Senior Software aniverseaza 3 ani de activitate

BUCURESTI - 27 iunie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Senior Software, companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare in domeniul managementului afacerilor si strategiei de comunicare online in mediile interactive aniverseaza 3 ani de activitate si dezvoltare continua, impreuna cu clientii, partenerii si prietenii acumulati in acest rastimp.

Senior Software aniverseaza 3 ani de activitate

Aceasta perioada reprezinta un efort continuu de consecventa cu principiile cu care s-a plecat la drum, cele trei mari provocari pe care le avem in fata permanent: incercarea de a crea o companie care sa demonstreze clientilor ca cineva intelege ce vor, vorbeste pe limba lor si incearca sa le depaseasca asteptarile; incercarea de a fi mereu conectati la cele mai noi tehnologii, pentru a oferi cele mai inovatoare solutii creative si tehnologice; incercarea de a crea cea mai buna echipa de specialisti in managementul afacerilor si comunicare, care sa exprime tehnologic gandurile clientilor, cu inteligenta rafinata, creativitate, spirit pragmatic, etica si profesionalism.

Datorita procesului permanent de dezvoltare, Senior Software este in prezent formata din 2 divizii strategice:

Divizia Web Senior Software dezvolta si implementeaza strategii de marketing si comunicare online si aplicatii bazate pe internet. In portofoliul de competente al diviziei Web a Senior Software se mai regasesc: consultanta in construirea de strategii de comunicare online, dezvoltare web si online marketing. Avand o experienta larga si un portofoliu de clienti din cele mai diverse domenii, divizia Web a Senior Software sprijina companiile in construirea si sustinerea unor identitati web puternice si coerente.

Divizia ERP Senior Software este specializata in servicii de consultanta si dezvoltare de software de tip Enterprise Resource Planning. Solutia proprietara Senior.ERP Suite este un instrument eficient, dezvoltat pentru nevoile specifice ale companiilor, ce include module de gestiune, contabilitate, resurse umane, mijloace fixe, rate, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service.

Daca in primul an de existenta cifra de afaceri cumulata a companiei a depasit 100.000EUR, anii urmatori au adus cresteri substantiale de peste 150% anual. Primul trimestru din 2006 a insemnat o investitie importanta in resurse umane, printr-o crestere a echipei de la 25 la 40 de oameni, urmand ca pana la sfarsitul anului echipa sa atinga un numar de 50 de angajati.

Planurile investitionale includ, pina la finele anului 2006, deschiderea unei noi divizii, reprezentand o noua directie de dezvoltare, pe langa cele 2 deja consacrate. Pentru Senior Software, 2006 este un an de investitii concentrate, in vederea extinderii activitatii in Europa Centrala si de Vest, prin implementarea la dimensiuni europene a mai multor proiecte de succes pe plan local, incepand cu 2007.

Senior.ERP Suite, solutia de Enterprise Resource Planning dezvoltata de Senior Software se afla intre primii 3 jucatori pe piata de ERP pentru import si distributie, fiind o aplicatie ce gestioneaza in prezent afacerile unor companii ce au rulaje de peste 30 mil EUR/an.

Pe baza experientei acumulate prin dezvoltarea de proiecte elaborate pentru nume importante ale pietei de resurse umane din Romania, Divizia WEB a Senior Software a lansat recent unul dintre cele mai puternice instrumente de management inteligent al procesului de recrutare, aplicatia dedicata, Sincron - Software de recrutare.

Senior Software este Microsoft Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru Senior.ERP Suite in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, XML Web Services si .NET Framework. Divizia Web beneficiaza de un puternic suport tehnic, bazat pe noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services) si dezvoltare de software in mediu open-source (php/mySql pe platforma Linux).

Despre Senior Software

Folosim acest prilej pentru a le multumi tuturor celor care ne-au sprijinit sa crestem in toti acesti ani:

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile diviziei ERP a Senior Software se numara: Air Trade Centre, Aluplast Romania, Bohemia Koh-I-Noor Romania, Civis Grup, Consumer Product Network, Dohler Romania, Eurocleaner, Immergas Romania, Interactive Systems, Koelner Romania, Moldvin, Master Autoline, Point Distribution Group, Remedia, S&D Pharma Romania, Sarcomex, Sensident, Stryker Corporation.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile creative al diviziei WEB a Senior Software se numara: B.Braun Medical, Brainspotting, Brau Union Romania - Heineken, Centreville Bucharest, Constam Grup, Koh-I-Noor Romania, Leadership Development Solutions, MediaRom - Wunder Baum, new media Agency, Opel diBas, RTC Holding, Sensident, Softwin, Solvay Pharmaceuticals, StanleyBet Romania, Stryker Corporation, TH Hotels.

Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director

Senior Software
Str Frunzei 41, etaj 2
Iridex Building
Sector 2, Bucuresti
Tel: (021) 326 05 46
Fax: (021) 326 05 48

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/senior-software-aniverseaza-3-ani-de-activitate