniorERP

Solutia propusa si implementata de Senior Software in cadrul Cyrom Romania are in vedere suportul strategic pentru extinderea activitatii de distributie pe intreg teritoriul tarii. Implementarea SeniorERP este structurata in jurul modulului de gestiune (achizitii-vanzari, gestiune stocuri, facturare, logistica), carora se pot integra module de E-Commerce, WMS, SFA, contabilitate, centre de cost, personal, mijloace fixe, analiza financiara.

Cyrom este unul din jucatorii important in piata de distributie de FMCG, avand o echipa de peste 135 angajati, din care 14 Area Sales Manageri si peste 40 de merchandiseri, o excelenta echipa logistica (distributie la nivel national, împachetari si reîmpachetari), un depozit central cu o suprafata totala de 3500 m2 si o capacitate de stocare de 3000 europaleti.

Pe toata durata implementarii, Senior Software s-a implicat activ in sprijinirea angajatilor Cyrom Romania, in tranzitia catre noua solutie software. Acestia s-au dovedit deosebit de receptivi la noile oportunitati generate de functiile de automatizare oferite de sistem. Gradul de customizare a interfetei vizuale, prezente la nivelul fiecarui modul si utilizator, a impresionat placut, anuland astfel o mare parte din dificultatile inerente perioadei de acomodare la noile fluxuri operationale.
In vederea eficientizarii si automatizarii proceselor de achizitie, redistributie si vanzare, sistemul opereaza in timp real, folosind o baza de date unica Microsoft SQL Server 2005. Posibilitatea operarii in timp real a informatiilor a fost una din cerintele cheie ale Cyrom Romania, datorita locatiei diferite a depozitului fata de punctul de lucru central.

O parte din beneficiile imediate ale implementarii solutiei SeniorERP vizeaza:
-reducerea costurilor logistice de operare, prin cresterea vitezei de rotatie a stocurilor si a optimizarii procesului de aprovizionare;
-simplificarea gestionarii politicilor comerciale, prin managementul listelor de pret la nivel de partener/clasa de parteneri, in perioadele de promotii, precum si in afara acestora;
-cresterea gradului de satisfacere a comenzilor clientilor, prin eliminarea in mare masura a erorilor umane si prin reducerea rupturilor de stoc;
-implementarea sistemului de rezervari de produse, in corelatie cu procesarea comenzilor clientilor, in vederea cresterii acuratetei livrarilor;
-cresterea calitatii indicatorilor specifici activitatii depozitului, fara alocarea de resurse umane suplimentare, prin eficientizarea proceselor logistice (cresterea numarului liniilor de receptie, a pozitiilor in documentele de livrare, a fluidizarii receptiilor si livrarilor).

Senior Software ridica la un nivel superior tehnologic gradul de interoperabilitate al sistemului SeniorERP, prin integrarea in aplicatie a platformei WCF (Windows Communication Foundation), parte a noului framework .NET 3.0. Integrarea WCF reprezinta o crestere a standardelor tehnologice si ofera avantaje majore in comunicare, flexibilitate, eficienta si scalabilitate pentru companiile care utilizeaza un sistem de tip ERP. Datorita tehnologiei ClickOnce, aplicatia se actualizeaza automat cu versiunile noi, printr-un simplu click, reducandu-se radical timpii si costurile de implementare si evitandu-se intreruperile in activitatea companiei datorate instalarii de noi versiuni.

Despre CYROM Romania
Infiintata in 2002, Cyrom Romania este astazi o companie membra a grupului austriac de firme CYROM GROUP. Cyrom este distribuitorul exclusive in Romania a unor branduri cunoscute ca Pfanner, Monini sau Voeslauer. Parte a grupului austriac de firme CYROM, compania distribuie produsele sale la nivel national cu efortul sustinut al celor 44 de sub-distribuitori parteneri cu care colaboreaza. Segmentul HoReCa si lanturile locale si internationale de Key Accounts joaca, de asemenea, un rol important in strategia de distributie.

Despre SeniorERP
SeniorERP este o solutie ce fluidizeaza procesele de afaceri prin integrarea acestora si oferirea de posibilitati extinse de control asupra diversilor indicatori critici ai afacerii.

SeniorERP este o aplicatie dezvoltata pe platforma .NET 3.0 si MS SQL Server 2005 si foloseste ca platforma de comunicare Windows Communication Foundation, considerata a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. SeniorERP este disponibil si in versiunea destinata platformei Windows Server 2008,cel mai avansat sistem de operare Windows Server de pana acum, conceput sa stea la baza urmatoarei generatii de retele, aplicatii si servicii web. Aplicatia integreaza de asemenea tehnologia ClickOnce dezvoltata de Microsoft, ce ofera beneficii extinse si costuri reduse pentru upgrade si deployment.

SeniorERP are o arhitectura modulara, formata din: Modul Contabilitate, Modul Mijloace Fixe, Modul WMS, Modul Logistica, Modul Parc Auto, Modul Controlling, Modul Aprovizionare, Modul Vanzari, Mosul SFA, Modul Preturi, Modul Stocuri, Modul Productie, Modul Trezorerie, Modul Abonamente, Modul Analize Manageriale, Modul Spatiu de Lucru, Modul Administrare.

Despre Senior Software
SeniorERP este o solutie pentru managementul afacerilor dezvoltata de Senior Software. Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor. Senior Software este o companie membra a Senior Group.

Senior Software este Microsoft Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, XML Web Services si .NET Framework. Compania este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Regency Company, Aluplast Romania, Koelner Romania, S&D Pharma, DianFlex, Sensident, Eurocleaner, Immergas Romania, V-Tarus / Farmaceutica Remedia, Civis Group, Mediarom / Wunderbaum, Bohemia / Koh-I-Noor, EuroGrawo, Pharma Vita / Plant Univers, Master Company, Convergent Media / Gazeta Sporturilor, Trans Courier Service SRL - agent exclusiv UPS Romania, Eximod / Pneumatinc, Hofigal, Biochefarm, VitaCare International, Mim Team, ComGex / Office Media, Mirano Internetional, KG Rulmenti, Grazy Price, IDC / Inter Distribution Company, Rometkin - Ulker, Beauty Box, PetLine, Dinamic 92, Dispo Trading, CPN / Consumer Product Network, Felder Gruppe, Vitap, Accesoria, Sea Bell, General Beauty Supply, Ficosota, Electric Medsan, Apollo Mod, General Industry, Rosims.

Despre Senior Software

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.seniorERP.ro
Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director
Senior Software
Str. Samuil Vulcan, nr. 8-10
051702, Bucharest
GPS: N44.4183020 E26.0692288
Phone: +40-21-410 24 40
+40-21-410 24 41
Fax: +40-21-410 24 42

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/cyrom-romania-distribuitor-unic-al-produselor-pfanner-monini-si-voeslauer-alege-seniorerp