Phoenix Contact, lider mondial in tehnologii de conectare, alege SeniorERP

BUCURESTI - 13 august 2009

Comunicat tip General in IT&C

SeniorERP va asigura managementul operational pentru 70000 de produse si 500 de clienti, obiectivul pe termen scurt fiind cresterea productivitatii prin instrumente flexibile de analiza si control ale distributiei la nivel national.

Phoenix Contact, lider mondial in tehnologii de conectare, alege SeniorERP

Phoenix Contact SRL este filiala locala a Phoenix Contact GmbH & Co din Blomberg, Germania, lider mondial in domeniul tehnologiilor de conectare. Utilizatorii produselor distribuite de Phoenix Contact pot fi regasiti in peste 60 de state, in toate sectoarele industriale.
Dupa studierea mai multor oferte locale si internationale, alegerea sistemului a fost realizata pe baza argumentelor aduse de catre SeniorERP: intuitivitatea fluxurilor operationale, compatibilitatea cu business-ul de distributie si referintele clientilor. SeniorERP inlocuieste in cadrul implementarii o aplicatie care bloca fluxurile de lucru si afecta grav productivitatea companiei:

“In urma unei analize a proceselor interne, am identificat punctele slabe cu impact major asupra alocarii resurselor. Acest proces a revelat probleme majore in fluxurile de activitati existente, acestea fiind dimensionate pentru a raspunde limitarilor impuse de softul de contabilitate existent si nu plecand de la analiza functionala, asa cum este normal.

In acest fel, resurse importante de timp si umane erau blocate pentru armonizarea activitatilor firmei cu posibilitatile reduse ale softului si nu invers. Constientizarea acestui fapt a fost momentul cand am decis o analiza de oportunitate pentru implementarea unei solutii care sa se plieze pe nevoile afacerii si nu invers.

Intuitivitatea solutiei SeniorERP, acoperirea activitatilor curente cu varianta standard precum si referintele pozitive primite de la utilizatori, au stat la baza deciziei de a alege aceasta solutie.” dl. Silviu Toma, Director General Phoenix Contact

Implementarea SeniorERP va sustine strategia Phoenix Contact prin realizarea a doua obiective:

-imbunatatirea controlului operatiunilor;
“Activitatea de import si distributie presupune multiple operatiuni specifice repetitive, un control al timpului foarte bun precum si un control atent al fluxurilor de bunuri si servicii asociate; SeniorERP este un sistem ce raspunde foarte bine nevoilor specifice din zona importului si distributiei de produse.” dl. Silviu Toma, Director General Phoenix Contact

-cresterea productivitatii;
“Activitatile de analiza si planificare ocupa un loc important pentru noi; fara un instrument puternic, flexibil si sigur in functionare, astfel de activitati genereaza o incarcare suplimentara ce poate afecta performanta si coerenta unei structuri locale; integrarea acestor activitati intr-un sistem ERP rezolva aceste situatii cu un numar minim de angajati.” dl. Silviu Toma, Director General Phoenix Contact

Pe baza datelor din sistem, Phoenix Contact va beneficia de analize extinse la nivel managerial: informatii asupra modului de repartizare a centrelor de venit si cost, evolutia profitului de la o luna la alta, analize incrucisate de tip client-produs, canal de vanzare – gama de produs, topul clientilor din punct de vedere al vanzarilor etc.
Phoenix Contact are la nivel mondial peste 10.200 de angajati care dezvolta produse inovative: conexiuni electrice intre conductori si circuite imprimate, produse specifice tehnologiei de automatizare si a interfatarii de semnale si produse destinate protectiei impotriva socurilor electrice.
Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-pret pentru managementul integrat al proceselor de distributie.
Datorita tehnologiei de ultima generatie integrata in sistem, SeniorERP are o formula de licentiere flexibila: SeniorERP Express (licente gratuite pana la 5 utilizatori), SeniorERP Online (SAAS- abonament lunar de 69 EURO/utilizator), SeniorERP Enterprise.
Pentru mai multe detalii intrati pe www.seniorERP.ro .

Despre Senior Software
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc, activand in productia si implementarea sistemelor de management al afacerilor. SeniorERP, sistemul proprietar, imbina progresul tehnologic permanent si know-how-ul dobandit in urma implementarilor in companii de Distributie si Serviciii.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner iar solutia proprietara, SeniorERP, este certificata Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.


Despre Senior Software

Printre clientii Senior Software se numara:
Regency Company, Rocast, Technova Invest, General Parmafood, Rosim's Unic, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Mergeani, S&D Pharma, Immergas, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Sarcomex, Bohemia/Koh-I-Noor, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mim Team, Com-Gex/Office Media, Mirano International, KG Rulmenti, PetLine, Dinamic 92 Distribution, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, General Beauty Supply, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, Cyrom Romania, General Industry, UPS Romania, Sentia, Avico International, ABAD VET, Julien Stile etc

Senior Software
Str. Mihail Sebastian, nr. 130
050786, sector 5, Bucharest
Phone: +40-21-310 74 81
Fax: +40-21-310 74 83

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/phoenix-contact-lider-mondial-in-tehnologii-de-conectare-alege-seniorerp