Senior Software dă forţă noii identităţi web a companiei Dragon Star

BUCURESTI - 24 mai 2004

Comunicat tip General in IT&C

Senior Software Agency a creat noua identitate web a puternicei companii de protecţie şi pază Dragon Star, în cadrul campaniei de repoziţionare a acesteia pe piaţa românească de profil.

Senior Software dă forţă noii identităţi web a companiei Dragon Star

Sub sloganul “Un plus de siguranţă”, Dragon Star a decis repoziţionarea pe piaţa românească de servicii de protecţie şi siguranţă, oferind o gamă largă de produse şi servicii noi, ce se adresează atât companiilor mari si mijlocii, cât şi personelor fizice.

“Conceptele de protecţie şi securitate înseamnă cu mult mai mult decât percepţia încetăţenită. Dragon Star oferă o gamă extrem de variată de produse şi servicii de siguranţă proactivă, bazată pe tehnologie de ultimă oră, aflată în mâinile unor profesionişti de înaltă clasă. Am dori să contrazicem opinia comună potrivit căreia e nevoie doar de muşchi pentru oferirea siguranţei. Noi oferim, pe lângă protecţie şi flexibilitate, profesionalismul şi puterea unei companii cu peste 3500 de angajaţi la nivel naţional. Serviciul vedeta este interventia rapida la sistemele de securitate, dar asiguram si paza protectia persoanelor fizice si juridice, monitorizarea sistemelor de localizare şi monitorizare GPS - GSM/CDMA pentru fleet management, transportul de valori, servicii de procesare cash, consultanţă de specialitate şi, nu în ultimul rand, un produs nou – domestic services, a declarat Adriana Anghel, PR Manager al Dragon Star.

“Colaborarea cu Dragon Star a avut ca scop găsirea soluţiei optime pentru comunicarea eficientă a noilor produse şi servicii ale companiei. A fost gândită o identitate web care să reflecte forţa, dinamica şi diversitatea serviciilor, având în vedere extinderea şi dezvoltarea acesteia la nivel naţional”, a declarat Mihai Tătaru, Managing Partner - Senior Software Agency.

Site-ul prezinta o interfaţă uşor de utilizat pentru vizitatori si conţine informaţii utile de contact la nivel naţional. Având în vedere lărgirea şi diversificarea portofoliului de produse şi servicii al Dragon Star, comunicarea acestora a apărut ca o necesitate în strategia de dezvoltare şi marketing a companiei.

“Sunt sigură ca nu ştiaţi că noua oferta a Dragon Star include o gama foarte largă de servicii: de la curaţenie generală/întreţinere, asistenţă în caz de evenimente rutiere până la îngrijirea animalelor de casă, activităţi specializate de gradinărit, îngrijire plante decorative ori însoţire/asistenţă şofer pentru evitarea accidentelor. Aceste lucruri trebuiau comunicate eficent către actualii şi potenţialii noştri clienţi, prin intermediul unui instrument modern şi eficient. Colaborarea cu Senior Software Agency a adus solutia - site-ul www.dragonstar.ro”, a declarat Adriana Anghel.

Despre Dragon Star
DRAGON STAR functioneaza din anul 1992 ca societate specializată în profil de pază persoane, obiective, bunuri si valori.
Obtinerea certificatului ISO 9001 : 2001 care, conform principiilor Managementului Calitatii, obliga la aplicarea creativa a acestora in toate sectoarele de activitate, a fost pentru DRAGON STAR o provocare si reprezinta pentru parteneri o garantie a seriozitatii si calitatii serviciilor.
„Un plus de siguranta” ofera DRAGON STAR clientilor prin Politele privind asigurarea raspunderii civile care atesta solvabilitatea societatii in raport cu potentialele daune si preocuparea firmei pentru apararea intereselor si nevoilor beneficiarului.
Compania organizează cursuri de pregătire profesională atestate de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale şi dispune de echipament special, agenţi foarte bine instruiţi şi dotare tehnică performantă.
Dragon Star se defineşte prin: continuitate pe piaţa românească, acoperire naţională (3.500 de angajaţi în toate judeţele ţării), promovarea unei game complete de servicii, implicare activă în viaţa comunităţii.
Dragon Star este membră a Camerei de Comert şi Industrie a României, membră fondatoare a Camerei de Comerţ Româno-Germane şi membră fondatoare a Patronatului Societaţilor de Securitate (PSS).

Despre Senior Software

Senior Software Agency este o companie cu capital integral românesc ce oferă servicii de dezvoltare software personalizat şi construire de identitate web (web design, strategie de prezenţă pe Internet, optimizare website şi promovare neconvenţională). Înfiinţată în iunie 2003, firma este formată din 9 profesionişti cu expertiză în client service, comunicare, design şi tehnologii web. Printre cei ce au ales să folosească serviciile Senior Software se numără: Solvay Pharmaceuticals, Eurosoft Spa (Italia), Danone PDPA, Brau Union Romania, Centreville Bucharest, Stryker Corp., B.Braun Medical, new media Agency, APCO Romania.
Senior Software Agency
Bd Unirii 45, bl E3, ap 68
Sector 3, Bucuresti
Tel: (021) 326 7588