Dinamic92 Distribution gestioneaza procesele de afaceri cu SeniorERP

BUCURESTI - 25 septembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Compania Dinamic92 Distribution, specializata in distributia la nivel national de anvelope, consumabile auto, materiale pentru constructii si amenajari interioare, a ales solutia SeniorERP, dezvoltata de Senior Software, pentru gestionarea proceselor de import si distributie. SeniorERP a fost aleasa in urma unui proces riguros de selectie, dintr-un numar de 10 solutii ERP intrate in competitie si va asigura in cadrul acestei implementari si integrarea cu un portal de e-commerce B2B si B2C, precum si automatizarea fortei de vanzari printr-un modul dedicat de SFA.

Dinamic92 Distribution gestioneaza procesele de afaceri cu SeniorERP

Criteriile de selectie care au stat la baza alegerii solutiei SeniorERP au avut in vedere profesionalismul echipei Senior Software si standardele tehnologice ridicate ale sistemului. SeniorERP a corespuns cerintelor si necesitatilor specifice ale companiei iar perioada si durata estimate au fost considerate optime pentru desfasurarea calendarului de implementare.

“Solutia oferita de SeniorERP se potriveste exact profilului firmei noastre: import si distributie de anvelope si materiale pentru constructie si amenajari interioare. Pe linga aceasta, posibilitatea efectuarii de diverse customizari in configuratia de baza a sistemului, credem ca va permite mularea perfecta pe majoritatea fluxurilor existente in prezent in activitatile de baza. Printre obiectivele principale ale implementarii se numara si dezvoltarea si realizarea interfetei intre sistemul SeniorERP si un portal de e-comerce B2B si B2C. Acelasi interes major il acordam si sistemului SFA.

Speram ca, in viitorul cat mai apropiat, implementarea cu succes a acestui sistem software sa ne permita atat o organizare optima a activitatii in cadrul firmei cat si, datorita posibilitatilor de extindere, sa largim functionalitatea SeniorERP spre diverse solutii moderne si performante cum ar fi codurile de bare si RFId.”, a declarat Constantin Popescu, Project Manager, Dinamic92 Distribution.

Dinamic92 Distribution are sediul central in Piatra Neamt si dispune de puncte de lucru distribuite in Bucuresti, Timisoara si Iasi, in care desfasoara permanent activitati de facturare, generare comenzi de aprovizionare din depozitul central, sau generare de diverse situatii comerciale (liste de vanzari, facturi scadente etc.). SeniorERP va gestiona un portofoliu de cca. 20.000 de produse si un numar de cca. 5000 de clienti. Volumul de documente administrate zilnic de sistem variaza intre cca. 300 de comenzi, peste 200 de avize, peste 400 de facturi, avand o medie de 10 pozitii pe factura.

Dinamic92 Distribution a decis inlocuirea sistemelor informmtice vechi folosite pana in prezent, care administrau separat si neintegrat gestiunea si contabilitate, alegerea SeniorERP oferind managementul integrat al acestor activitati, intr-o platforma unica. Decizia a fost de asemenea bazata si pe cresterea semnificativa a volumului de date procesat, care facea ca viteza de lucru a vechilor sisteme sa scada, fara a oferi posibilitatea sincronizarii rapide intre punctele de lucru. De asemenea, compania a resimtit acut necesitatea obtinerii de rapoarte complexe in timp real, precum si necesitatea unui sistem scalabil, care sa fie un suport activ pentru cresterea companiei, care presupunea introducerea automatizarii fortei de vanzari – SFA si posibilitatea conectarii sistemului ERP cu un portal modern de e-commerce.

Intre beneficiile imediate oferite de sistemul SeniorERP si de consultanta oferita de Senior Software in cadrul implamentarii la Dinamic92 Distribution vor fi reorganizarea pe noua structura software - identificarea si eliminarea punctelor slabe in organizarea activitatii, o securitate sporita in exploatare, posibilitatea obtinerii de rapoartari complexe si rapide precum si cresterea vitezei la efectuarea diverselor operatii. De asemenea, se vor unifica fluxurile de date din sediul central cu cele de la punctele de lucru si va creste nivelul de cunoastere a activitatii in timp real, rezultand astfel posibilitati sporite de management.

Despre Dinamic92 Distribution

Dinamic92 Distribution SRL este o companie infiintata in 1992, avand ca principala activitate distributia nationala de anvelope, consumabile auto, materiale pentru constructii si amenajari interioare. Sediul central al firmei Dinamic92 este in Piatra Neamt, activitatea de distributie fiind completata prin cele 3 puncte de lucru din Iasi, Bucuresti si Timisoara.
Dinamic92 distribuie un portofoliu larg de materiale de constructii si materiale pentru amenajari interioare.
Incepand cu anul 2000, Dinamic92 a diversificat gama produselor distributite adaugand branduri consacrate de anvelope auto din gama medie si premium ca Goodyear, Dunlop, Debica, Sava, Michelin, Continental, Firestone si Pirelli; lubrifianti auto si cosmetice auto CID LINES - Belgia destinate spalatoriilor auto. Din 2005 Dinamic92 devine unic importator si distribuitor al anvelopelor AVON - Anglia, marca ce ofera cel mai bun raport pret/calitate din piata de profil. Dinamic92 Distribution este certificata incepand cu ianuarie 2006 conform standardelor ISO 9001:2001.

Despre Senior Software

Despre SeniorERP

SeniorERP este o solutie ce fluidizeaza procesele de afaceri prin integrarea acestora si oferirea de posibilitati extinse de control asupra diversilor indicatori critici ai afacerii: Indicatori logistici (ex: Timpi pregatire comanda; Grad incarcare parc auto; Rotatia stocurilor) sau indicatori de vanzari (ex: Numar documente; Valoare medie document; Adaos comercial/rata profitului; Numar pozitii pe document; Numar produse vandute; Numar clienti activi; Perioada medie de incasare; Grad de neincasare; Volum retururi; Discount mediu etc.).

SeniorERP este o aplicatie dezvoltata pe platforma .NET 3.0 si MS SQL Server 2005 si foloseste ca platforma de comunicare Windows Communication Foundation, considerata a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. Aplicatia integreaza de asemenea tehnologia ClickOnce dezvoltata de Microsoft, ce ofera beneficii extinse si costuri reduse pentru upgrade si deployment.

SeniorERP are o arhitectura modulara, formata din: Modul Aprovizionare, Modul Vanzari, Modul Preturi, Modul Stocuri, Modul Productie, Modul Trezorerie, Modul Contabilitate, Modul Mijloace Fixe, Modul WMS, Modul Logistica, Modul Parc Auto, Modul Controlling, Modul Abonamente, Modul Analize Manageriale, Modul Spatiu de Lucru, Modul Administrare.

Despre Senior Software

SeniorERP este o solutie ERP pentru managementul afacerilor dezvoltata de Senior Software. Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor. Senior Software este o companie membra a Senior Group. ( www.seniorgroup.ro )

Senior Software este Microsoft Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, XML Web Services si .NET Framework. In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services, implementand solutiile in Microsoft Visual Studio 2005 si Microsoft SQL 2005), cat si consultanta de afaceri in vederea implementarii de solutii ERP.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Best Print Service, Biochefarm, Bohemia Koh-I-Noor, Civis Grup, Classic Dome, Consumer Product Network, DianFlex, Dohler Romania, Eurocleaner, Euro Grawo, Eximod, Gazeta Sporturilor, Hofigal Export, Immergas Romania, Interactive Systems, Koelner Romania, Mediarom/Wunderbaum, Mergeani, Mim Team, Moldvin, Nepmar Auto Import Export, Pharma Vita/Plant Univers, Regency, S&D Pharma Romania, Sarcomex, Sensident, Trans Courier Service SRL - agent exclusiv UPS Romania, Vitacare International, V-Tarus/Remedia.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.seniorerp.ro

Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director

Senior Software
Str. Samuil Vulcan, nr. 8-10
051702, Bucharest
GPS: N44.4183020 E26.0692288
Phone: +40-21-410 24 40
+40-21-410 24 41
Fax: +40-21-410 24 42

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/dinamic92-distribution-gestioneaza-procesele-de-afaceri-cu-seniorerp