KG Rulmenti Romania implementeaza SeniorERP pentru managementul activitatilor de import si distributie

BUCURESTI - 20 iunie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

– KG Rulmenti Romania, companie specializata in importul si distributia de rulmenti si curele a decis implementarea solutiei informatice SeniorERP pentru gestionarea resurselor strategice ale companiei. KG Rulmenti Romania este importator unic pentru Romania pentru companii producatoare cu renume mondial, printre care se numara KG International Fzco, Rolf Weber, Fenner, Weber Kugellager, SNK Rolling Bearings Limited, Delux International Co.

KG Rulmenti Romania implementeaza SeniorERP pentru managementul activitatilor de import si distributie

Decizia implementarii SeniorERP intervine pe fondul finalizarii implementarii si certificarii companiei conform standardelor ISO pentru managementrul calitatii. Acest demers a generat proceduri de lucru stabilizate, si asigurarea premiselor recurentei pentru calitatea activitatilor desfasurate. Specificul proiectul este reprezentat de lucrul permanent cu comenzile in valuta atat la client cat si furnizor, de schimbarea starilor comenzilor in functie de cantitatile livrate sau primite.

Implementarea SeniorERP vine sa inlocuiasca aplicatia folosita in trecut, care nu raspundea volumului de activitate si necesitatilor de dezvoltare ale companiei. Avantajele imediate ale fazei initiale de implementare a modulelor de gestiune, contabilitate si raportare constau in posibilitatea introducerii o singura data a comenzilor, din care se poate genera imediat dupa confirmare avizul si factura, procedura valabila si pentru comenzile furnizorilor. De asemenea, au fost extinse posibilitatile de a beneficia rapid de rapoarte de stocuri sau vanzari in functie de clasificarile proprii. Datorita modului intuitiv de utilizare a SeniorERP, dupa o perioada foarte scurta de timp de la implementare si dupa un training intens, colectivul KG Rulmenti este familiarizat cu aplicatia, folosind-o cu usurinta.

'Dorim sa multumim echipei Senior Software pentru solutia SeniorERP oferita. Suntem aproape de finalizarea implementarii si prevedem o imbunatatire considerabila a activitatii societatii noastre prin posibilitatile superioare de control oferite de sistemul SeniorERP si prin posibilitatea de a redistribui mai eficient resursele umane' a declarat Dan Mihaila - Director Executiv, KG Rulmenti Romania.

SeniorERP este o solutie ce fluidizeaza procesele de afaceri prin integrarea acestora si oferirea de posibilitati extinse de control asupra diversilor indicatori critici ai afacerii: Indicatori logistici (ex: Timpi pregatire comanda; Grad incarcare parc auto; Rotatia stocurilor) sau indicatori de vanzari (ex: Numar documente; Valoare medie document; Adaos comercial/rata profitului; Numar pozitii pe document; Numar produse vandute; Numar clienti activi; Perioada medie de incasare; Grad de neincasare; Volum retururi; Discount mediu etc.).

SeniorERP este o aplicatie dezvoltata pe platforma .NET 3.0 si MS SQL Server 2005 si foloseste ca platforma de comunicare Windows Communication Foundation, considerata a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. Aplicatia integreaza de asemenea tehnologia ClickOnce dezvoltata de Microsoft, ce ofera beneficii extinse si costuri reduse pentru upgrade si deployment.

SeniorERP are o arhitectura modulara, formata din: Modul Aprovizionare, Modul Vanzari, Modul Preturi, Modul Stocuri, Modul Productie, Modul Trezorerie, Modul Contabilitate, Modul Mijloace Fixe, Modul WMS, Modul Logistica, Modul Parc Auto, Modul Controlling, Modul Abonamente, Modul Analize Manageriale, Modul Spatiu de Lucru, Modul Administrare.

Despre Senior Software

Despre Senior Software

SeniorERP este o solutie pentru managementul afacerilor dezvoltata de Senior Software. Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor.

Senior Software este Microsoft Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, XML Web Services si .NET Framework. In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services, implementand solutiile in Microsoft Visual Studio 2005 si Microsoft SQL 2005), cat si consultanta de afaceri in vederea implementarii de solutii ERP.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Best Print Service, Biochefarm, Bohemia Koh-I-Noor, Civis Grup, Classic Dome, Consumer Product Network, DianFlex, Dohler Romania, Eurocleaner, Euro Grawo, Eximod, Gazeta Sporturilor, Hofigal Export, Immergas Romania, Interactive Systems, Koelner Romania, Mediarom/Wunderbaum, Mergeani, Mim Team, Moldvin, Nepmar Auto Import Export, Pharma Vita/Plant Univers, Regency, S&D Pharma Romania, Sarcomex, Sensident, Trans Courier Service SRL - agent exclusiv UPS Romania, Vitacare International, V-Tarus/Remedia.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.seniorerp.ro

Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director

Senior Software
Str. Samuil Vulcan, nr. 8-10
051702, Bucharest
GPS: N44.4183020 E26.0692288
Phone: +40-21-410 24 40
+40-21-410 24 41
Fax: +40-21-410 24 42

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/kg-rulmenti-romania-implementeaza-seniorerp-pentru-managementul-activitatilor-de-import-si-distributie