Senior Software lanseaza portalul www.creditemasini.ro

BUCURESTI - 5 decembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Divizia web a Senior Software a lansat Creditemasini.ro, un portal informational dedicat ofertei de produse de creditare pentru obtinerea unui autovehicul disponibile pe piata romaneasca. Vrei bani de masina? Afla cum ii poti obtine pe www.creditemasini.ro !

Senior Software lanseaza portalul www.creditemasini.ro

Ce este CrediteMasini.ro?
Creditemasini.ro este un portal de informare pentru clientii actuali sau potentiali ai bancilor sau institutiilor financiare, ce ofera informatii utile despre solutiile de creditare pentru achizitionarea de autoturisme sau motociclete.

CrediteMasini.ro sintetizeaza informatiile disponibile pentru a simplifica ipotezele in luarea deciziei de alegere a unui credit auto, printr-o analiza comparativa a ofertelor, fiind realizat pe baza informatiilor publice oferite de institutii de creditare de referinta prezente pe piata romaneasca.

Bancile sau institutiile financiare specializate in solutii de creditare au posibilitatea de a-si prezenta produsele bancare specifice, promovandu-si ofertele si avantajele in fata unui public ce doreste achizitionarea unui autovehicul prin intermediul unui credit.

Care sunt avantajele CrediteMasini.ro?
Creditemasini.ro creeaza legatura intre potentialii clienti si informatiile bancilor ofertante de credite pentru achizitionarea de autoturisme, noi sau second, de productie interna sau externa. Portalul prezinta utilizatorilor sai toate informatiile necesare pentru filtrarea si analizarea ofertelor de creditare disponibile pe piata romaneasca. Pe baza rezultatelor comparative, utilizatorul poate lua decizia de a contacta reprezentantul institutiei de creditare, in vederea contractarii creditului dorit.

Prin usurinta in utilizare se reduce timpul de cautare si de alegere a ofertei optime de creditare pentru cumpararea de autoturisme, in concordanta cu necesitatile si veniturile curente ale celor aflati in cautarea unui serviciu avantajos de finantare.

De ce ai nevoie de CrediteMasini.ro?
Obtinerea unei finantari printr-un credit auto ofera multiple avantaje, desi contractarea propriu-zisa poate fi un proces complicat, implicand un efort financiar si de timp. CrediteMasini.ro prezinta structurat informatiile prezente in ofertele institutiilor financiare de creditare pentru o buna analiza comparativa a avantajelor raportate la costuri, din punctul de vedere al clientului direct implicat.

ā€˛Creditemasini.ro face parte dintr-o suita de portaluri financiare, care a debutat cu lansarea proiectului www.ebanker.ro si va continua cu noi portaluri dedicate diverselor categorii de produse financiare disponibile pe piata finaciara romaneasca. Filosofia noastra este lansarea unor portaluri care sa trateze serviciile bancare din punctul de vedere al nevoilor utilizatorului, evitand abordarea generalista si concetrandu-ne asupra diverselor categorii de produse financiar bancare, ce raspund punctual unei necesitati specifice a consumatorilorā€¯ a declarat Mihai Tataru, Managing Partner, Senior Software.

Despre Senior Software

Despre Senior Software

Creditemasini.ro este un portal dezvoltat de divizia WEB a Senior Software.

Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare in domeniul managementului afacerilor si comunicarii online in mediile interactive.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile diviziei Web Senior Software se numara: B.Braun Medical, Brainspotting, Brau Union Romania - Heineken, Centreville Bucharest, ISG PM Romania, Koh-I-Noor Romania, Leadership Development Solutions, MediaRom - Wunder Baum, Opel diBas, RTC Holding, Sensident, Softwin, Solvay Pharmaceuticals, StanleyBet Romania, Stryker Corporation.

Senior Software a dezvoltat diverse proiecte de comunicare interactiva online si offline, impreuna cu agentii de publicitate ca: Draft Romania (Lowe Worldwide), Grey Worldwide, new media Agency, Propaganda, Publicis Romania, Violet Advertising.

In portofoliul de proiecte proprii lansate de Senior Software se numara: www.comunicatedepresa.ro (portal dedicat publicarii, distributiei si monitorizarii de comunicate de presa, realizat in parteneriat cu new media Agency), www.jobbing.ro (portal de recrutare), www.profuderomana.ro (portal educational), www.studiidecaz.ro (portal dedicat publicarii de studii de caz), www.eBanker.ro , (portal dedicat serviciilor de e-banking din Romania), www.creditemasini.ro (portal dedicat ofertei de produse de creditare pentru autovehicule disponibile pe piata romaneasca ), www.sincronhr.ro (solutie software pentru managementul procesului de recutare).

Divizia ERP a Senior Software este specializata in servicii de consultanta si dezvoltare software de tip Enterprise Resource Planning (ERP) pentru piata de import si distributie.

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati www.seniorsoftware.ro

Persoane de contact:
Creditemasini.ro
Daniel TODORAN
Product Manager
office@seniorsoftware.ro

Senior Software
Eleodor Ghenoiu
Communication Director

Str Frunzei 41, etaj 2
Iridex Building
Sector 2, Bucuresti
Tel: (021) 326 05 46
Fax: (021) 326 05 48

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/senior-software-lanseaza-portalul-www-creditemasini-ro