Mirano International, distribuitor exclusiv Delsey in Romania, implementeaza Senior.ERP

BUCURESTI - 17 mai 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Mirano International, companie lider in vanzarea de genti acoperind segmente variate de pe piata romaneasca, a ales implementarea solutiei informatice Senior.ERP pentru gestionarea resurselor strategice ale companiei. Mirano International SRL vinde lunar peste 20.000 de piese din produsele proprii incluzand mai mult de 300 de modele disponibile in 600 de variante acoperind intreaga piata din Romania.

Mirano International, distribuitor exclusiv Delsey in Romania, implementeaza Senior.ERP

Incepand din 2002, Mirano International SRL a fost desemnat de prestigioasa marca DELSEY ca distribuitor exclusiv pentru Romania. DELSEY a beneficiat astfel de reteaua de piata existenta a Mirano International SRL, gasind astfel cele mai vizibile locatii de expunere.

Senior.ERP va asigura controlul integrat al resurselor Mirano International SRL, ce dispune de o retea nationala de distributie care acopera intreg teritoriul Romaniei si care include: 350 de parteneri de afaceri cu 600 puncte de desfacere si 8 distribuitori regionali. Mirano deserveste o larga gama de afaceri, constand din hipermarket-uri, supermarket-uri, depozite, librarii, expozitii de genti si magazine de produse sportive. Sediul central si depozitul se afla intr-un complex din centrul Bucurestiului, cuprinzand o suprafata de 6000 mp in regie proprie. Flota de distributie include 12 TIR-uri si un numar de camioane servind 600 de locatii in Romania.

Senior.ERP este o solutie ce fluidizeaza procesele de afaceri prin integrarea acestora si oferirea de posibilitati extinse de control asupra diversilor indicatori critici ai afacerii: Indicatori logistici (ex: Timpi pregatire comanda; Grad incarcare parc auto; Rotatia stocurilor) sau indicatori de vanzari (ex: Numar documente; Valoare medie document; Adaos comercial/rata profitului; Numar pozitii pe document; Numar produse vandute; Numar clienti activi; Perioada medie de incasare; Grad de neincasare; Volum retururi; Discount mediu etc.). Aplicatia este dezvoltata pe platforma .NET 3.0 si MS SQL Server 2005 si foloseste ca platforma de comunicare Windows Communication Foundation, considerata a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. Aplicatia integreaza de asemenea tehnologia ClickOnce dezvoltata de Microsoft, ce ofera beneficii extinse si costuri reduse pentru upgrade si deployment.

Senior.ERP are o arhitectura modulara, formata din: Modul Aprovizionare, Modul Vanzari, Modul Preturi, Modul Stocuri, Modul Productie, Modul Trezorerie, Modul Contabilitate, Modul Mijloace Fixe, Modul WMS, Modul Logistica, Modul Parc Auto, Modul Controlling, Modul Abonamente, Modul Analize Manageriale, Modul Spatiu de Lucru, Modul Administrare.

Despre Senior Software

Despre Senior Software

Senior.ERP este o solutie pentru managementul afacerilor dezvoltata de Senior Software. Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor.

Senior Software este Microsoft Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru Senior.ERP Suite in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, XML Web Services si .NET Framework. In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services, implementand solutiile in Microsoft Visual Studio 2005 si Microsoft SQL 2005), cat si consultanta de afaceri in vederea implementarii de solutii ERP.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Best Print Service, Biochefarm, Bohemia Koh-I-Noor, Civis Grup, Classic Dome, Consumer Product Network, DianFlex, Dohler Romania, Eurocleaner, Euro Grawo, Eximod, Gazeta Sporturilor, Hofigal Export, Immergas Romania, Interactive Systems, Koelner Romania, Mediarom/Wunderbaum, Mergeani, Mim Team, Moldvin, Nepmar Auto Import Export, Pharma Vita/Plant Univers, Regency, S&D Pharma Romania, Sarcomex, Sensident, Total Eurobusiness, Trans Courier Service SRL - agent exclusiv UPS Romania, Vitacare International, V-Tarus/Remedia.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.seniorerp.ro

Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director


Senior Software
Str. Samuil Vulcan, nr. 8-10
051702, Bucharest
GPS: N44.4183020 E26.0692288
Phone: +40-21-410 24 40
+40-21-410 24 41
Fax: +40-21-410 24 42

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/mirano-international-distribuitor-exclusiv-delsey-in-romania-implementeaza-senior-erp