ERP On-Demand sau ERP On-Premise – tehnologia de ultima generatie ofera posibilitatea de a alege

BUCURESTI - 16 februarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Indiferent daca obiectivul de business al managementului este controlul costurilor sau mentinerea trendului pozitiv de dezvoltare, orice companie are nevoie de o infrastructura IT calibrata corespunzator. Compatibilitatea dintre un ERP si procesele specifice ale clientului nu este insa suficienta pentru ca o companie sa ia decizia de achizitie. Fiecare firma are strategii, resurse si nevoi specifice, la care un furnizor de software trebuie sa raspunda cu solutii flexibile.

ERP On-Demand sau ERP On-Premise – tehnologia de ultima generatie ofera posibilitatea de a alege

SeniorERP este singurul sistem de acest tip, care ofera companiilor de import si distributie din Romania doua modalitati de livrare, cu destinatii si caracteristici diferite: On-Demand si On-Premise. Mai mult decat atat, fiecare modalitate de livrare este disponibila in mai multe variante de licentiere, clientul avand libertatea sa aleaga solutia potrivita. http://www.seniorerp.ro/cum_cumpar_erp/

Doua noi companii din portofoliul Senior Software, care activeaza in acelasi segment de business, distributia de produse de uz veterinar, implementeaza SeniorERP, cu modalitati diferite de livrare si licentiere, menite sa raspunda unor tipologii de business si nevoi specifice.

SeniorERP Enterprise, mod de livrare On-Premise

A.B.A.D. VET, distribuitor de medicamente si parafarmaceutice de uz veterinar, a decis implementarea SeniorERP Enterprise pentru controlul costurilor si eficientizarea distributiei a peste 300 de articole de uz veterinar catre 700 de clienti (cabinetele si clinicile veterinare, ferme zootehnice mari si mijlocii, ferme particulare, unitati de asistenta sanitar-veterinara, ferme mici, particulare, crescatori individuali de animale si pasari, proprietari de animale de companie). SeniorERP a fost selectat in final din 4 sisteme calificate si va constitui un suport pentru cresterea competitivitatii companiei:

“Lucrul pe aplicatia anterioara a devenit imposibil, furnizorul neavand personal calificat care sa intretina sistemul si sa-l updateze conform cu cerintele noastre. Am optat pentru implementarea SeniorERP Enterprise pentru a ne eficientiza activitatea curenta precum si pentru a tine pasul cu ceilalti jucatori de pe piata produselor veterinare. Avem in vedere cresterea eficientei de lucru si reducerea, in acest fel, a costurilor cu noi angajari.” Balint Anton, Director A.B.A.D. VET si membru al Asociatiei Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie din Romania
Varianta SeniorERP Enterprise se adreseaza companiilor care:
• Au un nivel inalt de complexitate in customizarea proceselor de distributie;
• Au un numar mare de utilizatori si un volum foarte mare de tranzactii;
• Au cerinte de integrari complexe cu alte sisteme;
• Dispun de resurse hardware si de personal IT;
• Au posibilitatea fianciara pentru a efectua o investitie initiala importanta pentru achizitionarea sistemului ERP si a infrastructurii necesare;
• Au restrictii privind stocarea datelor in afara infrastructurii IT proprii;

SeniorERP Online, mod de livrare On-Demand (SAAS – Software as a Service)

AVICO International, un alt jucator important din distributia produselor de uz veterinar, activeaza exclusiv pe zona de business to business, vanzarea realizandu-se direct catre ferme. Cu o cifra de afaceri de 4.5 mil EURO, compania a decis implementarea SeniorERP Online pentru a sustine o extindere controlata, organica a companiei si cresterea eficientei interne.
SeniorERP Online asigura in cadrul Avico International aceeasi fluiditate in procesarea datelor si suport decizional, in baza unui abonament lunar de 69 de EURO pe utilizator. Varianta de licentiere SAAS s-a dovedit cea mai avantajoasa optiune pentru Avico International, compania nedorind servere si personal dedicat pentru mentenanta IT.

Varianta SeniorERP Online se adreseaza companiilor care:
• Au mai putin de 20 de utilizatori ai sistemului ERP;
• Au mai multe puncte de lucru in tara si doresc informatie in timp real;
• Doresc implementarea unui ERP complex, matur, specializat;
• Au nevoi de integrare simple, ce nu necesita customizari extinse si au timp foarte scurt de implementare;
• Nu doresc sa investeasca in infrastructura hardware si software de tip Server;
• Nu doresc angajarea de personal permanent specializat in IT;
Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul software de tip Enterprise Resource Planning, conceput pentru a raspunde nevoilor complexe ale companiilor de Import, Distributie, Servicii. SeniorERP integreaza cea mai noua platforma tehnologica intr-un sistem eficient pentru companiile in crestere si, in acelasi timp, intr-un instrument puternic, adaptat strategiei si nevoilor complexe ale marilor companii.

Cele peste 70 de companii de distributie care au implementat SeniorERP beneficiaza de siguranta si scalabilitatea unui sistem matur, de un suport real si un factor de stabilitate in interiorul organizatiei. Obiectivul nostru este sa aducem inovatia tehnologica in sprijinul companiilor de distributie, astfel incat acestea sa se bucure de crestere sustinuta si competitivitate.

Despre Senior Software
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de dezvoltare de aplicatii informatice si consultanta pentru managementul afacerilor. Senior Software este Microsoft Certified Partner iar solutia proprietara, SeniorERP, este certificata Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Despre Senior Software

Printre clientii Senior Software se numara:
Regency Company, General Parmafood, Venus Stones, Rosim's Unic, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Mergeani, S&D Pharma, Dianflex, Immergas, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Sarcomex, Bohemia/Koh-I-Noor, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mim Team, Com-Gex/Office Media, Mirano International, KG Rulmenti, PetLine, Dinamic 92 Distribution, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, General Beauty Supply, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, Cyrom Romania, General Industry, UPS Romania etc.

Senior Software
Str. Mihail Sebastian, nr. 130
050786, sector 5, Bucharest
Phone: +40-21-310 74 81
Fax: +40-21-310 74 83

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/erp-on-demand-sau-erp-on-premise-tehnologia-de-ultima-generatie-ofera-posibilitatea-de-a-alege