Servier Romania gestioneaza managementul recrutarii cu Sincron – software de recrutare

BUCURESTI - 30 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Compania Servier Romania, subsidiara locala a companiei „Les Laboratoires Servier”, cea mai importanta companie farmaceutica independenta franceza , a ales implementarea aplicatiei Sincron – software de recrutare. Sincron gestioneaza pentru Servier Romania managementului proiectelor proprii de recrutare si administrarea bazelor de date cu candidatii care aplica pentru diverse pozitii in cadrul companiei.

Servier Romania gestioneaza managementul recrutarii cu Sincron – software de recrutare

Strategia de recrutare a companiei este diversa, folosind simultan atat recrutarea directa cat si recrutarea prin intermediul agentiilor de recrutare, pentru diverse pozitii in cadrul companiei. Implementarea Sincron va da posibilitatea companiei sa unifice intr-o platforma comuna toate proiectele de recrutare, pentru a beneficia permanent de un control riguros si de o privire de ansamblu asupra dinamicii tuturor proceselor in desfasurare.

Sincron - software de recrutare, este o solutie de eficientizare a managementului resurselor umane, dedicata activitatii companiilor de recrutare si plasare a fortei de munca sau departamentelor de HR din companii. Fiind realizat in stransa legatura cu specialisti in resurse umane, experimentati in procesul de selectie si plasare de personal, aplicatia implementeaza mecanismul clasic si etapele reale urmate de un candidat spre locul de munca disponibil.

Sincron este optimizat pentru a face fata solicitarilor unui volum mare de date. Din punct de vedere informational este un instrument complex de organizare si prelucrare a informatiei, care asigura cautarea si selectia rapida a informatiilor necesare; mareste viteza de accesare a informatiei din baza de date; creste viteza de utilizare a informatiilor; creste viteza de creare de noi informatii si mareste siguranta stocarii informatiilor.Cautarea in baza de date de candidati are peste 20 criterii de selectie, iar aria de cautare include si continutul CV-urilor atasate (primite direct de la candidati) in formate larg raspandite (word, pdf, etc).

Sincron are o structura accesibila, determinand o utilizare rapida si minimizand posibilitatile de eroare. Arhitectura aplicatiei este detaliata in nivele multiple, ce contin date despre candidat, proiect, raportare, estimare, calendar de activitati, comunicare sau configurarea aplicatiei. Implementarea Sincron nu presupune investitii hardware suplimentare, solutia ruleaza pe configuratii standard, atat in reteaua locala cat si pe Internet.

Politica de licentiere
Pentru a utiliza Sincron, companiile interesate au doua alternative: 1. achizitionarea unui pachet de licente software care se instaleaza in reteaua locala a firmei; 2. achizitionarea de abonamente lunare de utilizare a solutiei online, in acest caz fiind necesar doar accesul la Internet.

Construita cu scopul de a fi un instrument util si prietenos pentru specialistii in recrutare, Sincron este o solutie inteligenta pentru eficientizarea activitatilor de resurse umane ale fiecarei companii. Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati www.sincronHR.ro

Despre Servier

Servier este cea mai importanta companie farmaceutica independenta franceza. Servier dezvolta produse de referinta pentru boli de importanta majora, avand o cifra de afaceri de cca. 2.2 miliarde de Euro la nivel mondial. Servier este o companie prezenta in 140 de tari. Reprezentanta Les Laboratoires Servier Romania a fost infiintata in 1995. Din 2005 compania devine Servier Pharma SRL. Firma se ocupa cu promovarea medicamentelor din portofoliu, portofoliu care este impartit in doua directii principale:
- cardiovascular: Tertensif SR, Prestarium, Preductal MR, Corlentor, Noliprel
- interne, metabolism, neuropsihiatrie: Detralex (insuficienta venoasa si boala hemoroidala), Diaprel MR (diabet), Eurespal, Bioparox (afectiuni ale tractului respirator), Osseor (osteoporoza), Coaxil (neurophihiatrie) si Pronoran (neurologie)
In Romania firma ocupa locul 7 in topul fimelor care produc, promoveaza si/sau comercializeaza produse farmaceutice si este numarul 1 in cardiologie. Tertensif SR, Prestarium si Preductal MR sunt in momentul de fata cele mai folosite medicamente folosite de catre cardiologi.

Despre Senior Software

Despre Senior Software

Sincron este un software de recrutare dezvoltat de Senior Software.

Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare in domeniul managementului afacerilor si strategiei de comunicare online in mediile interactive.

Divizia Web Senior Software dezvolta si implementeaza strategii de marketing si comunicare online si aplicatii bazate pe internet. Avand o experienta larga si un portofoliu de clienti din cele mai diverse domenii, divizia Web a Senior Software sprijina companiile in construirea si sustinerea unor identitati web puternice si coerente.

In portofoliul de competente al diviziei Web a Senior Software se mai regasesc: consultanta in construirea de strategii de comunicare online, dezvoltare web si online marketing. Divizia Web beneficiaza de un puternic suport tehnic, bazat pe noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services) si dezvoltare de software in mediu open-source (php/mySql pe platforma Linux).

Divizia ERP Senior Software este specializata in servicii de consultanta si dezvoltare software de tip Enterprise Resource Planning. Solutia proprietara Senior.ERP Suite este un instrument eficient dezvoltat pentru nevoile specifice ale companiilor, ce include module de gestiune, contabilitate, resurse umane, mijloace fixe, rate, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service.
Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati www.seniorsoftware.ro

Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director
Senior Software
Iridex Building
41, Frunzei Street
021532, Bucharest
Phone: +40-21-326 05 46
Fax: +40-21-326 05 48

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/servier-romania-gestioneaza-managementul-recrutarii-cu-sincron-software-de-recrutare