Master Autoline a ales implementarea solutiei Senior.ERP Suite pentru gestionarea resurselor strategice ale companiei

BUCURESTI - 22 iunie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Compania Master Autoline, unul dintre cei mai importanti distribuitori de piese de schimb si accesorii pentru o gama larga de autovehicule comercializate pe piata romaneasca, a ales implementarea aplicatiei Senior.ERP Suite pentru gestionarea procesului de import si distributie si planificarea resurselor strategice ale companiei.

Master Autoline a ales implementarea solutiei Senior.ERP Suite pentru gestionarea resurselor strategice ale companiei

Master Autoline va implementa Senior.ERP Suite pentru a raspunde necesitatilor proprii de eficientizare a proceselor strategice si fluxurilor informationale ale companiei. Senior.ERP Suite integreaza, prin module dedicate, fluxurile de aprovizionare, gestiune, managementul depozitelor, fluxul de distributie precum si controlul si supravegherea incasarilor si platilor.

Senior.ERP Suite sustine tendintele de dezvoltare si necesitatile interne ale Master Autoline, pe baza studierii atente a proceselor manageriale si a specificului activitatii desfasurate.

Senior Suite este o solutie ERP dedicata Importului si Distributiei, perfect adaptata legislatiei romane. Functional, aplicatia este structurata in jurul modulului de gestiune (procese de achizitii, redistributie, vanzari, management stocuri, management depozit, management al centrelor de cost si profit, bugete), cu care se integreaza modulele de contabilitate, personal, mijloace fixe, vanzari in rate, abonamente sau gestiunea activitatilor de service.

Procesul de analiza a datelor este fundamentat pe o arhitectura OLAP, utilizand Microsoft Analysis Services 2005. Aplicatia este construita pe o arhitectura multi-tier (client - server aplicatie - server baze date) fiind optimizata pentru interconectare prin Internet. Datorita sistemului de compresie a datelor aplicatia poate rula si pe conexiuni putin performante (tip dial-up sau GPRS), putand fi folosite de sucursale mici sau agenti mobili din teritoriu.

Senior.ERP Suite este dezvoltata pe platforma .NET si MS SQL Server si foloseste tehnologii XML Web Services, considerate a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. Mai multe detalii despre recomandarile facute de Microsoft pentru utilizarea solutiei Senior.ERP Suite pot fi regasite pe site-ul Microsoft Romania.

Despre Master Autoline
Master Autoline este un important distribuitor de piese de schimb si accesorii pentru o gama larga de autovehicule comercializate pe piata romaneasca. Principalele game de produse distribuite de in Romania: piese de schimb, huse auto, presuri auto de interior si becuri, proiectoare auto, piese si diverse echipamente pentru utilaje. In cazul unora dintre ele, Master Autoline este unic importator pe piata romaneasca.

Toate articolele sunt distribuite in Romania sub brandul Master Autoline, aceasta fiind o marca inregistrata a Nepmar Auto Import-Export. Pentru gamele Master Sport si Kegel Blazusiak, compania este unic importator pentru Romania.

Despre Senior Software

Despre Senior Software
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare in domeniul managementului afacerilor si comunicarii online in mediile interactive.

Divizia ERP este specializata in servicii de consultanta si dezvoltare software de tip Enterprise Resource Planning. Solutia proprietara Senior.ERP Suite este un instrument eficient dezvoltat pentru nevoile specifice ale companiilor care activeaza in verticala Import si Distributie si care include module de gestiune, contabilitate, resurse umane, mijloace fixe, vanzari in rate, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service.

Senior Software este Microsoft Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru Senior.ERP Suite in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, XML Web Services si .NET Framework. In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services, implementand solutiile in Microsoft Visual Studio 2005 si Microsoft SQL 2005), cat si consultanta de afaceri in vederea implementarii de solutii ERP.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Air Trade Centre, Aluplast Romania, Bohemia Koh-I-Noor Romania, Civis Grup, Consumer Product Network, Dohler Romania, Eurocleaner, Herbal Products Holding, Immergas Romania, Interactive Systems, Koelner Romania, Mediarom/Wunderbaum, Moldvin, Point Distribution Group, S&D Pharma Romania, Sarcomex, Sensident, Stryker Corporation, V-Tarus/Remedia.

Divizia Web Senior Software dezvolta si implementeaza strategii de marketing si comunicare online si aplicatii bazate pe internet. Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.seniorsoftware.ro

Persoana de contact:

Eleodor Ghenoiu
Communication Director

Str Frunzei 41, etaj 2
Iridex Building
Sector 2, Bucuresti
Tel: (021) 326 05 46
Fax: (021) 326 05 48

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/master-autoline-a-ales-implementarea-solutiei-senior-erp-suite-pentru-gestionarea-resurselor-strategice-ale-companiei