Sea Bell Trading a implementat cu succes SeniorERP on demand

BUCURESTI - 18 martie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Compania Sea Bell Trading, unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori de produse congelate cu specific marin, foloseste solutia SeniorERP pentru gestionarea proceselor de afaceri ale companiei. Sea Bell Trading a ales o implementare de tip on demand a solutiei oferite de Senior Software. Implementarea rapida a fost facilitata de tehnologia de ultima generatie incorporata in aplicatie, bazata pe Windows Server 2008, Windows Communication Foundation, Click Once, SQL 2005 si .NET 3.0.

Sea Bell Trading a implementat cu succes SeniorERP on demand

Sea Bell Trading a decis implementarea SeniorERP in varianta on demand, sau SAAS (Software as a Service). Criteriile care au stat la baza acestei decizii au fost analiza specificului pietei proprii, nevoia acuta a implementarii imediate si a utilizarii rapide unei solutii ERP in conditiile in care nu s-a dorit o investitie majora in infrastructura IT (servere, personal calificat, administrare si mentenanta).

Software as a service (SaaS), sau software-ul “on demand” reprezinta una dintre tendintele actuale de livrare a aplicatiilor informatice, in care aplicatia este găzduita de furnizorul serviciului pe serverele proprii, fiind direct accesibile clientilor prin intermediul internetului. Accesul la aplicaţie se face pe baza unui abonament, nefiind necesare achizitionarea unor licente sau investitii in infrastructura.

Sea Bell Trading este o companie ce activeaza in domeniul FMCG si are ca obiect central de activitate importul si distributia produselor congelate cu specific marin. De asemenea, detine o sectie de reambalare a acestor produse, majoritatea lor fiind distribuite sub brand Sea Bell de parcul auto propriu. In ultima perioada de timp firma a cunoscut o crestere importanta a volumului activitate prin adaugarea a noi clienti in portofoliu. Datorita operatiunilor desfasurate cu toate lanturile mari de hypermarketuri din Romania, Sea Bell a avut ca scop acoperirea nevoilor de planificare si control in conditiile unor resurse IT limitate si a unui business distribuit geografic. Accesul la informatii in timp real si factorul timp in operatiunile companiei au un rol critic, datorita perisabilitatii marfurilor importate si distribuite.

“Solutia SeniorERP oferita de Senior Software a ajutat compania noastra sa ajunga rapid la o mai buna gestionare a resurselor prin urmarirea activitatii tuturor departamentelor in timp real. Ne-am rezolvat probleme ca: urmarirea stocurilor si miscarilor intre gestiuni, a clientilor si furnizorilor, posibilitatea previzionarilor comenzilor catre furnizori, urmarirea mai usoara a livrarilor catre clienti incepand cu necesarul pentru productie si terminand cu incarcarea masinilor. Acum avem o raportare exacta a miscarilor financiare si s-a usurat mult munca departamentului de logistica”, a declarat Livia Pana, Sef Department Achizitii, Sea Bell Trading.

Senior Software ridica la un nivel superior tehnologic gradul de interoperabilitate al sistemului SeniorERP, prin integrarea in aplicatie a platformei WCF (Windows Communication Foundation), parte a noului framework .NET 3.0. Integrarea WCF reprezinta o crestere a standardelor tehnologice si ofera avantaje majore in comunicare, flexibilitate, eficienta si scalabilitate pentru companiile care utilizeaza un sistem de tip ERP. Datorita tehnologiei ClickOnce, aplicatia se actualizeaza automat cu versiunile noi, printr-un simplu click, reducandu-se radical timpii si costurile de implementare si evitandu-se intreruperile in activitatea companiei datorate instalarii de noi versiuni.

Despre SeniorERP
SeniorERP este o solutie ce fluidizeaza procesele de afaceri prin integrarea acestora si oferirea de posibilitati extinse de control asupra diversilor indicatori critici ai afacerii.

SeniorERP este o aplicatie dezvoltata pe platforma .NET 3.0 si MS SQL Server 2005 si foloseste ca platforma de comunicare Windows Communication Foundation, considerata a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. SeniorERP este disponibil si in versiunea destinata platformei Windows Server 2008,cel mai avansat sistem de operare Windows Server de pana acum, conceput sa stea la baza urmatoarei generatii de retele, aplicatii si servicii web. Aplicatia integreaza de asemenea tehnologia ClickOnce dezvoltata de Microsoft, ce ofera beneficii extinse si costuri reduse pentru upgrade si deployment.

SeniorERP are o arhitectura modulara, formata din: Modul Contabilitate, Modul Mijloace Fixe, Modul WMS, Modul Logistica, Modul Parc Auto, Modul Controlling, Modul Aprovizionare, Modul Vanzari, Mosul SFA, Modul Preturi, Modul Stocuri, Modul Productie, Modul Trezorerie, Modul Abonamente, Modul Analize Manageriale, Modul Spatiu de Lucru, Modul Administrare.

Despre Senior Software
SeniorERP este o solutie ERP pentru managementul afacerilor dezvoltata de Senior Software. Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor. Senior Software este o companie membra a Senior Group. ( www.seniorgroup.ro )

Senior Software este Microsoft Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, XML Web Services si .NET Framework.Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Regency Company, Aluplast Romania, Koelner Romania, S&D Pharma, DianFlex, Sensident, Eurocleaner, Immergas Romania, V-Tarus / Farmaceutica Remedia, Civis Group, Mediarom / Wunderbaum, Bohemia / Koh-I-Noor, EuroGrawo, Pharma Vita / Plant Univers, Master Company, Convergent Media / Gazeta Sporturilor, Trans Courier Service SRL - agent exclusiv UPS Romania, Eximod / Pneumatinc, Hofigal, Biochefarm, VitaCare International, Mim Team, ComGex / Office Media, Mirano Internetional, KG Rulmenti, Grazy Price, IDC / Inter Distribution Company, Rometkin - Ulker, Beauty Box, PetLine, Dinamic 92, Dispo Trading, CPN / Consumer Product Network, Felder Gruppe, Vitap, Accesoria, Sea Bell, General Beauty Supply, Ficosota, Electric Medsan, Apollo Mod, General Industry, Rosims.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.seniorERP.ro

Despre Senior Software

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.seniorERP.ro
Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director
Senior Software
Str. Samuil Vulcan, nr. 8-10
051702, Bucharest
GPS: N44.4183020 E26.0692288
Phone: +40-21-410 24 40
+40-21-410 24 41
Fax: +40-21-410 24 42

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/sea-bell-trading-a-implementat-cu-succes-seniorerp-on-demand