Sincron, una dintre cele mai performante solutii pentru managementul recrutarii, lanseaza noi facilitati

BUCURESTI - 12 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Divizia Web a Senior Software a lansat noi functionalitati revolutionare pentru Sincron, una dintre cele mai performante solutii software dedicate managementului procesului de recrutare de pe piata romaneasca de profil. Sincron beneficiaza de un nou modul de comunicare bazat pe email, ce eficientizeaza relatia cu candidatii aflati in diverse stagii ale procesului de recrutare. Aplicaţia răspunde celor mai înalte standarde profesionale din domeniul resurselor umane, fiind dezvoltată în parteneriat cu un colectiv de specialişti experimentaţi în procesul de selecţie şi plasare de personal. Sincron ofera un model conceptual complex de gestionare a procesului de recrutare, pe baza unei interfete simple si prietenoase.

Sincron, una dintre cele mai performante solutii pentru managementul recrutarii, lanseaza noi facilitati

Modulul integrat de comunicare SINCRON este un instrument deosebit de util pentru mentinerea permanenta a contactului, prin email, cu potentialii candidati pentru proiectele HR.Trasmiterea diverselor informatii utile catre candidati se realizeaza prin intermediul email-ului, direct din aplicatia SINCRON. Comunicarile prin email-uri, trimise catre candidatii selectati pot fi editate, salvate si personalizate, atat din punctul de vedere al continutului, cat si al semnaturii.

Modulul integrat de comunicare SINCRON permite utilizatorilor sa simplifice modul de transmitere a mesajelor prin email cadre un candidat sau grup de candidati prin predefinirea unor mesaje sablon de email (email template), precum si a semnaturilor care vor fi atasate mesajului respectiv. Utilizatorii aplicatiei au la dispozitie optiunile de adaugare, editare si salvare a continuturilor acestora. Continuturile de email pot fi adaugate, redactate, salvate, activate si utilizate atunci cand este necesar. Toate textele de email create, active sau inactive, sunt afisate in lista de template-uri pentru modificari ulterioare.

Mesajele prin email pot fi trimise unui candidat, catre grupuri de candidati sau catre toti candidatii aflati in bazele de date ale unei companii, in urma selectiei din rezultatele furnizate de filtrele de cautare, printr-un simplu click.

Despre Sincron, software de recrutare
Sincron - software de recrutare, este o soluţie de eficientizare a managementului resurselor umane, dedicată activităţii companiilor de recrutare şi plasare a forţei de muncă sau departamentelor de HR din companii. Fiind realizat în strânsă legatură cu specialişti în resurse umane, experimentaţi în procesul de selecţie şi plasare de personal, aplicaţia implementează mecanismul clasic şi etapele reale urmate de un candidat spre locul de muncă disponibil.

Sincron este optimizat pentru a face faţă solicitărilor unui volum mare de date. Din punct de vedere informaţional este un instrument complex de organizare şi prelucrare a informaţiei, care asigură cautarea şi selecţia rapidă a informaţiilor necesare; măreşte viteza de accesare a informaţiei din baza de date; creşte viteza de utilizare a informaţiilor; creşte viteza de creare de noi informaţii şi măreşte siguranţa stocării informaţiilor.Căutarea în baza de date de candidaţi are peste 20 criterii de selecţie, iar aria de căutare include şi conţinutul CV-urilor ataşate (primite direct de la candidaţi) în formate larg răspândite (word, pdf, etc).

Sincron are o structură accesibilă, secţiunile importante sunt clar delimitate, determinând o utilizare rapidă şi minimizând posibilităţile de eroare. Arhitectura aplicaţiei este detaliată în nivele multiple, ce conţin date despre candidat, proiect, raportare, estimare, calendar de activităţi, comunicare sau configurarea aplicaţiei.

Sincron - software de recrutare este o aplicaţie client-server bazată pe tehnologii web şi baze de date relaţionale; soluţia este dezvoltată în mediu PHP/MySQL şi poate fi utilizată pe platforme Windows sau Linux. Implementarea Sincron nu presupune investiţii hardware suplimentare, soluţia rulează pe configuraţii standard, atât în reţeaua locală cât şi pe Internet.

Politica de licentiere
Pentru a utiliza Sincron, companiile interesate au două alternative: 1. achiziţionarea unui pachet de licenţe software care se instalează în reţeaua locală a firmei; 2. achiziţionarea de abonamente lunare de utilizare a soluţiei, în acest caz fiind necesar doar accesul la Internet
Construită cu scopul de a fi un instrument util şi prietenos pentru specialiştii în recrutare, Sincron este o soluţie inteligentă pentru eficientizarea activităţilor de resurse umane ale fiecărei companii. Pentru mai multe informaţii vă invităm să vizitaţi www.sincronHR.ro

Despre Senior Software

Despre Senior Software
Sincron este un software de recrutare dezvoltat de divizia Web a Senior Software.
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare in domeniul managementului afacerilor si strategiei de comunicare online in mediile interactive.

Divizia Web Senior Software dezvolta si implementeaza strategii de marketing si comunicare online si aplicatii bazate pe internet. Avand o experienta larga si un portofoliu de clienti din cele mai diverse domenii, divizia Web a Senior Software sprijina companiile in construirea si sustinerea unor identitati web puternice si coerente.

In portofoliul de competente al diviziei Web a Senior Software se mai regasesc: consultanta in construirea de strategii de comunicare online, dezvoltare web si online marketing. Divizia Web beneficiaza de un puternic suport tehnic, bazat pe noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services) si dezvoltare de software in mediu open-source (php/mySql pe platforma Linux).

Divizia ERP Senior Software este specializata in servicii de consultanta si dezvoltare software de tip Enterprise Resource Planning. Solutia proprietara Senior.ERP Suite este un instrument eficient dezvoltat pentru nevoile specifice ale companiilor ce include module de gestiune, contabilitate, resurse umane, mijloace fixe, rate, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service.
Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati www.seniorsoftware.ro

Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director

Senior Software
Iridex Building
41, Frunzei Street
021532, Bucharest
Phone: +40-21-326 05 46
Fax: +40-21-326 05 48

pr@seniorsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software/sincron-una-dintre-cele-mai-performante-solutii-pentru-managementul-recrutarii-lanseaza-noi-facilitati