SeniorERP eficientizeaza distributia de parafarmaceutice si dispozitive medicale

BUCURESTI - 29 aprilie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Velfina, companie specializata in distributia de dispozitive medicale pentru managementul modern al plagilor, alege SeniorERP pentru a-si consolida cresterea, in vederea imbunatatirii indicatorilor economico-financiari ai companiei. Implementarea SeniorERP vine pe fondul unei cresteri rapide, dar nesustinuta de vechiul sistem si este un pas natural catre eficientizarea proceselor de lucru nou create in firma.

SeniorERP eficientizeaza distributia de parafarmaceutice si dispozitive medicale

“Companiile care au avut o crestere rapida sunt cele mai expuse acum la presiunile economice. Desi in unele cazuri piata nu a scazut semnificativ, noul volum de business este nesustenabil in lipsa unor procese eficiente, intuitive, profitabile. Eficientizarea este cuvantul cheie pe ordinea de zi pentru tot mai multe companii. Acestea vin catre noi in dorinta de a schimba aplicatii depasite atat tehnologic cat si din punctul de vedere al nevoilor de business.
Argumentele SeniorERP pentru aceste companii constau in scalabilitatea, stabilitatea si adaptarea continua a sistemului la cerintele pietei: avem clienti care au inceput sa lucreze in SeniorERP pe cand aveau 7 oameni si o CA de 300.000 EURO, ajungand acum la 20 mil. EURO si 150 de oameni. “ Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software

SeniorERP inlocuieste in cadrul implementarii o aplicatie de contabilitate si vizeaza eficientizarea fluxurilor operationale si imbunatatirea performantelor manageriale. Principalele asteptari legate de implementare se refera la operarea online, aplicarea automata a politicilor comerciale prin liste de preturi, urmarirea dinamicii centrelor de venit si cost, urmarire loturi cu termene de valabilitate etc. La nivel managerial, SeniorERP va permite vizualizarea unor statistici utile pe baza datelor din sistem, precum urmarirea vanzarilor pe divizii, pe grupe de articole, pe clienti, sau analiza marjelor de profitabilitate pe articole.

Velfina, este un jucator dinamic in piata dispozitivelor pentru managementul plagii si se implica activ in evenimente pentru practici medicale de urgenta. Compania are in prezent un portofoliu de aproximativ 500 articole avand ca principal target spitalele si clinicile private si o crestere preconizata de la 10 la 18 mil. RON. Zilele trecute, Velfina a fost prezenta la Conferinta Nationala de Medicina de Urgenta cu cele doua divizii: divizia emergency care - produse destinate acordarii primului ajutor si prin divizia surgical care, reprezentata de seturile sterile de unica utilizare.

Criteriile care au stat la baza selectiei SeniorERP sunt:
•Raportul calitate/pret;
•Securitatea si flexibilitatea sistemului;
•Focusul sistemului pe distributie;
•Timp mai scurt de implementare;
•Profesionalismul echipei Senior Software;

Sistemul utilizat anterior nu mai acoperea nevoile companiei. O data cu dezvoltarea noastra ca firma, am simtit nevoia unui sistem care sa creasca controlul managerial asupra tuturor fluxurilor din companie. SeniorERP a venit cu un raport calitate-pret excelent, un argument decisiv fiind atat timpul scurt de implementare, datorat specializarii sistemului pe zona de distributie, precum si profesionalismul echipei Senior Software. Dl. Ion Stefanescu, Director General Velfina SA si membru al Asociatiei Europene pentru managementul plagii

SeniorERP integreaza cu succes procesele specifice distribuitorilor de farmaceutice si parafarmaceutice, avand in portofoliu jucatori competitivi din aceasta piata. Pe langa modulele de baza specifice unui ERP: contabilitate, mijloace fixe, logistica, trezorerie, vanzari, achizitii etc, SeniorERP ofera o serie de facilitati avansate ce aduc valoare adaugata distribuitorilor de farmaceutice, parafarmaceutice si dispozitive medicale, precum:
•Posibilitatea alocarii unitatilor logistice la nivel de articol, contribuind la eficientizarea proceselor de receptie, comisionare si distributie;
•controlul online asupra calitatii si nivelului stocului intr-o retea de distributie;
• cresterea vitezei de rotatie a stocurilor si reducerea rupturilor de stoc;
• alocarea si controlul online al stocurilor in reteaua centrelor de distributie;
• cresterea gradului de satisfactie a comenzilor clientilor;
• cresterea activitatii depozitului fara alocarea de resurse umane suplimenatare prin eficientizarea proceselor logistice (cresterea numarului liniilor de receptie, comisionare pe persoana) ;
• trasabilitatea in aval si amonte a produselor pe intreg lantul de aprovizionare si distributie;
• implementarea online a managementului calitatii, dezvoltarea unei companii orientate pe procese si masurarea corecta a indicatorilor cheie de performanta;

Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul software de tip Enterprise Resource Planning, conceput pentru a raspunde nevoilor complexe ale companiilor de Distributie si Servicii. SeniorERP integreaza cea mai noua platforma tehnologica intr-un sistem eficient pentru companiile in crestere si, in acelasi timp, intr-un instrument puternic adaptat strategiei si nevoilor complexe ale marilor companii.
Cele peste 80 de companii de distributie care au implementat SeniorERP beneficiaza de siguranta si scalabilitatea unui sistem matur, de un suport real si un factor de stabilitate in interiorul organizatiei. Obiectivul nostru este sa aducem inovatia tehnologica in sprijinul companiilor de distributie, astfel incat acestea sa se bucure de crestere sustinuta si competitivitate.

Despre Senior Software
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de dezvoltare de aplicatii informatice si consultanta pentru managementul afacerilor. Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner iar solutia proprietara, SeniorERP, este certificata Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Despre Senior Software

Printre clientii Senior Software se numara:
Regency Company, Rocast, General Parmafood, Rosim's Unic, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Mergeani, S&D Pharma, Dianflex, Immergas, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Sarcomex, Bohemia/Koh-I-Noor, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mim Team, Com-Gex/Office Media, Mirano International, KG Rulmenti, PetLine, Dinamic 92 Distribution, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, General Beauty Supply, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, Cyrom Romania, General Industry, UPS Romania, Sentia, Avico International, ABAD VET, Julien Stile etc.

Senior Software
Str. Mihail Sebastian, nr. 130
050786, sector 5, Bucharest
Phone: +40-21-310 74 81
Fax: +40-21-310 74 83

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/seniorerp-eficientizeaza-distributia-de-parafarmaceutice-si-dispozitive-medicale