Dohler Romania anunta finalizarea cu succes a implementarii solutiei ERP - Senior Suite la sediul sau central din Bucuresti

BUCURESTI - 20 ianuarie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Senior Software a finalizat procesul de implementare a solutiei sale ERP - Senior Suite - in cadrul companiei Dohler Romania. Implementarea soluţiei Senior Suite are ca scop eficientizarea si managementul activităţilor de import, comercializare directă si distribuţie către utilizatori finali. Dohler Romania este parte a Dohler Group Germania, lider mondial in domeniul solutiilor oferite pentru producerea de lactate si bauturi.

Dohler Romania anunta finalizarea cu succes a implementarii solutiei ERP - Senior Suite la sediul sau central din Bucuresti

Senior Suite este o solutie tip ERP Bussines & Management, adaptată analizelor economico-financiare complexe si compatibilă cu facilităti de e-commerce. Sistemul permite o urmarire in timp real a activitatii companiei, în regim multi-user (acces pe baza de parole pe multiple nivele) si multi-valută (reevaluari multiple).

Senior Suite oferă posibilitatea efectuării de analize pe bugete si centre de cost, rapoarte specifice de gestiune, unelte speciale de analiza si rapoarte precum si facilităti de export al datelor către diverse formate larg raspandite.

Implementarea solutiei in cadrul Dohler Romania deschide companiei posibilitatea de a primi direct in sistem comenzi de la principalii clienti, prin intermediul unor module dedicate. Aceasta facilitate duce la reducerea timpului de procesare a comenzilor prin metode clasice (telefon, fax) si creste considerabil viteza de reactie.


Senior Suite ERP – solutia pentru o afacere de succes

Senior Suite este o solutie ERP integrata, perfect adaptata legislatiei romane. Aplicatia este localizata in prezent in limbile romana si engleza si poate fi adaptata pentru orice alta limba de circulatie.

Aplicatia este construita pe o arhitectura multi-tier (client-server aplicatie - server baze date) fiind optimizata pentru lucrul prin Internet. Datorita sistemului de compresie a datelor aplicatia poate rula si pe conexiuni putin performante (tip dial-up sau GPRS), posibile a fi folosite de sucursale mici sau agenti mobili din teritoriu.

Functional, aplicatia este structurata in jurul modulului de gestiune (achizitii-vanzari, gestiune stocuri), cu care se integreaza modulele de contabilitate, personal, mijloace fixe, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service.

Senior Suite lucreaza cu bugete si permite analize specifice pe centre de cost, control in timp real al gestiunii pentru un numar nelimitat de depozite si genereaza toate documentele standard cerute de legislatie. De asemenea, solutia asigură controlul si managementul vânzărilor/achizitiilor, rapoarte si analize specifice gestiunii, vânzărilor si distributiei, analiza costului mărfurilor si poate evidentia si optimiza nivelul stocurilor.

Despre Senior Software

Despre Senior Software

Senior Software este o companie specializată pe servicii de dezvoltare software de tip ERP/CRM si construire de identitate web. Solutia proprietara ERP Senior Suite include module de gestiune, contabilitate, personal, mijloace fixe, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service.

In portofoliul de competente Senior Software se regăsesc atât noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, web services) cât si dezvoltare de software în mediu open-source (PHP/mySQL în mediu Linux).

Printre cei ce au ales să folosească serviciile Senior Software se numără: Keolner Romania, Regency Co, Solvay Pharmaceuticals, B.Braun, Eurosoft Spa (Italia), Danone PDPA, Brau Union Romania, Centreville Bucharest, Stryker Corporation, S&D Pharma, Opel diBas, Dragon Star, Romsoft – Depozitul de Calculatoare.
Senior Software
Bd Unirii 45, ap 42-68
Sector 3, Bucuresti
Tel: (021) 326 7588 / 7548
Fax: (021) 326 7512
office@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/dohler-romania-anunta-finalizarea-cu-succes-a-implementarii-solutiei-erp-senior-suite-la-sediul-sau-central-din-bucuresti