Senior Software a creat identitatea online pentru Koh-I-Noor Hardtmuth Romania

BUCURESTI - 7 iunie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Divizia Web a Senior Software a creat www.koh-i-noor.ro, website-ul companiei Koh-I-Noor Hardtmuth Romania, reprezentanta locala a celui mai mare producator de instrumente de scris si desenat, produse scolare si de birou din Europa Centrala si de Est.

Senior Software a creat identitatea online pentru Koh-I-Noor Hardtmuth Romania

Conceput pe baza unui design simplu si elegant, site-ul respecta si dezvolta tema de corporate identity a grupului, particularizand-o pentru prezenta online din Romania. www.koh-i-noor.ro este un instrument eficient ce se integreaza in strategia de marketing si promovare a companiei, prezentand in detaliu gama extrem de variata de produse ale companiei, impartitia pe patru categorii principale: School, Office, Art si Hobby. Amploarea si minutiozitatea proiectului pot fi observate din numarul produselor prezentate in site, care se ridica la cca. 1000 de articole.

Una din provocarile ridicate de cantitatea mare de informatie din site, ce trebuie modificata periodic, a fost rezolvata prin implementarea unui sistem proprietar de content management, care face posibila introducerea si modificarea facila a informatiei din site. De asemenea, Senior Software a oferit suport in introducerea datelor despre produse si prelucrarea imaginilor aferente acestora, precum si facilitati de import al denumirilor de produs din diverse alte sisteme externe, pentru a fi integrate in site.

„Koh-i-Noor este un proiect ce a presupus o atentie desoebita pentru detaliu, in incercarea de a structura un volum foarte mare de informatie intr-o interfata grafica simpla, eleganta, care sa permita o navigare facila in paginile site-ului. In continuare vom lucra la optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare, pentru ca prezenta online a companiei sa fie vizibila si eficienta”, a declarat Florin Secanu, Project Manager la Senior Software.

In prezent, divizia Web a Senior Software dezvolta pentru Koh-I-Noor Hardmuth Romania componenta de marketing online, pentru extinderea operatiunilor companiei si integrarea serviciilor cu domeniul online in perioada urmatoare.

Despre Koh-I-Noor Hardmuth Romania

Koh-I-Noor Hardtmuth este o companie privata care de-a lungul timpului s-a dezvoltat intr-un mod dinamic. Este cel mai mare producator de produse scolare si birou, instrumente de scris si desenat din Europa Centrala si de Est. Strategia fundamentala este aceea de a oferi cea mai larga gama de produse avand variate niveluri de pret, mentinandu-se constant o calitate ridicata.

Koh-I-Noor Hardtmuth Romania ofera pietei locale atat produsele renumitei firme Koh-I-Noor cat si ale firmelor Concorde - Cehia, ConmetRON - Cehia, X-Pen - Israel, Painting Velvet - Italia, Hemus Mark - Bulgaria, Dobell - Italia si Kappa - Italia.

Indelungata traditie si know-how-ul de varf permit un raport exceptional intre calitatea traditionala de nivel inalt si pretul adecvat. De aceea, in oferta de baza exista grupe de produse care se deosebesc prin nivelul de pret, incepand cu produse utilizate in mod curent si pana la cele de inalta calitate pentru artisti.

Despre Senior Software

Despre Senior Software

Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare in domeniul managementului afacerilor si comunicarii online in mediile interactive.
Divizia Web Senior Software dezvolta si implementeaza strategii de marketing si comunicare online si aplicatii bazate pe internet. Avand o experienta larga si un portofoliu de clienti din cele mai diverse domenii, Senior Software sprijina companiile in construirea si sustinerea unor identitati web puternice si coerente.

In portofoliul de competente al diviziei Web a Senior Software se regasesc consultanta in construirea de strategii de comunicare online, dezvoltare web si online marketing. Divizia Web beneficiaza de un puternic suport tehnic, bazat pe noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services) si dezvoltare de software in mediu open-source (php/mySql pe platforma Linux).

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile diviziei Web Senior Software se numara: B.Braun Medical, Brainspotting, Brau Union Romania - Heineken, Centreville Bucharest, Koh-I-Noor Romania, Leadership Development Solutions, MediaRom - Wunder Baum, Opel diBas, RTC Holding, Sensident, Softwin, Solvay Pharmaceuticals, StanleyBet Romania, Stryker Corporation.

Divizia ERP a Senior Software este specializata in servicii de consultanta si dezvoltare software de tip Enterprise Resource Planning (ERP) pentru piata de import si distributie.

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati www.seniorsoftware.ro.

Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director

Senior Software
Str Frunzei 41, etaj 2
Iridex Building
Sector 2, Bucuresti
Tel: (021) 326 05 46
Fax: (021) 326 05 48

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/senior-software-a-creat-identitatea-online-pentru-koh-i-noor-hardtmuth-romania