ROSIM’S alege solutia SeniorERP pentru optimizarea proceselor de Import si Distributie

BUCURESTI - 4 decembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Compania ROSIM’S, unic distributor in Romania al produselor Kohler, lider mondial in productia de obiecte sanitare, va implementa solutia SeniorERP pentru managementul resurselor strategice ale companiei. Rosim’s este de asemenea distributior exclusiv pentru Romania a unor branduri renumite, leaderi din domeniul obiectelor sanitare, ca: RIHO, ROLTECHNIK, EMCO si EUROCERAMICA. SeniorERP a fost solutia preferata de ROSIM’S dintr-un numar de 6 solutii ERP locale si internationale intrate in competitie.

ROSIM’S alege solutia SeniorERP pentru optimizarea proceselor de Import si Distributie

SeniorERP va eficientiza managementul resurselor in cadrul companiei, ce comercializeaza in prezent peste 10 000 de produse prin intermediul a 4 puncte de lucru, avand peste 1000 de clienti. Sistemul SeniorERP va asigura suportul pentru sustinerea unei cresteri previzionate de 50% a numarului de puncte de lucru si de 30% a cifrei de afaceri a companiei, pentru anul 2008.

ROSIM`S UNIC SRL s-a distins in anii anteriori prin rezultate deosebite in domeniul metalurgic, unde, ca o recunoastere a activitatii sale, a obtinut in anul 2000 locul al doilea pe tara in acest domeniu, iar in 2001 locul al treilea. In ideea diversificarii activitatii, compania a patruns si in domeniul importului si distributiei de obiecte sanitare, unde a cunoscut o dezvoltare semnificativa a operatiunilor.

ROSIM`S UNIC SRL este importator al brandurilor: KOHLER (SUA) – liderul mondial in obiecte sanitare, producator de obiecte sanitare din portelan, cazi simple si cu hidro/aeromasaj, cabine de dus simple si cu hidromasaj, baterii, mobilier de baie, accesorii; LAUFEN – ROCA (Elvetia – Spania), al doilea producator mondial de ceramica si mobiler de baie, numarul 1 in Europa; JIKA (Cehia) - ceramica, mobilier de baie si accesorii; RIHO (Olanda – Cehia) - cazi simple si cu hidromasaj, cabine de dus cu hidromasaj si sauna, mobilier de baie, al doilea producator european de hidroterapie, aeroterapie si cromoterapie; ROLTECHNIK (Cehia) - cabine si cadite de dus, paneluri de dus cu hidromasaj, paravane de cada; produse atipice, de diferite dimensiuni; KLUDI (Germania) – numarul 3 mondial la baterii, oglinzi, accesorii. ROSIM’S UNIC are exclusivitate pentru doua serii; VIEGA (Germania) - cel mai important producator european de instalatii, fitinguri, rezervoare de WC ingropate si alte accesorii; EUROCERAMICA (Cehia) - mobilier de baie; EMCO (Germania) – unul dintre cei mai importanti producatori europeni de accesorii si mobilier de baie; RAVAK (Cehia), cel mai important producator de obiecte sanitare din sud-estul Europei - cabine si cadite de dus, cazi si paravane pentru cazi, paneluri de dus cu hidromasaj; GROHE (Germania) numarul 1 mondial la baterii, oglinzi, accesorii;

Despre SeniorERP
SeniorERP este o solutie ce fluidizeaza procesele de afaceri prin integrarea acestora si oferirea de posibilitati extinse de control asupra diversilor indicatori critici ai afacerii: Indicatori logistici (ex: Timpi pregatire comanda; Grad incarcare parc auto; Rotatia stocurilor) sau indicatori de vanzari (ex: Numar documente; Valoare medie document; Adaos comercial/rata profitului; Numar pozitii pe document; Numar produse vandute; Numar clienti activi; Perioada medie de incasare; Grad de neincasare; Volum retururi; Discount mediu etc.).

SeniorERP este o aplicatie dezvoltata pe platforma .NET 3.0 si MS SQL Server 2005 si foloseste ca platforma de comunicare Windows Communication Foundation, considerata a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. Aplicatia integreaza de asemenea tehnologia ClickOnce dezvoltata de Microsoft, ce ofera beneficii extinse si costuri reduse pentru upgrade si deployment.

SeniorERP are o arhitectura modulara, formata din: Modul Contabilitate, Modul Mijloace Fixe, Modul WMS, Modul Logistica, Modul Parc Auto, Modul Controlling, Modul Aprovizionare, Modul Vanzari, Modul SFA, Modul Preturi, Modul Stocuri, Modul Productie, Modul Trezorerie, Modul Abonamente, Modul Analize Manageriale, Modul Spatiu de Lucru, Modul Administrare.

Despre Senior Software
SeniorERP este o solutie ERP pentru managementul afacerilor dezvoltata de Senior Software. Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor. Senior Software este o companie membra a Senior Group. ( www.seniorgroup.ro )

Senior Software este Microsoft Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, XML Web Services si .NET Framework. In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services, implementand solutiile in Microsoft Visual Studio 2005 si Microsoft SQL 2005), cat si consultanta de afaceri in vederea implementarii de solutii ERP.

Despre Senior Software

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Aluplast Romania, Best Print Service, Biochefarm, Bohemia Koh-I-Noor, Civis Grup, ComGex/Office Media, Classic Dome, Consumer Product Network, DianFlex, Dinamic ’92 Distribution, Dohler Romania, Eurocleaner, Euro Grawo, Eximod, Felder Gruppe, KG Rulmenti, Gazeta Sporturilor, Hofigal Export, IDC/Inter Distribution Company, Immergas Romania, Koelner Romania, Mediarom/Wunderbaum, Mergeani, Mim Team, Moldvin, Mirano International, Nepmar Auto Import Export, PetLine, Pharma Vita / Plant Univers, Regency Company, S&D Pharma Romania, Sarcomex, Sensident, Trans Courier Service SRL - agent exclusiv UPS Romania, Vitacare International, V-Tarus / Farmaceutica Remedia.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.seniorERP.ro

Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director
Senior Software
Str. Samuil Vulcan, nr. 8-10
051702, Bucharest
GPS: N44.4183020 E26.0692288
Phone: +40-21-410 24 40
+40-21-410 24 41
Fax: +40-21-410 24 42

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/rosims-alege-solutia-seniorerp-pentru-optimizarea-proceselor-de-import-si-distributie