Senior Software anunta extinderea Senior.ERP la Koelner Romania prin integrarea cu Senior.CRM Suite – solutia de Customer Relationship Management

BUCURESTI - 17 februarie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Koelner Romania a decis extinderea solutiei Senior.ERP Suite cu modulele CRM din aceeasi suita software. Unul dintre obiectivele implementarii soluţiei Senior.CRM Suite este securizarea afacerii din Romania si cresterea pe aceasta cale a veniturilor obtinute de Koelner din activitatile de baza - comert si distributie materiale de constructii.

Senior Software anunta extinderea Senior.ERP la Koelner Romania prin integrarea cu Senior.CRM Suite – solutia de Customer Relationship Management

Senior.CRM Suite este o solutie software de tip CRM (Customer Relationship Management) destinata pastrarii si imbunatatirii continue a relatiilor cu clientii si prospectii. Prin intermediul acesteia se pot urmari toate punctele de contact cu clientul (de la activitatile de prospectare - vanzare pana la activitatile de post-vanzare tip service).

“Activitatea noastra din Romania a cunoscut o dezvoltare accelerata in ultimii ani. Primul pas spre consolidarea proceselor de afaceri l-a constituit achizitionarea ERP-ului Senior Suite, de ale carui beneficii am inceput deja sa ne bucuram. Largirea solutiei pe care o folosim acum, prin implementarea modulelor de CRM de la Senior Software, este continuarea normala a procesului de informatizare a activitatii”, declara Dl Ion Hristea, Director General al Koelner Romania.

Prin implementarea solutiei Senior.CRM forta de vanzare Koelner beneficiaza de cateva avantaje majore:
- gestionarea structurata a prospectilor, istoric si in timp real;
- gestionarea relatiei cu clientii firmei si urmarirea actualizata a fluxurilor financiare – date care se preiau transparent din solutia ERP;
- consolidarea rapoartelor de activitate de prospectare si contractare la nivel national;
- accesul online din locatii diferite este integrat in aplicatie ca solutie standard de conectivitate.

“Integrarea Senior.CRM cu Senior.ERP Suite ofera in plus si avantajul unei singure interfete de introducere a datelor, intuitiva si familiara, care apoi se pot accesa din toate modulele. Control, acuratete si accesibilitate, acestea sunt cuvintele cheie care descriu in acest moment solutia in integralitatea ei.”, declara Dl Lori Haiducescu, Director de Operatiuni al Senior Software.

Despre Senior Software

Despre Koelner Romania
Compania Koelner Romania are ca unic actionar Compania Koelner Wroclaw (Polonia) şi este specializata in producerea si comercializarea de elemente de prindere si fixare pentru materiale de constructii. Datorita politicii de reinvestire permanenta a profitului, societatea a reusit sa se extinda pe plan european, in anul 2002 si 2003 achizitionand doua firme poloneze, una producatoare de suruburi metalice si accesorii industriale pe baza de sarma (Polmozbyt), iar cealalta specializata in fabricarea de scule de mana si accesorii masini electrice, cu utilizare in constructii (Modeco).

Volumul vanzarilor in 2003 a fost de 750 de mii de euro (rata profitului 10%), in crestere fata de anul 2002, cand s-au inregistrat 200 de mii de euro, iar in momentul de fata este estimata pentru acest an o dublare a cifrei de afaceri la circa 1,4 milioane de euro.

Investitia straina consta in infrastructura de organizare si intr-un capital circulant de marfa de 500 de mii de euro. In anul 2003, Koelner Romania a fost a doua firma pe piata de desfacere din Europa, cu un volum de sortimente vandute de circa cinci mii de repere.

Societatea mai are filiale in Estonia, Letonia, Lituania, Bielorusia, Rusia (Kaliningrad, St. Petersburg si Moscova), Ucraina (Lvov si Kiev), Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Bulgaria si Kazahstan.


Despre Senior Software
Senior Software este o companie specializata pe servicii de dezvoltare software de tip ERP/CRM si construire de identitate web. Solutia proprietara ERP Senior Suite include module de gestiune, contabilitate, personal, mijloace fixe, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service.

In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, web services) cat si dezvoltare de software in mediu open-source (PHP/mySQL in mediu Linux).

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Koelner Romania, Regency Co, Solvay Pharmaceuticals, B.Braun, Eurosoft Spa (Italia), Danone PDPA, Brau Union Romania, Centreville Bucharest, Stryker Corporation, S&D Pharma, Opel diBas, Dragon Star, RTC Holding, Romsoft – Depozitul de Calculatoare.
Senior Software
Bd Unirii 45, ap 42-68
Sector 3, Bucuresti
Tel: (021) 326 7588 / 7548
Fax: (021) 326 7512
office@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/senior-software-anunta-extinderea-senior-erp-la-koelner-romania-prin-integrarea-cu-senior-crm-suite-solutia-de-customer-relationship-management