SeniorERP integreaza tehnologia Virtual Earth, platforma de localizare online dezvoltata de Microsoft

BUCURESTI - 4 iunie 2008

Comunicat tip General in IT&C

SeniorERP, sistemul informatic dezvoltat de Senior Software, integreaza tehnologia Virtual Earth, platforma online de servicii dezvoltata de Microsoft pentru accesul la informatii geospatiale, harti sau trasee rutiere. Integrarea Virtual Earth in cadrul SeniorERP ofera beneficii extinse companiilor ce activeaza in domeniul importului si distributiei, prin punerea la dispozitie a unor instrumente eficiente de optimizare a costurilor logistice si management complex al fortei de vanzari.

SeniorERP integreaza tehnologia Virtual Earth, platforma de localizare online dezvoltata de Microsoft

Functionalitati de localizare
Virtual Earth este o platforma de servicii integrate ce permite dezvoltarea unor aplicatii dinamice online prin intermediul hartilor si imaginilor geospatiale detaliate. Companiile pot beneficia de multiple functionalitati pentru determinarea diverselor rute in organizarea trasnportului sau livrarilor si optimizarea acestora. Integrarea acestei tehnologii cu diverse servicii sau aplicatii ofera noi modalitati revolutionare de a organiza eficient procesele organizationale.

Optimizarea costurilor logistice
In cadrul SeniorERP, Virtual Earth intervine direct in interactiunea cu departamentele de logistica ale companiilor, oferind noi perspective in organizarea modalitatilor de a livra marfa catre clienti. Dintre beneficiile importante ale acestei integrari se pot aminti: posibilitatea calcularii rutei optime pina la un anumit client sau care este cea mai buna ruta care trece pe la urmatorii clienti. De asemenea, sistemul intervine in organizarea eficienta a zonelor de livrare, detalierea traseelor pentru incepatori sau identificarea rapida a adreselor de livrare nefamiliare.

Managementul inovator al fortei de vanzari
Pentru a sprijini realizarea obiectivelor departamentelor de vanzari din companii, integrarea Virtual Earth in SeniorERP creeaza posibilitati noi de control si management al proceselor. In cadrul companiilor care vand prin agenti apar deseori probleme de optimizare a rutelor de vizita precum si de audit al activitatii agentilor. Agentul de vanzare trebuie sa viziteze o serie de clienti pentru a prelua comenzi de la acestia, pentru a prezenta produse si servicii noi, pentru a incasa facturi restante, etc. Sistemul intervine in rezolvarea uneia dintre principalele probleme in organizarea agentilor de vanzare: optimizarea rutelor de vizita astfel incat in timpul de munca al agentului sa fie vizitati maximum de clienti posibili.

De asemenea, pentru controlul si auditarea permanenta a fortei de vanzari sistemul permite integrarea cu informatia transmisa de terminale GPS, ce pot memora pozitia agentului la un moment dat (in vederea audit-ului), sau transmite pozitia curenta a agentului catre serverul central. Acesta functionalitate permite unui Area Sales Manager sa controleze complet forta de vanzare aflata sub conducerea, sau sa poata reface traseele agentilor de vanzari aflati in subordine, pentru conformitate.

Modalitati de vizualizare a proceselor afacerii
Prin integrarea Virtual Earth in cadrul SeniorERP, companiile ce activeaza in import si distributie dispun de un instrument puternic pentru vizualizarea informatiei critice de business, intr-o maniera integrata, ce combina hartile online si datele proprii introduse in sistem. Informatii din baza de date de clienti, sau din multiple surse, pot fi integrate cu Virtual Earth pentru a obtine o imagine de ansamblu pentru diverse procese si pentru a oferi solutii inovative in abordarea propriei afaceri.

Ultima generatie tehnologica ERP
Integrarea Virtual Earth face parte din programul de cercetare si dezvoltare initiat de Senior Software, care are ca scop integrarea in sistemul SeniorERP a celor mai noi tehnologii pentru dezvoltarea de solutii pentru managementul proceselor de afaceri. Acest nou pas se alatura unui sir de decizii strategice rapide de adoptarea a puternicelor platforme tehnologice dezvoltate de Microsoft, pentru extinderea ciclului de viata al sistemelor dezvoltate, cu maximum de avantaje pentru companiile client.

Despre SeniorERP
SeniorERP este o solutie ce fluidizeaza procesele de afaceri prin integrarea acestora si oferirea de posibilitati extinse de control asupra diversilor indicatori critici ai afacerii.

SeniorERP este o aplicatie dezvoltata pe platforma .NET 3.0 si MS SQL Server 2005 si foloseste ca platforma de comunicare Windows Communication Foundation, un nou standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. SeniorERP este disponibil in versiunea destinata platformei Windows Server 2008,cel mai avansat sistem de operare Windows Server in prezent. SeniorERP ofera integrare si comunicare de tip Electronic Data Interchange – EDI. Pentru upgrade si deployment rapid, aplicatia integreaza tehnologia ClickOnce dezvoltata de Microsoft, pentru beneficii extinse si costuri reduse.

SeniorERP are o arhitectura modulara, formata din: Modul Contabilitate, Modul Mijloace Fixe, Modul WMS, Modul Logistica, Modul Parc Auto, Modul Controlling, Modul Aprovizionare, Modul Vanzari, Mosul SFA, Modul Preturi, Modul Stocuri, Modul Productie, Modul Trezorerie, Modul Abonamente, Modul Analize Manageriale, Modul Spatiu de Lucru, Modul Administrare.

Despre Senior Software
SeniorERP este o solutie pentru managementul afacerilor dezvoltata de Senior Software. Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor. Senior Software este Microsoft Certified Partner si este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Senior Software este o companie membra a Senior Group.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Regency Company, Aluplast Romania, Koelner Romania, S&D Pharma, DianFlex, Sensident, Eurocleaner, Immergas Romania, V-Tarus / Farmaceutica Remedia, Civis Group, Mediarom / Wunderbaum, Bohemia / Koh-I-Noor, EuroGrawo, Pharma Vita / Plant Univers, Master Company, Convergent Media / Gazeta Sporturilor, Trans Courier Service SRL - agent exclusiv UPS Romania, Eximod / Pneumatinc, Hofigal, Biochefarm, VitaCare International, Mim Team, ComGex / Office Media, Mirano Internetional, KG Rulmenti, Grazy Price, IDC / Inter Distribution Company, Beauty Box, PetLine, Dinamic 92, Dispo Trading, CPN / Consumer Product Network, Felder Gruppe, Vitap, Accesoria, Sea Bell, General Beauty Supply, Ficosota, Electric Medsan, Apollo Mod, General Industry, Rosims.

Despre Senior Software

Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director
Senior Software
Str. Samuil Vulcan, nr. 8-10
051702, Bucharest
GPS: N44.4183020 E26.0692288
Phone: +40-21-410 24 40
+40-21-410 24 41
Fax: +40-21-410 24 42

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/seniorerp-integreaza-tehnologia-virtual-earth-platforma-de-localizare-online-dezvoltata-de-microsoft