Felder Group Romania implementeaza solutia SeniorERP dezvoltata de Senior Software

BUCURESTI - 22 noiembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Felder Group Romania, subsidiara locala a Felder Gruppe, lider european in productia de echipamente pentru prelucrarea lemnului, va implementa solutia SeniorERP pentru managementul resurselor strategice ale companiei. SeniorERP va eficientiza managementul resurselor in cadrul companiei, ce comercializeaza in prezent peste 2000 de produse, comercializate catre peste 1000 de clienti, solutia fiind una dintre premisele necesare sustinerii cresterii cifrei de afaceri a companiei, estimate pentru 2008 la peste 20%.

Felder Group Romania implementeaza solutia SeniorERP dezvoltata de Senior Software

Felder Gruppe a intrat pe piata din Romania in urma cu 5 ani, avand la baza o traditie de sute de ani si experienta succesului in mai mult de 100 de tari. Felder Gruppe este lider european in productia de echipamente pentru prelucrarea lemnului. La mai bine de 50 de ani de la prima masina de prelucrare a lemnului proiectata de compania austriaca, Felder este o companie recunoscuta pentru fiabilitate, calitate, design functional. Numeroasele premii si distinctii nationale si internationale castigate sunt o dovada ca specialistii din industrie au apreciat realizarile FELDER de-a lungul timpului.

Felder Group ofera solutii complete pentru prelucrarea lemnului atat micilor ateliere cat si marilor firme, gestio¬nand astfel un portofoliu de peste 135.000 utilizatori pe plan international. In Romania, Felder Grup-pe este prezent cu intregul portofoliu al gru¬pului FELDER, promovat prin cele 3 marci deja consacrate: Hammer, Felder si Format-4. Cele 3 marci se adreseaza unor segmente de piata diferite, oferind solutii si echipamente de calitate tuturor producatorilor de mobila indiferent de marimea lor.

Despre SeniorERP
SeniorERP este o solutie ce fluidizeaza procesele de afaceri prin integrarea acestora si oferirea de posibilitati extinse de control asupra diversilor indicatori critici ai afacerii: Indicatori logistici (ex: Timpi pregatire comanda; Grad incarcare parc auto; Rotatia stocurilor) sau indicatori de vanzari (ex: Numar documente; Valoare medie document; Adaos comercial/rata profitului; Numar pozitii pe document; Numar produse vandute; Numar clienti activi; Perioada medie de incasare; Grad de neincasare; Volum retururi; Discount mediu etc.).

SeniorERP este o aplicatie dezvoltata pe platforma .NET 3.0 si MS SQL Server 2005 si foloseste ca platforma de comunicare Windows Communication Foundation, considerata a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. Aplicatia integreaza de asemenea tehnologia ClickOnce dezvoltata de Microsoft, ce ofera beneficii extinse si costuri reduse pentru upgrade si deployment.

SeniorERP are o arhitectura modulara, formata din: Modul Contabilitate, Modul Mijloace Fixe, Modul WMS, Modul Logistica, Modul Parc Auto, Modul Controlling, Modul Aprovizionare, Modul Vanzari, Mosul SFA, Modul Preturi, Modul Stocuri, Modul Productie, Modul Trezorerie, Modul Abonamente, Modul Analize Manageriale, Modul Spatiu de Lucru, Modul Administrare.

Despre Senior Software
SeniorERP este o solutie ERP pentru managementul afacerilor dezvoltata de Senior Software. Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor. Senior Software este o companie membra a Senior Group.

Senior Software este Microsoft Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, XML Web Services si .NET Framework. In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services, implementand solutiile in Microsoft Visual Studio 2005 si Microsoft SQL 2005), cat si consultanta de afaceri in vederea implementarii de solutii ERP.

Despre Senior Software

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Best Print Service, Biochefarm, Bohemia Koh-I-Noor, Civis Grup, Classic Dome, Consumer Product Network, DianFlex, Dohler Romania, Eurocleaner, Euro Grawo, Eximod, Gazeta Sporturilor, Hofigal Export, Immergas Romania, Interactive Systems, Koelner Romania, Mediarom/Wunderbaum, Mergeani, Mim Team, Moldvin, Nepmar Auto Import Export, Pharma Vita/Plant Univers, Regency, S&D Pharma Romania, Sarcomex, Sensident, Trans Courier Service SRL - agent exclusiv UPS Romania, Vitacare International, V-Tarus/Remedia.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.seniorERP.ro

Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director

Senior Software
Str. Samuil Vulcan, nr. 8-10
051702, Bucharest
GPS: N44.4183020 E26.0692288
Phone: +40-21-410 24 40
+40-21-410 24 41
Fax: +40-21-410 24 42

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/felder-group-romania-implementeaza-solutia-seniorerp-dezvoltata-de-senior-software