EuroGrawo gestioneaza managementul proceselor de import si distributie cu Senior ERP.Suite

BUCURESTI - 9 mai 2006

Comunicat tip General in IT&C

Euro Grawo, importator si distribuitor unic al sistemelor grafice Agfa pentru Romania, a ales implementarea aplicatiei Senior.ERP Suite pentru gestionarea procesului de import si distributie si planificarea resurselor strategice ale companiei.

EuroGrawo a decis migrarea de la o solutie de gestiune nespecializata, folosita anterior, la o solutie care sa raspunda punctual specializarii si nevoilor specifice domeniului propriu de import si distributie. Implementarea Senior.ERP Suite raspunde necesitatilor de eficientizare a circuitului fluxurilor informationale in interiorul companiei si integreaza, prin module dedicate, fluxurile de aprovizionare, managementul depozitului, fluxul de distributie precum si controlul si supravegherea incasarilor si platilor. Senior.ERP Suite este adaptat tendintelor de dezvoltare si necesitatilor interne ale EuroGrawo, pe baza studierii atente a proceselor manageriale si a specificului activitatii desfasurate.

Senior Suite este o solutie ERP dedicata Importului si Distributiei, perfect adaptata legislatiei romane. Functional, aplicatia este structurata in jurul modulului de gestiune (procese de achizitii, redistributie, vanzari, management stocuri, management depozit, management al centrelor de cost si profit, bugete), cu care se integreaza modulele de contabilitate, personal, mijloace fixe, vanzari in rate, abonamente sau gestiunea activitatilor de service.

Procesul de analiza a datelor este fundamentat pe o arhitectura OLAP, utilizand Microsoft Analysis Services 2005. Aplicatia este construita pe o arhitectura multi-tier (client - server aplicatie - server baze date) fiind optimizata pentru interconectare prin Internet. Datorita sistemului de compresie a datelor aplicatia poate rula si pe conexiuni putin performante (tip dial-up sau GPRS), putand fi folosite de sucursale mici sau agenti mobili din teritoriu.

Senior.ERP Suite este dezvoltata pe platforma .NET si MS SQL Server si foloseste tehnologii XML Web Services, considerate a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. Mai multe detalii despre recomandarile facute de Microsoft pentru utilizarea solutiei Senior.ERP Suite pot fi regasite pe site-ul Microsoft.

Despre EuroGrawo

EuroGrawo este, incepand cu data de 1 martie 1997, distribuitor unic al sistemelor grafice AGFA pentru Romania. Compania pune la dispozitia pietei romanesti cele mai noi si performante echipamente si consumabile AGFA, pentru sisteme grafice (Sisteme grafice AGFA - Imagesettere, Sisteme de editare proof, Procesoare de filme si procesoare de placi tipografice, Filme si chimicale, Workflow Software).

Despre Senior Software

Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare in domeniul managementului afacerilor si comunicarii online in mediile interactive.

Divizia ERP este specializata in servicii de consultanta si dezvoltare software de tip Enterprise Resource Planning. Solutia proprietara Senior.ERP Suite este un instrument eficient dezvoltat pentru nevoile specifice ale companiilor care activeaza in verticala Import si Distributie si care include module de gestiune, contabilitate, resurse umane, mijloace fixe, vanzari in rate, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service.

Senior Software este Microsoft Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru Senior.ERP Suite in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, XML Web Services si .NET Framework. In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services, implementand solutiile in Microsoft Visual Studio 2005 si Microsoft SQL 2005), cat si consultanta de afaceri in vederea implementarii de solutii ERP.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Aluplast Romania, Bohemia Koh-I-Noor Romania, Civis Grup, Consumer Product Network, Dohler Romania, Eurocleaner, EuroGrawo, Herbal Products Holding, Immergas Romania, Interactive Systems, Koelner Romania, Mediarom/Wunderbaum, Moldvin, Point Distribution Group, S&D Pharma Romania, Sarcomex, Sensident, Stryker Corporation, V-Tarus/Remedia.

Divizia Web Senior Software dezvolta si implementeaza strategii de marketing si comunicare online si aplicatii bazate pe internet. Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.seniorsoftware.ro

Persoana de contact:

Eleodor Ghenoiu
Communication Director

Str Frunzei 41, etaj 2
Iridex Building
Sector 2, Bucuresti
Tel: (021) 326 05 46
Fax: (021) 326 05 48

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/eurograwo-gestioneaza-managementul-proceselor-de-import-si-distributie-cu-senior-erp-suite