Distributia de articole sportive se mentine in forma pe timp de criza cu SeniorERP Express

BUCURESTI - 19 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

TERRA SPORT, reprezentanta brandurilor sportive REUSCH, NEXO si RUCANOR in Romania, a ales SeniorERP Express pentru managementul integrat, in timp real, al informatiilor cheie din companie.
Sistemul ERP ales este dezvoltat pe cea mai noua platforma tehnologica Microsoft si este dedicat managementului tuturor operatiunilor specifice importului si distributiei.

Distributia de articole sportive se mentine in forma pe timp de criza cu SeniorERP Express

Terra Sport comercializeaza o gama variata de articole si echipamente sportive importate , de la mingi, ghete, manusi, la porti si stalpi de sprijin etc. dar si articole sub brandul propriu, NEXO. Distributia produselor este realizata atat prin magazinele proprii de tip showroom cat si prin cluburi sportive, prin Key Accounts, Cash and Carry si in retailul specializat de articole sportive.

Ajunsa intr-un punct critic, in care accesul la date in timp real era vital pentru functionarea sanatoasa a companiei, Terrra Sport a inlocuit aplicatia de gestiune cu un sistem ERP scalabil, de ultima generatie tehnologica. Implementarea SeniorERP are ca obiectiv accesul in timp real la informatii si rapoarte despre toate operatiile aferente importului si exportului de articole sportive:

“Nevoia de achizitie a unui ERP a venit natural in stadiul de dezvoltare al firmei noastre. Aveam nevoie ca toate operatiunile si datele activitatilor de import, distributie si gestiune a stocurilor, a comenzilor clientilor si cele de aprovizionare sa fie integrate intr-un singur sistem informatic.” Dl. Cretu Vasile, Director Terra Sport, Bucuresti, Romania

Terra Sport a ales un sistem avansat tehnologic, dar si o echipa cu servicii scalabile de suport si mentenanta, aferente sistemului. SeniorERP va asigura astfel o acoperire optima a nevoilor prezente si viitoare ale distribuitorului de articole sportive. Compatibilitatea cu varianta Express a sistemului, au facut posibila accesarea unei solutii mature, cu referinte printre cei mai activi jucatori din distributie:

SeniorERP este in primul rand un sistem integrat, foarte intutiv pentru o firma de distributie. Ne-a ajutat varianta SeniorERP Express prin scalabilitate si oferta financiara adaptata dimensiunii noastre. Principalul beneficiu pe care il observam deja este obtinerea de informatii corecte si in timp util in vederea gestionarii comenzilor, aprovizionarii si pentru controlul stocurilor.” Dl. Cretu Vasile, Director Terra Sport, Bucuresti, Romania

SeniorERP Express este pachetul de start-up propus de Senior Software companiilor cu mai putin de 5 utilizatori. SeniorERP Express permite automatizarea proceselor operationale si eficientizarea costurilor prin accesarea gratuita a pana la 5 licente Standard. Plata licentelor are loc in momentul in care se ia decizia extinderii numarului de utilizatori sau se doreste accesarea de functionalitati extinse.

Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-pret pentru managementul integrat al proceselor de distributie.
Datorita tehnologiei de ultima generatie integrata in sistem, SeniorERP are o formula de licentiere flexibila: SeniorERP Express (licențe gratuite până la 5 utilizatori), SeniorERP Online (SAAS- abonament lunar de 69 EURO/utilizator), SeniorERP Enterprise.
Pentru mai multe detalii intrati pe www.seniorERP.ro .

Despre Senior Software
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc, activand in productia si implementarea sistemelor de management al afacerilor. SeniorERP, sistemul proprietar, imbina progresul tehnologic permanent si know-how-ul dobandit in urma implementarilor in companii de Distributie si Servicii. Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner iar sistemul proprietar, SeniorERP, este certificat Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.Despre Senior Software

Printre clientii Senior Software se numara:
Regency Company, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, Technova Invest, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mirano International, KG Rulmenti, Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, General Industry, UPS Romania, Sentia, Avico International etc.

Senior Software
Str. Mihail Sebastian, nr. 130
050786, sector 5, Bucharest
Phone: +40-21-310 74 81
Fax: +40-21-310 74 83

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/distributia-de-articole-sportive-se-mentine-in-forma-pe-timp-de-criza-cu-seniorerp-express