Randler Group alege Platforma Decizionala de ultima generatie, SeniorERP

BUCURESTI - 10 martie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

SeniorERP este solutia aleasa de catre Randler Group pentru analiza, controlul si optimizarea distributiei de bunuri de larg consum la nivel national. SeniorERP permite managerilor sa actioneze rapid pe baza unor analize manageriale complexe, in timp real, asupra activelor companiei si a operatiunilor aferente.

Randler Group alege Platforma Decizionala de ultima generatie, SeniorERP

Randler Group este unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de produse alimentare pe zona de Vest a Romaniei, infiintat în 1991. Randler Group are un portofoliu variat de articole de larg consum: iaurturi, branzeturi, biscuiti, bomboane de ciocolata, maioneza, cacao, fiind distribuitor exclusiv al brandurilor Adora, Ehrmann, Frishli, Kaserei Champignon, Hamker, Dr. Gerard, Wilhelm Reuss.

SeniorERP inlocuieste in cadrul implementarii un pachet de aplicatii pentru planificarea si gestionarea resurselor companiei. Lacunele aplicatiei in a sustine baza de date a companiei si erorile in raportare au dus la o supraincarcare a utilizatorilor si la blocarea informatiilor necesare managementului. Un proces simplu, precum cel de facturare, dura nejustificat de mult.
Cu un volum de aproximativ 5000 de documente lunar (facturi, bonuri fiscale, comenzi si avize), activitatea Randler Group este sustinuta cu usurinta datorita platformei tehnologice de ultima generatie incorporata in SeniorERP. Obtinerea de informatii intr-un termen mai scurt, gestionarea intuitiva a activitatii de distributie si rapoartele multiple au determinat alegerea platformei decizionale SeniorERP.
“SeniorERP ne ajuta la eficientizarea activitatii. Prin achizitionarea acestui sistem vom avea o mai buna gestionare a bazei de date si totodata ne va ajuta sa luam decizii optime si corecte. Totodata ne putem baza pe o imagine clara, actualizata a rulajelor si a volumului vanzarilor.” Sorin Poparad, Administrator Randler Group

Prin implementarea unei solutii ERP de ultima generatie tehnologica, Randler Group urmareste in primul rand facilitarea procesului decizional. SeniorERP ofera analize complexe de vanzari si de profitabilitate pe zone de vanzare, agenti, parteneri, articole, producatori etc. Urmarirea centrelor de venit si cost permite un control mai bun al pierderilor si concentrarea activitatii catre zonele cele mai profitabile din companie.
“Dinamica unei afaceri este corelata total cu deciziile managerilor. Cu SeniorERP, managementul va avea intotdeauna informatia cheie pentru a lua in timp util deciziile potrivite.Astfel, daca ar fi sa fac o paralela cu o situatie echivalenta din sistemul medical, as spune ca doctorul nu va ameliora simptomele, dimpotriva,avand indicata sursa infectiei este posibila vindecarea intregului organism.” Daniel Toma, Director General Senior Software

Principalele beneficii ale implementarii SeniorERP in cadrul Randler Group sunt:
-Cresterea calitatii datelor din sistem;
-Eficientizarea la nivel operational prin proiectarea, implementarea si respectarea unor fluxuri coerente de distributie;
-Facilitarea unor interventii rapide prin accesul in timp real la informatii critice din companie;
-Controlul centrelor de venit si cost;
-Cresterea trasabilitatii datelor;
-Controlul produsele perisabile, urmarite in functie de termenul de valabilitate pe loturi;
-Masurarea impactului fiecarei decizii in timp real.

Randler Group are o experienta de peste 13 ani in distributia de FMCG la nivel national si o cifra de afaceri de 30.000.000 RON. Distributia in cele opt zone de vanzare este realizata prin patru canale: redistribuitori, horeca, Key Accounts si direct- catre persoane fizice. Principalul canal de distributie il reprezinta lanturile de Key Accounts si Supermarketuri: Albinuta Shops, Kaufland Romania, Metro Cash&Carry Romania, Mgv Distri-Hiper, Minimax Discount, Pludi Market, Profi Rom Food,Real-Hypermarket, Romania Hypermarche, Selgros Cash&Carry, SPAR DISCOUNT, Unicarm.

Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-pret pentru managementul integrat al proceselor de distributie, productie, servicii.
Datorita tehnologiei de ultima generatie integrata in sistem, SeniorERP are o formula de licentiere flexibila: SeniorERP Express (licente gratuite până la 5 utilizatori), SeniorERP Online (SAAS- abonament lunar de 69 EURO/utilizator), SeniorERP Enterprise.
Pentru mai multe detalii intrati pe www.seniorERP.ro .

Despre Senior Software
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovativi jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sistemele informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Despre Senior Software

Printre clientii Senior Software se numara:
UPS Romania, Curierat Roman Express, Regency Company, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, Technova Invest, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mirano International, KG Rulmenti, Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, General Industry, Sentia, Avico International etc.

Senior Software
Str. Mihail Sebastian, nr. 130
050786, sector 5, Bucharest
Phone: +40-21-310 74 81