Senior Software a lansat site-ul educational www.profuderomana.ro

BUCURESTI - 17 august 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Divizia Web a Senior Software a lansat site-ul educational www.profuderomana.ro, un instrument dedicat tuturor celor care doresc o evaluare temeinica si corecta, in perspectiva probei de limba romana pentru examene de admitere la facultate. Site-ul concentreaza o cantitate impresionanta de informatii despre testele de limba romana si rezolvarile acestora, date la diverse universitati si facultati in ultimii 5 ani.

Senior Software a lansat site-ul educational www.profuderomana.ro

Accesul la informatie este gratuit si se adreseaza atat celor care se pregatesc pentru proba de limba romana pentru facultate, cat si profesorilor de specialitate sau publicului larg, dornic sa isi verifice cunostintele de limba romana.

Calitatea continutului este garantata prin parteneriatul cu specialisti din mediul universitar, cu experienta de durata in domeniu. Valoarea adaugata a informatiei provine si din explicatiile date suplimentar rezolvarilor testelor, oferind utilizatorului posibilitatea unei veritabile meditatii online prin intermediul site-ului.

Pe linga numarul mare de teste de diverse tipuri si rezolvarile acestora, site-ul ofera rubrici informationale de interes privind desfasurarea examenelor si probelor de admitere la diverse facultati, resurse utile si publicatii necesare in procesul de studiu si pregatire, sfaturi practice pentru pregatirea examenelor sau diverse stiri de profil.

„Profuderomana.ro este un proiect educational facut posibil de colaborarea cu parteneri de valoare din mediul universitar, care asigura un continut original, de interes, pe baza unei platforme tehnice flexibile si usor de folosit. Profuderomana.ro este un nou proiect de publishing dezvoltat de divizia web a Senior Software, care vine sa completeze seria de portaluri proprii lansate pe piata din Romania”, a declarat Florin Secanu, New Business Director la Senior Software.

Profuderomana.ro este un instrument util, pus la dispozitia tuturor celor care pregatesc sau se pregatesc in vederea sustinerii unui examen la facultate care va contine si o proba de limba romana. Prin facilitatile puse la dispozitia utilizatorului, site-ul este un adevarat meditator online, concentrand un volum mare de informatie, cu un grad ridicat de utilitate.

Despre Senior Software

Despre Senior Software

Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare in domeniul managementului afacerilor si comunicarii online in mediile interactive.

Divizia Web Senior Software dezvolta si implementeaza strategii de marketing si comunicare online si aplicatii bazate pe internet. Avand o experienta larga si un portofoliu de clienti din cele mai diverse domenii, Senior Software sprijina companiile in construirea si sustinerea unor identitati web puternice si coerente.

In portofoliul de competente al diviziei Web a Senior Software se regasesc consultanta in construirea de strategii de comunicare online, dezvoltare web si online marketing. Divizia Web beneficiaza de un puternic suport tehnic, bazat pe noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services) si dezvoltare de software in mediu open-source (php/mySql pe platforma Linux).

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile diviziei Web Senior Software se numara: B.Braun Medical, Brainspotting, Brau Union Romania - Heineken, Centreville Bucharest, Koh-I-Noor Romania, Leadership Development Solutions, MediaRom - Wunder Baum, Opel diBas, RTC Holding, Sensident, Softwin, Solvay Pharmaceuticals, StanleyBet Romania, Stryker Corporation.

Divizia ERP a Senior Software este specializata in servicii de consultanta si dezvoltare software de tip Enterprise Resource Planning (ERP) pentru piata de import si distributie.

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati www.seniorsoftware.ro.

Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director

Senior Software
Str Frunzei 41, etaj 2
Iridex Building
Sector 2, Bucuresti
Tel: (021) 326 05 46
Fax: (021) 326 05 48

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/senior-software-a-lansat-site-ul-educational-www-profuderomana-ro