Immergas foloseste Senior.ERP Suite pentru gestionarea activitatilor sale in cadrul filialei din Romania

BUCURESTI - 4 august 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Immergas Romania, parte a grupului Immergas, a decis implementarea solutiei integrate Senior.ERP Suite, un pachet de aplicatii pentru gestiunea afacerilor dezvoltat de Senior Software.

Senior.ERP Suite este o solutie tip ERP Bussines & Management, adaptata analizelor economico-financiare complexe si compatibila cu facilitati de e-commerce. Sistemul permite o urmarire in timp real a activitatii companiei, în regim multi-user (acces pe baza de parole pe multiple nivele) si multi-valuta (reevaluari multiple). Solutia standard ofera posibilitatea efectuarii de analize pe bugete si centre de cost, rapoarte specifice de gestiune, unelte speciale de analiza si rapoarte precum si facilitati de export a datelor catre diverse formate larg raspandite.

Immergas foloseste Senior.ERP Suite pentru gestionarea activitatilor sale in cadrul filialei din Romania

Implementarea Senior.ERP Suite in cadrul Immergas Romania survine ca urmare a deschiderii unui centru de distributie si piese de schimb, inaugurat în luna iunie 2005. Acesta pune la dispoziţia partenerilor Immergas un vast stoc de piese de schimb şi accesorii originale. Pentru gestionarea activitatii si derularea cu usurinta a operatiunilor zilnice a fost aleasa solutia Senior.ERP Suite, ca urmare a unui proces de selectie desfasurat in prima parte a anului curent.

“Avem o colaborare foarte buna cu specialistii Immergas; cu aportul lor am configurat solutia astfel incat sa modeleze perfect fluxurile de activitate curenta si raportarile necesare. Suntem in prezent in ultima etapa, de testare si de demarare a activitatii pe noua solutie. Procesul de implementare a decurs fara probleme”, declara Lori Haiducescu, Director de Operatiuni al Senior Software.

Senior.ERP Suite este dezvoltata pe platforma .NET si MS SQL Server si foloseste tehnologii XML Web Services, considerate a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor.

Mai multe detalii despre recomandarile facute de Microsoft pentru utilizarea solutiei Senior.ERP Suite pot fi regasite pe website-ul Microsoft (http://www.microsoft.com/Romania/Business/SolutionDisplaySet.aspx?VerticalID=2&HorizontalID=2#87).


Senior.ERP Suite - solutia pentru o afacere de succes

Senior Suite este o solutie ERP integrata, perfect adaptata legislatiei romane. Aplicatia este localizata in prezent in limbile romana si engleza si poate fi adaptata pentru orice alta limba de circulatie.

Functional, aplicatia este structurata in jurul modulului de gestiune (achizitii-vanzari, gestiune stocuri), cu care se integreaza modulele de contabilitate, personal, mijloace fixe, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service.

Aplicatia este construita pe o arhitectura multi-tier (client - server aplicatie - server baze date) fiind optimizata pentru interconectare prin Internet. Datorita sistemului de compresie a datelor aplicatia poate rula si pe conexiuni putin performante (tip dial-up sau GPRS), posibile a fi folosite de sucursale mici sau agenti mobili din teritoriu.

Senior.ERP Suite lucreaza cu bugete si permite analize specifice pe centre de cost, control in timp real al gestiunii pentru un numar nelimitat de depozite si genereaza toate documentele standard cerute de legislatie. De asemenea, solutia asigura controlul si managementul vanzarilor/achizitiilor, rapoarte si analize specifice gestiunii, vanzarilor si distributiei, analiza costului marfurilor si poate evidentia si optimiza nivelul stocurilor.

Despre Senior Software

Despre Senior Software
Senior Software este o companie specializata pe servicii de dezvoltare software de tip ERP/CRM si construire de identitate web.

Solutia proprietara Senior.ERP Suite include module de gestiune, contabilitate, personal, mijloace fixe, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service. Senior Software detine certificare Microsoft pentru Senior.ERP Suite in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, Web Services. si NET Framework.

In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services) cat si dezvoltare de software in mediu open-source (PHP/mySQL in mediu Linux).

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Aluplast Romania, B.Braun Medical, Brau Union Romania - Heineken, Centreville Bucharest, Dohler Romania, Eurosoft Spa (Italia), Koelner Romania, Opel diBas, Point Distribution Group, Regency Co, Romsoft - Depozitul de Calculatoare, RTC Holding, S&D Pharma Romania, Solvay Pharmaceuticals, Stryker Corporation.
Senior Software
Bd Unirii 45, ap 42-68
Sector 3, Bucuresti
Tel: (021) 326 7588 / 7448
Fax: (021) 326 7512
office@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/immergas-foloseste-senior-erp-suite-pentru-gestionarea-activitatilor-sale-in-cadrul-filialei-din-romania