Primul ERP pentru distribuție din Romania în varianta abonament lunar de la 69 EUR/utilizator.

BUCURESTI - 9 septembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Senior Software, furnizorul celei mai noi tehnologii ERP pentru import si distributie, lanseaza o noua modalitate de livrare a sistemului, sub forma de abonament lunar de la 69 EUR/luna/utilizator, destinata companiilor aflate in faza de dezvoltare.

Primul ERP pentru distribuție din Romania în varianta abonament lunar de la 69 EUR/utilizator.

SeniorERP este sistemul informatic specializat in gestionarea proceselor de afaceri ale companiilor de import, distributie, servicii. Pentru a putea transfera know-how-ul integrat in urma implementarilor mari catre companiile aflate in faza de dezvoltare, Senior Software, furnizorul celei mai noi tehnologii ERP pentru import si distributie, lanseaza o noua modalitate de livrare a sistemului, destinata sa-l faca accesibil acestui segment de piata.

Datorita avantajelor oferite de tehnologia de ultima generatie inglobata in sistem, ERP-ul este acum disponibil si sub forma de abonament lunar, incepand cu 69 EURO/utilizator. Noua formula de livrare, cunoscuta si sub denumirea de SAAS (Software as a Service), vine ca un raspuns la nevoia de a lucra integrat, manifestata de un numar tot mai mare de companii de import si distributie care nu au capacitatea de a suporta costurile initiale ale unei implementari de ERP.

Abonamentul se adreseaza companiilor de distributie cu cel mult 10 utilizatori, care nu doresc sa investeasca sume importante in infrastructura hardware si recrutarea de personal dedicat pentru mentenanta aferente unei astfel de solutii.

Orice sistem de tip ERP performant necesita servere de baze de date si de aplicatie performante, capabile sa asigure derularea activitatilor complexe la o viteza mare de operare. Aceste cerinte se traduc in: hardware performant, un sistem de operare de tip server, un server de baze de date, personal specializat in administrarea lor etc. Prin noul sistem de livrare si licentiere, nu exista costuri cu infrastructura hardware/software de tip server sau mentenanta aferenta acesteia. Hostingul datelor si managementul infrastructurii de tip server revin in responsabilitatea furnizorului de software.

Per total, avantajul clientului consta intr-o reducere a investitiei initiale de ordinul miilor sau zecilor de mii de EURO, costuri de natura sa inhibe decizia de implementare a unui sistem ERP performant, desi exista nevoia reala.

Datele si functionalitatile sistemului pot fi accesate in timp real, pe baza de drepturi de acces la nivel de utilizator. Astfel, sistemul poate fi operat online din orice locatie, beneficiindu-se astfel de toate avantajele operationale sau decizionale legate de accesul la date de ultim moment. Prin automatizarea proceselor de afaceri din intreaga companie, cu ajutorul SeniorERP, departamentele sunt puse in fata unui mod de lucru integrat, anulandu-se in acest fel timpii pierduti cu replicarea datelor sau cu introducerea repetitiva a acestora in mai multe sisteme.

“Decizia implementarii unui sistem pentru gestiunea afacerilor este de importanta critica pentru o companie de distributie. Achizitia unei solutii ERP mature, scalabile, este adeseori inaccesibila companiilor in crestere. Varianta uzuala consta in selectia unui produs software disponibil la un pret redus, care raspunde partial nevoilor prezente. Aceasta decizie se transforma de cele mai multe ori intr-un cost irecuperabil si genereaza factori de risc pentru stabilitatea unei afaceri.

Tocmai pentru a raspunde necesitatii companiilor, indiferent de dimensiune, de acces la cea mai noua tehnologie, am venit cu o politica de licentiere speciala, de tip abonament, pentru organizatiile care au sub 10 utilizatori. Avantajul clientului in cazul abonamentului este accesul imediat la un sistem ERP performant, capabil sa sustina dezvoltarea companiei pe termen lung, cu optiunea de a internaliza complet oricand, in viitor, sistemul.” Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software.

Despre SeniorERP
SeniorERP este aplicatia software de tip Enterprise Resource Planning conceputa pentru a raspunde nevoilor complexe ale companiilor de Import si Distributie. SeniorERP integreaza cea mai noua platforma tehnologica Microsoft. Se deschid astfel noi capabilitati de livrare, dezvoltare și administrare de functionalitati, confortul unei retele securizate si cresterea eficientei tehnologice a organizatiei, in conditiile reducerii semnificative a costurilor de intretinere.

Companiile care au implementat SeniorERP beneficiaza de siguranta si scalabilitatea unei solutii mature, de un suport real si un factor de stabilitate in interiorul organizatiei. Obiectivul nostru este sa aducem inovatia tehnologica in sprijinul companiilor de distributie, astfel incat acestea sa se bucure de crestere sustinuta si competitivitate.

Despre Senior Software
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de dezvoltare de aplicatii informatice si consultanta pentru managementului afacerilor. Senior Software este Microsoft Certified Partner iar solutia proprietara, SeniorERP, este certificata Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.

Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Despre Senior Software

Printre clientii Senior Software se numara:
Ficosota Sintez Romania, Apollo Mod Distribution, Cyrom Romania, Felder Gruppe, UPS, Vitap Echipamente, Accesoria Group, Regency Company, Inter Distribution Company, Koelner Romania, Mergeani, Aluplast Romania, S&D Pharma, Dianflex, Sensident, Eurocleaner, Immergas, V-Tarus / Farmaceutica Remedia, Mediarom / Wunder Baum, Sarcomex, Bohemia / Koh-I-Noor, Vitacare / Pharmavita, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mim Team, Com-Gex / Office Media, Mirano International, KG Rulmenti, Arco, PetLine, Dinamic 92 Distribution, General Beauty Supply, General Parma Food, Rosim\\\\\\\'s Unic, Aluplast Romania, Grazy Price Medical, Dispo Trading, Sea-Bell Trading

Valentina Olaru
Marketing Specialist

Senior Software
Str. Samuil Vulcan, nr. 8-10
051702, Bucharest
GPS: N44.4183020 E26.0692288
Phone: +40-21-410 24 40
+40-21-410 24 41
Fax: +40-21-410 24 42
www.seniorERP.ro

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/primul-erp-pentru-distributie-din-romania-in-varianta-abonament-lunar-de-la-69-eurutilizator-