Senior Software incheie un parteneriat strategic cu Tableau Software, numarul unu mondial in vizualizarea datelor si lanseaza SeniorVisualBI

BUCURESTI - 13 mai 2010

Comunicat tip General in IT&C

Senior Software, furnizorul celei mai noi tehnologii ERP pentru distributie, productie si servicii din Romania, lanseaza SeniorVisualBI pe platforma Tableau Software, numarul unu mondial in vizualizarea datelor. SeniorVisualBI face parte din noua generatie de BI, cu focus pe identificarea de oportunitati, probleme, patternuri.

SeniorVisualBI este un instrument destinat companiilor care implementeaza SeniorERP, fiind la indemana oricui doreste sa analizeze, sa monitorizeze sau sa controleze operatiunile pe care le desfasoara. SeniorVisualBI este complet vizual si interactiv, nu necesita cunostinte tehnice sau consultanti, este extrem de usor de utilizat - doar drag & drop, se licentiaza la nivel de companie si nu de utilizator, iar accesul la date se realizeaza conform politicilor de securitate agreate.

“Parteneriatul cu Tableau Software este un nou rezultat al strategiei Senior Software de a aduce inovatia in folosul clientului. Nu am sacrificat in criza nici dimensiunea de inovare, nici pe cea de utilitate, Tableau Software fiind numarul unu mondial in vizualizarea datelor. Ambele dimensiuni contribuie la dorinta fiecarui manager de a-si gestiona afacerea mai bine si mai simplu, ” declara Daniel Toma, Director General Senior Software

“Suntem incantati de colaborarea noastra cu Senior Software. Noul produs lansat de Senior Software pe piata din Romania, SeniorVisualBI, incorporeaza Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor. Clientii Senior Software castiga astfel noi instrumente performante pentru vizualizarea si intelegerea in profunzime a datelor. Prin parteneriatul cu Tableau, Senior Software ofera o solutie BI puternica si usor de utilizat in acelasi timp.” afirma Elissa Fink, VP Marketing Tableau Software.

SeniorVisualBI este singura solutie BI de pe piata locala disponibila si in varianta SaaS, impreuna cu SeniorERP Online. Astfel, clientii sunt scutiti de plata licentelor, a infrastructurii hardware si de costurile de mentenanta IT, beneficiind insa de un sistem ERP si de o solutie BI de ultima generatie tehnologica in baza unui abonament lunar.

Odata cu SeniorVisualBI, Senior Software lanseaza in premiera in Romania conceptul de “Self Service” in domeniul sistemelor de management integrate. Gradul de utilizare al sistemului creste, in timp ce dependenta de furnizorul de software este eliminata. Acesta este insotit de o oferta comerciala competitiva, la nivel de companie si nu de utilizator. Astfel, orice firma care implementeaza SeniorERP beneficiaza de un numar nelimitat de licente SeniorVisualBI.

SeniorVisualBI este dezvoltat pe platforma Tableau Software, solutia de tip Business Intelligence numarul unu mondial in vizualizarea datelor. Conform studiului Gartner din februarie 2010, Tableau Software este solutia BI cu cel mai ridicat nivel al satisfactiei clientilor, cu cel mai ridicat grad de utilizare la nivel de companie dar si cu cel mai inalt scor de calitate. Revista “The Economist” scria la inceputul anului ca “Tableau a facut pentru vizualizarea datelor ceea ce programele de procesare a cuvintelor au facut pentru text, permitand manipularea informatiei in mod creativ.” In 2005, anul lansarii sale, Tableau primea din partea editiei americane a PC Magazine mult ravnita distinctie \\\'Best of 2005 Award\\\' in categoria softurilor destinate analizei de date.

La ora actuala, Tableau Software este disponibil in peste 50 de tari, in timp ce clienti corporate de talie internationala utilizeaza sistemul pentru analiza interactiva a datelor: Google, Adobe, HP, IBM, Microsoft, Sony, Unilever, Whirlpool, Procter & Gamble, Louis Vuitton, Hallmark, Johnson & Johnson, AIMHealthcare, Pfizer, Alza Pharmaceutical, Sanofi Aventis, The Coca Cola Company, Pepsi Bottling Group, Starbucks Coffee, Nestle, General Electric, General Motors, Toyota, Honda etc.

Tableau ofera si o versiune gratuita, Tableau Public, destinata utilizatorilor non-tehnici de date: bloggeri, jurnalisti, cercetatori, avocati, profesori si studenti. Analizele pot fi publicate rapid online: pe bloguri, site-uri, pe intranet.


Despre

Tableau Software
Proiectul Tableau Software a prins contur ca urmare a unei initiative demarata de US Departament of Defence. Proiectul viza analiza cat mai simpla a datelor de catre utilizatori non-tehnici. Beneficiind de cunostintele si expertiza unui colectiv de cercetatori de exceptie, proiectul a depasit stadiul de concept si s-a concretizat in cea mai intuitiva platforma de BI . Cei trei fondatori Tableau Software sunt: Pat Hanrahan, profesor la Stanford University si unul dintre fondatorii Pixar, Chris Stolte, un geniu tehnic si Christian Chabot, un important om de afaceri cu o pasiune pentru managementul datelor. Printre fondatorii si directorii sai se numara specialisti provenind de la Microsoft, Pixar, Oracle, Hyperion si Adobe.

SeniorERP
SeniorERP este aplicatia software de tip Enterprise Resource Planning conceputa pentru a raspunde nevoilor complexe ale companiilor de Import si Distributie. SeniorERP integreaza cea mai noua platforma tehnologica Microsoft. Se deschid astfel noi capabilitati de livrare, dezvoltare si administrare de functionalitati, confortul unei retele securizate si cresterea eficientei tehnologice a organizatiei, in conditiile reducerii semnificative a costurilor de intretinere.
Companiile care au implementat SeniorERP beneficiaza de siguranta si scalabilitatea unei solutii mature, de un suport real si un factor de stabilitate in interiorul organizatiei. Obiectivul nostru este sa aducem inovatia tehnologica in sprijinul companiilor de distributie, astfel incat acestea sa se bucure de crestere sustinuta si competitivitate.

Senior Software
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de dezvoltare de aplicatii informatice si consultanta pentru managementul afacerilor. Senior Software este Microsoft Certified Partner iar solutia proprietara, SeniorERP, este certificata Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Despre Senior Software

Printre clientii Senior Software se numara: UPS Romania, Curierat Roman Express, Regency Company, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, Technova Invest, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mirano International, KG Rulmenti, Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, General Industry, Sentia, Avico International etc.


Str. Sebastian nr.130, Et 3 si 4, Sect. 5, Bucuresti
Tel: 021 310 7481
Fax: 021 310 7483
pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/senior-software-incheie-un-parteneriat-strategic-cu-tableau-software-numarul-unu-mondial-in-vizualizarea-datelor-si-lanseaza-seniorvisualbi