SeniorERP Online – informatii la zi cu privire la stocuri, parteneri, clienti, vanzari, de la 69 EURO/utilizator

BUCURESTI - 23 iunie 2009

Comunicat tip General in IT&C

SeniorERP Online, primul ERP SAAS pentru companii de distributie si servicii din Romania, este sistemul ales de Aris Impex, important distribuitor de materiale de constructii si instalatii. Pe fondul unei nevoi acute de a controla resursele disponibile in companie, SeniorERP Online va asigura integrarea proceselor de business si imbunatatirea calitatii si accesibilitatii datelor.

SeniorERP Online – informatii la zi cu privire la stocuri, parteneri, clienti, vanzari, de la 69 EURO/utilizator

SeniorERP Online reprezinta livrarea SeniorERP in formula SAAS (Software as a Service) si este disponibil sub forma de abonament lunar, incepand cu 69 EURO/utilizator. Datorita tehnologiei de ultima generatie tehnologica integrata in sistem, dar si a know-how-ului specific, SeniorERP este sistemul cu cel mai bun raport calitate-pret, dedicat companiilor de distributie si servicii din Romania.

Arix Impex comercializeaza en-gros si en-detail produse siderurgice si de instalatii (apa, gaz canalizare). Compania a incheiat anul 2008 cu o CA de 8.9 mil. RON, avand un portofoliu de aproximativ 4000 de produse si peste 4000 de clienti. Decizia implementarii SeniorERP la Arix Impex a venit pe fondul fluctuatiilor comerciale si din nevoia unor rapoarte zilnice coerente:

“Traversam o conjunctura care pretinde cunoasterea situatiei din firma in fiecare moment si necesita un control foarte riguros a resurselor disponibile. Simteam lipsa unor rapoarte esentiale, care sa sprijine adoptarea unor decizii corecte.

Decizia implementarii a pornit din nevoia de avea un sistem informatic integrat care sa asigure acces controlat, informatii la zi cu privire la stocuri (rotatia stocurilor, necesarul de aprovizionare, posibilitate de rezervari de stoc), parteneri (rapoarte, control operaţional), intr-un cuvant - informatii vitale pentru bunul mers al afacerii. Pe parcursul procesului de implementare, echipa Senior Software a dat dovada de un nivel ridicat de cunoastere si implicare. Am avut parte de sprijin atat in gasirea formulei optime de licentiere, care sa raspunda bugetului nostru, cat si in imbunatatirea proceselor existente in companie.” Dl. Fazakas Csaba, Director General SC ARIX IMPEX SRL


SeniorERP inlocuieste in cadrul implementarii un program de contabilitate. Principalele asteptari legate de implementarea sistemului sunt:
- o analiza mai complexa si in timp real a datelor;
- cresterea eficientei la nivel operational;
- standardizarea proceselor de lucru;
- controlul costurilor;
- imbunatatirea onorarii comenzilor catre clienti;
- armonizarea stocurilor cu cerintele clientilor;
- implementarea unei noi strategii de atragere si retentie a clientilor;
- imbunatatirea procesului de luare a deciziilor manageriale;

„Ca principal beneficiu al implementarii SeniorERP, este faptul ca am un control mai bun, in timp real, asupra informatiilor. Inainte ne lua cateva zile sa obtinem o informatie, pe care acum o avem printr-un „click”.
Pentru companiile care doresc un sistem ERP, le recomand sa-si stabileasca clar necesitatile, problemele si fluxurile de lucru. Noi am optat pentru SeniorERP pentru ca raspunde intr-o maniera intuitiva specificului nostru de business, pentru ca am intalnit o echipa de profesionisti si pentru ca am putut achizitiona sistemul sub forma unui abonament - SeniorERP Online. ” Dl. Fazakas Csaba, Director General SC ARIX IMPEX SRL


Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-pret pentru managementul integrat al proceselor de distributie.
Datorita tehnologiei de ultima generatie integrata in sistem, SeniorERP are o formula de licentiere flexibila: SeniorERP Express (licente gratuite pana la 5 utilizatori), SeniorERP Online (SAAS- abonament lunar de 69 EURO/utilizator), SeniorERP Enterprise.
Pentru mai multe detalii intrati pe www.seniorERP.ro .

Despre Senior Software
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc, activand in productia si implementarea sistemelor de management al afacerilor. SeniorERP, sistemul proprietar, imbina progresul tehnologic permanent si know-how-ul dobandit in urma implementarilor in companii de Distributie si Serviciii.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner iar solutia proprietara, SeniorERP, este certificata Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Despre Senior Software

Printre clientii Senior Software se numara:
Regency Company, Rocast, Technova Invest, General Parmafood, Rosim's Unic, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Mergeani, S&D Pharma, Dianflex, Immergas, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Sarcomex, Bohemia/Koh-I-Noor, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mim Team, Com-Gex/Office Media, Mirano International, KG Rulmenti, PetLine, Dinamic 92 Distribution, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, General Beauty Supply, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, Cyrom Romania, General Industry, UPS Romania, Sentia, Avico International, ABAD VET, Julien Stile etc
Senior Software
Str. Mihail Sebastian, nr. 130
050786, sector 5, Bucharest
Phone: +40-21-310 74 81
Fax: +40-21-310 74 83

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/seniorerp-online-informatii-la-zi-cu-privire-la-stocuri-parteneri-clienti-vanzari-de-la-69-euroutilizator