Hofigal gestioneaza resursele strategice proprii cu Senior.ERP Suite

BUCURESTI - 19 decembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

HOFIGAL SA este unul dintre cele mai faimoase nume de marca pentru produsele homeopate, fitoterapice si galenice din România, a ales implementarea solutie Senior.ERP Suite dezvoltata de Senior Software in vederea gestionarii resurselor strategice ale companiei si managementului proceselor de afaceri. Alegerea aplicatiei Senior.ERP Suite a raspuns standardelor ridicate de calitate impuse de Hofigal SA, companiei certificata ISO 9001:2000, ISO 14001: 2005, OHSAS 18001:2004 si certificata GMP.

Hofigal gestioneaza resursele strategice proprii cu Senior.ERP Suite

Senior Suite lucreaza cu bugete si permite analize specifice pe centre de cost, control in timp real al gestiunii pentru un numar nelimitat de depozite si genereaza toate documentele standard cerute de legislatie. Solutia asigura gestionarea resurselor strategice ale unei oraganizatii, printr-o arhitectura modulara, formata din: Modul Gestiune, Modul Contabilitate, Modul Mijloace Fixe, Modul Trezorerie, Modul Productie, Management Depozit, Modul Payroll, Modul Logistica, Modul Parc Auto, Modul Service, Modul SFA, Modul Management Contracte, Modul Abonamente, Modul Controlling, Modul Rate, Modul Raportare-Analize Manageriale, Modul BI-Analize complexe, Modul Portal Comenzi, Modul Administrare.

Senior.ERP Suite este o solutie tip ERP Bussines & Management, adaptata analizelor economico-financiare complexe si compatibila cu facilitati de e-commerce. Sistemul permite o urmarire in timp real a activitatii companiei, in regim multi-user (acces pe baza de parole pe multiple nivele) si multi-valuta (reevaluari multiple). Solutia standard ofera posibilitatea efectuarii de analize pe bugete si centre de cost, rapoarte specifice de gestiune, unelte speciale de analiza si rapoarte precum si facilitati de export a datelor catre diverse formate larg raspandite.

Aplicatia este construita pe o arhitectura multi-tier (client - server aplicatie - server baze date) fiind optimizata pentru interconectare prin Internet. Datorita sistemului de compresie a datelor aplicatia poate rula si pe conexiuni putin performante (tip dial-up sau GPRS), posibile a fi folosite de sucursale mici sau agenti mobili din teritoriu.

Procesul de analiza a datelor este fundamentat pe o arhitectura OLAP, utilizand Microsoft Analysis Services 2005. Aplicatia este construita pe o arhitectura multi-tier (client - server aplicatie - server baze date) fiind optimizata pentru interconectare prin Internet. Datorita sistemului de compresie a datelor aplicatia poate rula si pe conexiuni putin performante (tip dial-up sau GPRS), putand fi folosite de sucursale mici sau agenti mobili din teritoriu.

Senior.ERP Suite este dezvoltata pe platforma .NET si MS SQL Server si foloseste tehnologii XML Web Services, considerate a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. Mai multe detalii despre recomandarile facute de Microsoft pentru utilizarea solutiei Senior.ERP Suite pot fi regasite pe site-ul Microsoft Romania.

Despre S.C. HOFIGAL EXPORT IMPORT S.A.

HOFIGAL SA este unul dintre cele mai faimoase nume de marca pentru produsele homeopate, fitoterapice si galenice din România, conditionate sub forma de medicamente, suplimente alimentare, gemoderivate, produse cosmetice, ceaiuri. Hofigal este o societate pe actiuni cu capital social privat exclusiv romanesc cu peste 450 de angajati si colaboratori.

Compania este specializata in fabricatia produselor exclusiv naturale, având caracteristic faptul ca îşi produce majoritatea materiilor prime folosite in serele si pe terenurile agricole proprii. Materiile prime active folosite se obţin in condiţii controlate, in cadrul unei agriculturi ecologice.

Din materiile prime astfel obţinute, aplicandu-se cele mai avansate tehnologii conform Regulilor de Buna Practica de Fabricatie internationale (GMP) în vigoare, s-a constituit portofoliul Hofigal, alcatuit din peste 400 de produse. Calitatea produselor Hofigal corespunde cerintelor internaţionale, societatea fiind certificata conform standardelor ISO 9001:2000, ISO 14001: 2005, dar si pentru sisteme de management al sanatatii si securitatii ocupationale conform standardelor OHSAS 18001:2004, toate acestea fiind certificate de catre TUV INTERNATIONAL, un organism de certificare cu recunoastere internationala. Deasemenea societatea noastra este detinatoarea unui Certificat Good Manufacturing Practice emis de Agentia Nationala a Medicamentului.

Despre Senior Software

DESPRE SENIOR SOFTWARE

Senior.ERP Suite este o solutie pentru managementul afacerilor dezvoltata de Senior Software. Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare de aplicatii pentru managementului afacerilor si comunicarea online in mediile interactive.

Senior Software este Microsoft Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru Senior.ERP Suite in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, XML Web Services si .NET Framework. In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services, implementand solutiile in Microsoft Visual Studio 2005 si Microsoft SQL 2005), cat si consultanta de afaceri in vederea implementarii de solutii ERP.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Air Trade Centre, Aluplast Romania, Bohemia Koh-I-Noor Romania, Civis Grup, Consumer Product Network, Dohler Romania, Eurocleaner, Gazeta Sporturilor, Herbal Products Holding, Immergas Romania, Interactive Systems, Koelner Romania, Mediarom/Wunderbaum, Moldvin, Point Distribution Group, S&D Pharma Romania, Sarcomex, Sensident, Stryker Corporation, Trans Courier Service SRL - agent exclusiv UPS Romania V-Tarus/Remedia.

Divizia Web Senior Software dezvolta si implementeaza strategii de marketing si comunicare online si aplicatii bazate pe internet. Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.seniorsoftware.ro

Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director

Str Frunzei 41, etaj 2
Iridex Building
Sector 2, Bucuresti
Tel: (021) 326 05 46
Fax: (021) 326 05 48

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/hofigal-gestioneaza-resursele-strategice-proprii-cu-senior-erp-suite