Eximod, importator si distribuitor unic Rodcraft in Romania, implementeaza Senior.ERP

BUCURESTI - 27 februarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Compania Eximod, reprezentant unic in Romania al produselor Rodcraft si unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori de unelte si echipamente pneumatice, a ales implementarea solutiei Senior.ERP pentru gestionarea proceselor de afaceri ale companiei.

Eximod, importator si distribuitor unic Rodcraft in Romania, implementeaza Senior.ERP

Senior.ERP este o solutie ce fluidizeaza procesele de afaceri prin integrarea acestora si oferirea de posibilitati extinse de control asupra diversilor indicatori critici ai afacerii: Indicatori logistici (Timpi pregatire comanda; Grad incarcare parc auto; Rotatia stocurilor) sau indicatori de vanzari (Numar documente; Valoare medie document; Adaos comercial/rata profitului; Numar pozitii pe document; Numar produse vandute; Numar clienti activi; Perioada medie de incasare; Grad de neincasare; Volum retururi; Discount mediu etc.).

Senior.ERP este o solutie ce raspunde necestitatilor de proces ale companiilor din verticalele Import, Distributie si Logistica. Senior.ERP abordeaza criterii diverse in implementare, legate de:

- Dimensiunea companiei: (Companiile mici necesita implementarea unei solutii centrate pe documente, in timp ce implementarile in companiile mari sunt bazate pe procese de afaceri)

- Tipurile de vanzare: (de la vanzarile online, la vanzarea prin agenti comerciali, prin distribuitori ori prin key accounts - hypermarket-uri).

- Portofoliu de produse: (pentru portofolii de produse ce variaza de la cateva sute pentru unele companii, pana la zeci sau sute de mii de articole pentru altele. De asemenea, produsele au caracteristici specifice - produse cu serii, cu certificat de garantie, cu termen de expirare etc.)

- Numarul de clienti: (Dimensiunea portofoliului de clienti influenteaza radical diverse fluxuri interne)

- Distributia geografica a activitatii: (Modul in care este distribuita afacerea influenteaza dimensiunea depozitelor, numarul acestora si problemele legate de managementul acestora (WMS). De asemenea, exista probleme specifice legate de managementul stocurilor si livrarilor de bunuri).

Senior.ERP este o aplicatie dezvoltata pe platforma .NET si MS SQL Server si foloseste tehnologii XML Web Services, considerate a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. Aplicatia integreaza de asemenea tehnologia ClickOnce dezvoltata de Microsoft, ce ofera beneficii extinse si costuri reduse pentru upgrade si deployment. Mai multe detalii despre recomandarile facute de Microsoft pentru utilizarea solutiei Senior.ERP pot fi regasite pe site-ul Microsoft Romania.

Senior.ERP are o arhitectura modulara, formata din: Modul Gestiune, Modul Contabilitate, Modul Mijloace Fixe, Modul Trezorerie, Modul Productie, Modul Management Depozit (WMS), Modul Payroll, Modul Logistica, Modul Parc Auto, Modul SFA, Modul Abonamente, Modul Controlling, Modul Rate, Modul Raportare - Analize Manageriale, Modul BI - Analize complexe, Modul Tablou de bord, Modul Portal Comenzi ( B2B), Modul Portal Comenzi ( B2C), Modul Administrare.

Despre EXIMOD

SC EXIMOD SRL este o companie infiintata in anul 1991, specializata in domeniul importului si distributiei uneltelor si echipamentelor pneumatice. EXIMOD este unic importator pentru Romania al renumitelor produse RODCRAFT – Germania, marca ce beneficiaza de o traditie de peste 30 de ani in domeniul echipamentelor pneumatice si care este prezenta in peste 50 de tari.

Despre Senior Software

Despre Senior Software

Senior.ERP este o solutie pentru managementul afacerilor dezvoltata de Senior Software. Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor.

Senior Software este Microsoft Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru Senior.ERP Suite in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, XML Web Services si .NET Framework. In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services, implementand solutiile in Microsoft Visual Studio 2005 si Microsoft SQL 2005), cat si consultanta de afaceri in vederea implementarii de solutii ERP.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Best Print Service, Biochefarm, Bohemia Koh-I-Noor, Civis Grup, Classic Dome, Consumer Product Network, DianFlex, Dohler Romania, Eurocleaner, Euro Grawo, Eximod, Gazeta Sporturilor, Hofigal Export, Immergas Romania, Interactive Systems, Koelner Romania, Mediarom/Wunderbaum, Mergeani, Mim Team, Moldvin, Nepmar Auto Import Export, Pharma Vita/Plant Univers, Regency, S&D Pharma Romania, Sarcomex, Sensident, Total Eurobusiness, Trans Courier Service SRL - agent exclusiv UPS Romania, Vitacare International, V-Tarus/Remedia.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.seniorsoftware.ro

Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director
Senior Software
Str. Samuil Vulcan, nr. 8-10
051702, Bucharest
GPS: N44.4183020 E26.0692288
Phone: +40-21-410 24 40
+40-21-410 24 41
Mobile: +40-729-881 749
Fax: +40-21-410 24 42
pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/eximod-importator-si-distribuitor-unic-rodcraft-in-romania-implementeaza-senior-erp