Senior Software implementează pentru Koelner Romania sistemul integrat SENIOR GESTIUNE

BUCURESTI - 15 octombrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Senior Software implementează începând de astăzi sistemul integrat SENIOR GESTIUNE în cadrul companiei Koelner Romania. Implementarea soluţiei Senior Gestiune pentru Koelner Romania are ca scop eficientizarea şi managementul activităţilor de import, comercializare directă şi distribuţie prin reselleri către utilizatorii finali ai produselor Koelner.

Senior Software implementează pentru Koelner Romania sistemul integrat SENIOR GESTIUNE

SENIOR GESTIUNE este o soluţie de tip ERP Bussines & Management, construită pe o arhitectură client-server, ce este adaptată analizelor economico-financiare complexe şi compatibilă cu facilităţi de e-commerce. SENIOR GESTIUNE consolideaza datele in teritoriu şi oferă un control permanent on-line al gestiunii, în sistem multi-user (acces pe baza de parole pe multiple nivele) şi multi-valută (reevaluari multiple). De asemenea, SENIOR GESTIUNE oferă posibilitatea efectuării de analize pe bugete şi centre de cost, rapoarte specifice de gestiune, analize manageriale, precum şi unelte speciale de analiza si rapoarte şi facilităţi de import/export al datelor din şi către diverse aplicaţii.

“Suntem onoraţi de colaborarea cu Koelner Romania în implementarea soluţiei noastre. Senior GESTIUNE este o soluţie inteligentă, care aduce eficienţă şi profit, iar alegerea făcută de Koelner Romania se bazează pe aceste coordonate. Parteneriatul cu Koelner în implementarea SENIOR GESTIUNE ne onorează şi este o garanţie în plus pentru calitatea produsului nostru”, a declarat Dan Vasilescu, Project Manager - Senior Software.

SENIOR GESTIUNE - SOLUTIA PENTRU O AFACERE DE SUCCES

SENIOR GESTIUNE este un sistem international adaptat legislatiei romane ce poate centraliza si transfera datele de la filiale (inclusiv prin suport internet) şi asigura controlul complet al gestiunii companiilor. Sistemul poate fi folosit în toate departamentele firmei în acelaşi timp, utilizând o bază de date unică şi ofera informaţii detaliate despre clienţi/furnizori (datorii, termene de plată etc).

SENIOR GESTIUNE lucreaza cu bugete şi permite analize specifice pe centre de cost, control on-line al gestiunii – pentru un numar nelimitat de depozite şi genereaza toate documentele specifice gestiunii. De asemenea, asigură controlul şi managementul vânzărilor/cumpărărilor, rapoarte şi analize specifice gestiunii, vânzărilor, distribuţiei sau a achiziţiilor, analiza costului mărfurilor (Cost Mediu Ponderat) sau poate evidenţia şi optimiza nivelul stocurilor (stoc de siguranţă, comenzi de la clienţi).

Despre Senior Software

DESPRE SENIOR SOFTWARE

Senior Software este o companie specializată pe servicii de dezvoltare software de tip ERP (Gestiune, Contabilitate, Salarizare, CRM) şi construire de identitate web (strategie de prezenţă pe Internet, web design şi promovare neconvenţională).

In portofoliul de competenţe Senior Software se regăsesc atât noile tehnologii Microsoft (SharePoint şi platforma .NET., SQL Server) cât şi dezvoltare de software în mediu open-source (PHP/MySQL în mediu Linux).

Printre cei ce au ales să folosească serviciile Senior Software se numără: Solvay Pharmaceuticals, Eurosoft Spa (Italia), Danone PDPA, Brau Union Romania, Centreville Bucharest, Stryker Corp., Sipro Romania.

DESPRE KOELNER ROMANIA

Compania Koelner Romania are ca unic actionar Compania Koelner Wroclaw (Polonia) şi este specializata în producerea si comercializarea de elemente de prindere si fixare pentru materiale de constructii. Datorita politicii de reinvestire permanenta a profitului, societatea a reusit sa se extinda pe plan european, în anul 2002 si 2003 achizitionând doua firme poloneze, una producatoare de suruburi metalice si accesorii industriale pe baza de sârma (Polmozbyt), iar cealalta specializata în fabricarea de scule de mâna si accesorii masini electrice, cu utilizare în constructii (Modeco).

Volumul vânzarilor in 2003 a fost de 750 de mii de euro (rata profitului 10%), în crestere fata de anul 2002, când s-au înregistrat 200 de mii de euro, iar în momentul de fata este estimata pentru acest an o dublare a cifrei de afaceri la circa 1,4 milioane de euro.
Investitia straina consta în infrastructura de organizare si într-un capital circulant de marfa de 500 de mii de euro. În anul 2003, Koelner România a fost a doua firma pe piata de desfacere din Europa, cu un volum de sortimente vândute de circa cinci mii de repere.

Societatea mai are filiale în Estonia, Letonia, Lituania, Bielorusia, Rusia (Kaliningrad, St. Petersburg si Moscova), Ucraina (Lvov si Kiev), Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Bulgaria si Kazahstan.

Senior Software
Bd Unirii 45, bl E3, ap 68
Sector 3, Bucuresti
Tel: (021) 326 7588
Fax: (021) 326 7512
office@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/senior-software-implementeaza-pentru-koelner-romania-sistemul-integrat-senior-gestiune