SeniorERP evolueaza tehnologic cu noua versiune destinata platformei Windows Server 2008

BUCURESTI - 11 februarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Senior Software anunta disponibila versiunea SeniorERP destinata platformei Windows Server 2008 ca parte a strategiei companiei de dezvoltare tehnologica permanenta. Windows Server 2008 este cel mai avansat sistem de operare Windows Server de pana acum, conceput să stea la baza următoarei generatii de retele, aplicatii si servicii web. Odata cu implementarea SeniorERP pe noua platforma, avand avantajul finalizarii transferului clientilor pe sistemul de baze de date SQL Server 2005, se deschid noi capabilitati de dezvoltare, livrare și administrare de functionalitati, confortul unei retele securizate si cresterea eficientei tehnologice a organizatiei, in conditiile reducerii semnificative a costurilor de intretinere.

SeniorERP  evolueaza tehnologic cu noua versiune destinata platformei Windows Server 2008

„Sunt frecvente cazurile in care furnizorii de software sacrifica avansul tehnologic in favoarea dezvoltarii extensive de functionalitati, mai mult sau mai putin relevante. In acelasi timp, companiile au nevoie de tehnologii puternice, cu o durata de viata extinsa, care sa le sustina cresterea si sa fie un factor de stabilitate in interiorul organizatiei. Ratiunea este simpla: tehnologiile invechite induc costuri de intretinere mult mai mari, sunt generatoare de stres si, mai devreme sau mai tarziu, nu mai sunt suportate de catre producator, deci trebuiesc inlocuite. Politica noastra de dezvoltare este sa facem permanent noi pasi tehnologici inainte, in beneficiul clientilor nostri,” a declarat Lori Haiducescu, Director Operational la Senior Software.

ARHITECTURA SOLUTIEI SeniorERP
Ca urmare a alegerilor tehnologice facute in perspectiva anilor urmatori, arhitectura SeniorERP este configurata pentru a oferi avantaje pe termen lung:
-Server de aplicatie SeniorERP hostat in IIS 7.0 + Windows Process Activation Service (WAS) si .Net 3.0
-Server baze de date: SQL Server 2005
-Client Windows: smart client, .Net 3.0, cu actualizare automata prin ClickOnce
-Client mobile: smart client .NET CF 2.0
-Portal E-Commerce integrat cu SeniorERP, realizat utilizand ASP.NET 2.0
-Platforma de colaborare + publicare BI: Sharepoint 3.0
-Platforma de comunicare SeniorERP bazata integral pe Windows Communication Foundation (WCF)

Windows Server 2008 - PERFORMANTA, SCALABILITATE, INTEROPERABILITATE
Windows Server 2008 vine cu o platforma web puternica pentru aplicatii si servicii, Internet Information Services 7.0 (IIS7), oferind scalabilitate, securitate, flexibilitate in configurari, performanta ridicata, facilitati extinse de administrare si monitorizare, constituind o platforma capabila de o crestere sustinuta a activitatilor de business.

Serverul de aplicatie SeniorERP este optimizat pentru a beneficia de noile capabilitati oferite, menite sa ridice substantial standardele de performanta si securitate precedente, in conditiile minimizarii timpilor pierduti in administrarea si mentenenata sistemului. Prin integrarea cu platforma de comunicare Windows Communication Foundation si prin integrarea unor instrumente puternice de monitorizare in timp real a eventualelor disfunctionalitati, are loc o extensie a capabilitatilor de management ale sistemului.

Scopul final al acestei configuratii este de a oferi un sistem ERP puternic, centralizat, capabil de fi accesat in conditii de siguranta maxima de la distanta, de a oferi capabilitati intuitive si sigure de vizualizare, partajare si operare asupra informatiilor in timp real, fara intreruperi datorate administrarii sau pierderilor datelor, usor de administrat, cu costuri reduse de intretine, deschis spre a comunica cu alte sisteme.

NOI STANDARDE DE SECURITATE
Implementarea SeniorERP pe Windows Server 2008 aduce cu sine avantajul celor mai inalte standarde de securitate, la nivel de server, de retea, de informatii sau de utilizatori. Nevoia de siguranta creste odata cu accesul la informatii in timp real, peste Internet. Noile tehnologii acopera si scenarii de operare in mod conectat, conectat partial sau deconectat, sau interconectari intre sisteme diferite (ERP, SFA, WMS, CRM, E-Commerce). Standarde de securitate ridicate sunt necesare si pentru protejarea datelor atat de accesari neautorizate, in special la nivel de raportari manageriale, cat si de pierderi sau distrugeri necontrolate.

UN INSTRUMENT SOLID PENTRU AUTOMATIZAREA PROCESELOR DE BUSINESS
Implementarea SeniorERP pe cel mai flexibil si robust sistem de operare Windows Server de pana acum se traduce pentru companii intr-o mai mare flexibilitate in configurari menite sa aduca aplicatia mai aproape de nevoile de business si intr-o reducere consistenta a pierderilor de acces, munca, timp, informatii si control. In plus, acum sunt posibile automatizari, atat in interiorul sistemului, cat si cu sisteme exterioare, imposibil sau extrem de greu de realizat in trecut.

Integrarea cu platforma de comunicatii Windows Communication Foundation ofera posibilitatea selectiei sistemelor de securitate, precum si a modului de transmitere a datelor in functie de specificul clientului, conducand la reduceri substantiale ale costurilor cu infrastructura. De asemenea, platforma de comunicatie poate fi adaptata diverselor cerinte specifice in functie de tipul de client care acceseaza serverul de aplicatie (Windows Smart Client, Web client, Windows Mobile Smart Client).
Un avantaj competitiv se resimte in special la companiile cu puncte de lucru dispersate georgrafic, automatizarea activitatilor de rutina asigurand un flux neintrerupt de lucru si o mai mare viteza de circulatie a datelor.

Ca un alt exemplu, interfatarea portalului de e-commerce cu serverul de aplicatie SeniorERP se realizeaza acum prin conector direct, deci nu necesita sincronizari de date. Sistemul de caching implementat in conector, garanteaza faptul ca accesul la portal nu afecteaza performanta SeniorERP. De asemenea, portalul poate fi instalat pe servere colocate in datacenter, severul de aplicatie poate fi hostat la client fara probleme, in conditii de securitate maxima.

Despre Senior Software
SeniorERP este o solutie ERP pentru managementul afacerilor dezvoltata de Senior Software. Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor. Senior Software este o companie membra a Senior Group. ( www.seniorgroup.ro )

Senior Software este Microsoft Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, XML Web Services si .NET Framework. In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services, implementand solutiile in Microsoft Visual Studio 2005 si Microsoft SQL 2005), cat si consultanta de afaceri in vederea implementarii de solutii ERP.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Aluplast Romania, Best Print Service, Biochefarm, Bohemia Koh-I-Noor, Civis Grup, ComGex/Office Media, Classic Dome, Consumer Product Network, DianFlex, Dinamic ’92 Distribution, Dohler Romania, Eurocleaner, Euro Grawo, Eximod, Felder Gruppe, KG Rulmenti, Gazeta Sporturilor, Hofigal Export, IDC/Inter Distribution Company, Immergas Romania, Koelner Romania, Mediarom/Wunderbaum, Mergeani, Mim Team, Moldvin, Mirano International, Nepmar Auto Import Export, PetLine, Pharma Vita / Plant Univers, Regency Company, S&D Pharma Romania, Sarcomex, Sensident, Trans Courier Service SRL - agent exclusiv UPS Romania, Vitacare International, V-Tarus / Farmaceutica Remedia.

Despre Senior Software

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.seniorERP.ro
Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director
Senior Software
Str. Samuil Vulcan, nr. 8-10
051702, Bucharest
GPS: N44.4183020 E26.0692288
Phone: +40-21-410 24 40
+40-21-410 24 41
Fax: +40-21-410 24 42

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/seniorerp-evolueaza-tehnologic-cu-noua-versiune-destinata-platformei-windows-server-2008