Senior Software Agency concretizeaza parteneriatul cu B.Braun Medical Romania

BUCURESTI - 2 martie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Senior Software anunta semnarea unui parteneriat cu compania B.Braun Medical pentru a realiza site-ul reprezentantei B.Braun Medical Romania.

Senior Software Agency concretizeaza parteneriatul cu B.Braun Medical Romania

Senior Software urmeaza sa adapteze identitatea vizuala si sa realizeze partea de dezvoltare software a website-ului corporatiei. Acesta va fi in curand disponibil la www.bbraun.ro.

Proiectul are in vedere adaptarea informatiei la specificul local, pastrand cu rigurozitate elementele grafice specifice B.Braun Medical.

„Ne bucuram ca am fost alesi de B.Braun pentru a dezvolta identitatea web a companiei in Romania. Vom investi entuziasm si creativitate in acest parteneriat ce ne onoreaza” a declarat Mihai Tataru, Managing Partner Senior Software.

Despre Senior Software

Senior Software Agency este o companie cu capital integral romanesc ce ofera servicii de dezvoltare software personalizat si construire de identitate web (web design, strategie de prezenta pe Internet, optimizare website si promovare neconventionala). Infiintata in iunie 2003, firma este formata din 9 profesionisti cu expertiza in client service, design si tehnologii web.
Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Solvay Pharmaceuticals, Eurosoft Spa (Italia), Danone PDPA, Centreville Bucharest, B.Braun Medical, Stryker Corporation.
Senior Software Agency
Bd Unirii 45, bl E3, ap 68
Sector 3, Bucuresti
Tel: (021) 326 7588
Fax: (021) 326 7512

office@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/senior-software-agency-concretizeaza-parteneriatul-cu-b-braun-medical-romania