Hart Human Resource Consulting a ales Sincron pentru managementul proceselor de recrutare

BUCURESTI - 4 aprilie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Hart Human Resource Consulting, reprezentant unic in Romania al renumitei companii Hogan Assesment, a selectat aplicatia Sincron pentru gestionarea managementului proiectelor proprii de recrutare. Sincron – Software de recrutare este o aplicatie dedicata managementului inteligent al proceselor de recrutare dezvoltata de Senior Software.

Hart Human Resource Consulting a ales Sincron pentru managementul proceselor de recrutare

Sincron a fost solutia aleasa in urma unui proces atent de selectie, bazat pe standardele ridicate de lucru ale companiei. Aplicatia permite o cautare foarte rafinata dupa criterii multiple care, cel mai adesea fac diferenta in calitatea recrutarii si a eficientei interviurilor. Sincron – Software de recrutare poate fi folosit de catre consultantii HART indiferent de locatia in care are loc recrutarea.

Gestiunea riguroasa a intregului proces, de la faza de identificare a potentialului candidat pana la semnarea ofertei de angajare, este facuta in totalitate din Sincron. Partea de reporting este deosebit de utila, oferind posibilitatea de a gestiona statusul unui proiect in timp real.

Un alt avantaj competitiv este oferit de integrarea in website-ul Hart a modulului Sincron care permite aplicarea candidatilor din site direct in soft, ceea ce se dovedeste o sursa excelenta de candidati cu costuri reduse de atragere si mentinere. Legatura cu candidatii este pastrata prin modulul de comunicare prin email, iar acestia sunt invitati direct pe site pentru a-si actualiza profilul personal.

Implementarea s-a desfasurat fara probleme, in decursul a catorva zile. Ca o particularitate, Hart beneficiaza de o solutie cu server dedicat, pentru a face fata unui volum mare de trafic si pentru a fi disponibil 24/24 din orice parte a lumii.

“Atitudinea extrem de profesionista, prompta, intelegerea domeniului resurselor umane de catre consultantii Sincron, orientarea acestora spre gasirea de solutii, ne-au determinat sa incepem un parteneriat pe care ni-l dorim pe termen indelungat. Am apreciat in mod deosebit flexibilitatea de care a dat dovada echipa Senior Software, deschiderea spre a rafina solutia oferita si excelentul serviciu pentru clienti. Multumim echipei Senior Software!' a declarat Madalina Didea - Managing Partner, Hart Human Resource Consulting.

Despre Hart Human Resource Consulting
Hart Human Resource Consulting este reprezentanta in Romania a uneia dintre cele mai renumite companii de consultanta in HR la nivel mondial. Reprezentantii faimoasei companii din domeniul talent management si leadership assessment & development, Hogan Assessment, a selectat Hart Human Resource Consulting ca partener unic pentru Romania.

Hart Human Resource Consulting este o companie de consultanta care propune servicii integrate de managementul carierei si resurse umane catre partenerii sai. Solutiile pe care le ofera pentru cresterea eficientei organizationale si a performantelor individuale sunt: asistarea in design-ul si implementarea sistemelor de management al carierelor; atragerea de talente (recrutare prin Executive Search si evaluarea potentialului si a potrivirii cu postul si organizatia prin assessment-uri); evaluari individuale si de grup; dezvoltarea capitalului uman la nivel individual, managerial si organizational.

Despre Senior Software

Despre Sincron – software de recrutare

Sincron - software de recrutare, este o solutie de eficientizare a managementului proceselor de recrutare, dedicata activitatii companiilor de recrutare si plasare a fortei de munca sau departamentelor de HR din companii. Fiind realizat in stransa legatura cu specialisti in resurse umane, experimentati in procesul de selectie si plasare de personal, aplicatia implementeaza mecanismul clasic si etapele reale urmate de un candidat spre locul de munca disponibil. Construita cu scopul de a fi un instrument util si prietenos pentru specialistii in recrutare, Sincron este o solutie inteligenta pentru eficientizarea activitatilor de recrutare ale fiecarei companii. Sincron este o aplicatie dezvoltata de Senior Software.

Printre companiile ce folosesc Sincron pentru managementul procesului de recrutare, se numara: Almo Consult, Brainspotting, Dynamic Human Resources, Ericsson Telecommunication Romania, Excon Consultanta, Flux Training & Consultancy, HART Human Resource Consulting, ISGPM (International Service Group Personnel Management), Quanta Resurse Umane, Servier Romania, Smart Agency.

Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de dezvoltare de aplicatii informatice si consultanta pentru managementului afacerilor. Domeniile de competenta includ dezvoltarea de aplicatii de tip ERP (Enterprise Resource Planinng) oferite prin intermediul solutiei proprietare Senior ERP, managementul proceselor de recrutare (prin aplicatia Sincron – Software de recrutare) si oferirea de consultanta in implementare de solutii de tip CRM (Customer Relationship Management) on demand.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.sincronhr.ro .

Persoana de contact
Eleodor Ghenoiu
Communication Director

Senior Software
Str. Samuil Vulcan, nr. 8-10
051702, Bucharest
GPS: N44.4183020 E26.0692288
Phone: +40-21-410 24 40
+40-21-410 24 41
Fax: +40-21-410 24 42

pr@sincronhr.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/hart-human-resource-consulting-a-ales-sincron-pentru-managementul-proceselor-de-recrutare